Нови сериали ще радват зрителите на Bulgaria ON AIR през есента

Те са създадени по реални събития от американската история
17 сеп 2020 14:22, Красимир Ангелов
8

Нови сериали ще радват зрителите на Bulgaria ON AIR през есента. Това са "Гангстер под прикритие" и "Синовете на свободата", а по-късно и "Проекция на книга".  Всички те са американски продукции.

"И трите са по реални събития, които са се случили в по-близкото или по-далечното минало, но рефлектират върху настоящето", обясни редакторът в Dnes.bg Петя Славова в "България сутрин".

Тя допълни, че "Гангстер под прикритие" разказва историята на Чарлз Фалко, който е наркодилър, заловен от полицията и за да избегне 20-годишна присъда, решава да посредничи на властите, ставайки информатор.

Любопитното е, че самият Фалко работи с актьора, който изпълнява ролята му в сериала, по време на снимките, за да са по-автентични сцените.

"Синовете на свободата" е филм за събитията в годините преди САЩ да извоюва независимостта си.

"В този сериал ще видим как докато Щатите са част от британската колония, започва да се заражда едно недоволство от млади хора, които не са съгласни с политиката, която се води", обясни Славова пред Bulgaria ON AIR.

"Проекция на книга" е последният сериал, който ще радва зрителите на Bulgaria ON AIR.  Все още обаче не е ясна датата на началото му.

"Сериалът е интересен с това, че главният герой е бил вербуван от военните сили на САЩ по един проект, който е свързан с НЛО. Идват едни конспиративни теории, които възбуждат зрителското въображение", коментира още журналистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това което се представя за нови сериали в България са сериали на няколко години които сега са закупени понеже им е паднала цената.
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заменяме турската пропаганда с американска. Времето е отлично избрано. Ердоган взима петрола на гърците, а ние му спираме сапунките."Сто души атакуват вакуума,сто *** си подават ръка."
4
0
 
4
 
! Отговори
НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ преди 3 години
Не подценявайте свръхинтелигентността на българския зрител и спазарете индийски сериали. Да гледаме и сълзите ни да капят, капят...
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, няма да ги радват!
2
0
 
7
 
! Отговори
Dobre преди 3 години
Мога да ви кажа, че заедно със семейството ми по България ОН Еър изгледахме едни от най-приятние сериали, които са излъчвали по българските телевизии. Особено руските сериали бяха доста приятни. Например: Глухар, Полицейски воини, Роден със сребърна лъжичка и т.н.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои зрители???ХАХАХАААААААА