Коронавирус и сред тв водещите: Гала с COVID-19, Деси Стоянова - контактна

Двете водещи няма да са на екран за известно време
Обновена: 27 окт 2020 09:34 | 27 окт 2020 09:34, Камелия Цветанова
100
Коронавирус и сред тв водещите: Гала с COVID-19, Деси Стоянова - контактна
Снимка: Нова тв

Две водещи на предавания по Нова тв и bTV няма да са в ефир за известно време.

Гала на предаването "На кафе" е заразена с коронавирус, съобщи самата тя в ефира на Нова.

Тя призна, че не е върхова форма, но не е зле. Има главоболие, болки в гърлото и хрема. Симптоми като обичаен грип.

Гала разказа, че симптомите ѝ се разразили за три часа вчера по време на ефир. До края на предаването ѝ вчера получила главоболие и болки в гърлото.

Тя заяви, че няма представа откъде се е заразила, а миналата седмица целият екип се е изследвал.

В същото време тази сутрин стана ясно, че Десислава Стоянова, водещата на предаването "Преди обед" по bTV, е под карантина.

"Разбрах, че съм „контактна“ на човек, дал позитивен тест за COVID, което означава, че в следващите 10 дни ще съм си в къщи. Аз съм напълно ок, „позитивният“, с когото съм била в контакт, също. Симптоми – никакви. Дано така и си остане. Резултатът от последния ми профилактичен тест е от неделя – отрицателен", написа водещата в своя Facebook профил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
22
 
! Отговори
ау преди 3 години
Била е контактна с ББ?
39
8
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
не е закъсняла!..Просто немаше право преди "Светилото" да си прави реклама.Сега обаче,след като Тиква обра лаврите и славата на "заразен с ковид",цялото негово войнство може да се пиша "ковидово"....мисля,че лудницата едва сега предстои..
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно, че в първа серия не беше толкова мащабна тая зараза. Само редовите офиси и консултациите в Поликлиниките бяха затворени.
37
4
 
28
 
! Отговори
бообобоб преди 3 години
Закъсня с пиара, Галунке. Вече не е модерно. Вече е смешно. Панаирджийска тетка.
36
2
 
16
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Нали са модерни времена, та с тях вървят и модерните изрази като Пи Ар.... Та както са казали новите ни братя оттатък океана "лоша реклама няма". Тръмп се зарази, Роналдо, Бойко и той да не остане назад, а сега за капак и Гала. Очаквам скоро и Путин да се впише в графата на мъчениците.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О, Беатррриче!!!
34
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-големия развъдник на заразата са медиите
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има логика, тв-студиата са затворени пространства и в тях ако не свети апаратура, е тъмно като в нощно заведение или асансьор. Значи целия персонал включително чистачките са контактни.
32
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гала е в ефир! Как така е болна. Вие май няма какво да правите?
31
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гледайте американските медии и ще разберете,че не става въпрос за здравето на хората а за икономика и финанси и за нищо друго...болни винаги е имало и винаги ще има...в този смисъл театърът,който се разиграва в момента ни идва малко в повече.дойде времето и частните електронни медии да теглят чертата и да се види кой става и кой не...БТВ И НОВА НЕ СТАВАТ ВЕЧЕ...И ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ,ЧЕ В ПЕРИОДА НА ДИГИТАЛИЗАЦИЯ ОСВЕН БАБА ГИЦКА ОТ ГОРУБЛЯНЕ МАЙ НИКОЙ ДРУГ НЕ ГЛЕДА НОВА И БТВ.
30
1
 
15
 
! Отговори
т.е. преди 3 години
ТВ студиата са развъдници на зараза.
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
след като цялата икономика и държава е на дъното,дойде време и за частните медии...бтв и нова са на тезгяха,но никой не иска да ги купи...тези две телевизии се финансират предимно от офшорки и мръсни пари а пук продуктът,който предлагат е много нискокачествен.хиляди работници в най-различни сфери вече се редят на опашка за къшей хляб...дойде време и на подкупните журналисти да се присъединят към тях.
28
10
 
10
 
! Отговори
За какво се мълчи? преди 3 години
В Испания и в Италия хората умряха от нова противогрипна ваксина! Всичките умрели са били ваксинирани с нова петвалентна противогрипна ваксина! За щастие в други части на света хората не са ваксинирани с новата пет валентна противогрипна ваксина, а са използвали старата четири валентна ваксина. За това другаде нямаше толкова смъртни случаи!Информация от Фейсбук!
27
1
 
18
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Галка да пие у.рина както беше направила едно предаване и ша са опрай,а ако предпочита и не собствена ще и задоволим желанието.
26
0
 
25
 
! Отговори
Чудя се? преди 3 години
Чудя се защо не затварят казината? Надушвам много тежко лоби на разграбен бизнес! Затварят барове и дискотеки, гласят се за тежки мерки срещу ресторантите, но грабителите на българския народ никой не ги споменава. Толкова ли са важни за българската икономика от порочния бизнес съсипал милиони съдби...?
25
1
 
13
 
! Отговори
Всички имаме Ковид преди 3 години
И? Какво от това?
24
4
 
8
 
! Отговори
Купувач на Тухла преди 3 години
Затваряйте гнусните агенции за недвижими имоти , тези *** брокитата севт зараза заради единият хонорар сноват Като мухи без глави из Столицата . Затворете тези бацилоносители отново
23
1
 
12
 
! Отговори
Зарко Попа преди 3 години
Темата ковид съвсем олеква с такива замесени лица.
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нова телевизия тъне в дългове от некадърно ръководство...киро домусчиев я продава,но никой не иска да я купи...затова изходът от ситуацията е всички вкупом да се "заразят" с ковид 19.
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затворете Нова