Златен бутон още в първия ден на "България търси талант"

Шоуто в ново студио, журито - старото
17 ное 2020 14:19, Красимир Ангелов
13
Златен бутон още в първия ден на "България търси талант"

Новият, седми сезон на "България търси талант" ще срещне повече от 160 даровити изпълнители на различни и неочаквани номера с добре познатото жури - Славена Вътова, Катето Евро, Любен Дилов-син и Ицо Хазарта.

Риалитито ще се излъчи през пролетта на 2021 г., освен с ДА и с червен бутон, всеки от четиримата разполага и с по един златен бутон. От продукционния екип издадоха, че още в първия снимачен ден е ударен първият златен бутон, с което един от талантите е изпратен директно на финалите.

Шоуто се снима в ново студио, с много повече видео стени, а всеки от журито стои на отделна маса и на по-голямо разстяние от колегите си. Водещи ще бъдат отново Александър Кадиев и Даниел Петканов.

Въпреки пандемията и строгите мерки при организацията и заснемането на шоуто тази година броят на кандидатите за участие е сериозен, а желаещите да блеснат с таланта си пред цяла България и да спечелят наградата от 50 000 лева са от всички краища на страната.

Първият етап от кастинга беше проведен на живо и онлайн, което даде възможност на повече кандидати от различни точки на света да се включат в шоуто. Сред претендентите, повече от друг път, има много българи от чужбина, както и от страни като Япония, Бразилия, Испания, Италия, Молдова, Украйна, Сърбия, Израел и много други.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Борисов преди 3 години
Тъпо шоу.Не можеш да изгледаш един номер на участник отначало до край.На 3-4 секунди се прекъсва да показват реакцийте и физиономийте на жури и водещи.Искам да гледам таланта,а не журито и водещите как реагират.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия тъпни съществуват ли още. Фактори,брадари, ферми маски и т н. Остана ли някой да ги гледа
8
2
 
6
 
! Отговори
кики преди 3 години
пир по време на чума.... пълен бойкот
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз Босфор TV не гледам. Аман глупости,Ферми и тем подобни простотии.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бездарници ще ценят таланти...хаха
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма па да ви гледам тъпотиите колкото и да ги рекламирате.
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
чудно ми е като каква вътова е в журито ? тя каква е изобщо ? какъв ценз има да оценява таланти ? освен ,че никак не е хубава
3
0
 
17
 
! Отговори
Тъпня преди 3 години
И кой Ви плати да рекламирате поредната адска тъпня бълваща се от Нова и БТВ???Да живееее БНТ 1 2 3 и 4 ! Предаването на Орлин Горанов е Супер !!! Всичко друго е чалга, силикон и нацепени ограничени батки!!!Писна ми, Напускам.
2
0
 
7
 
! Отговори
SS преди 3 години
В журито има една дето пуши цигари Кент и разбира от всичко ...
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
toz virus e mnogo goliam kasmet za rbg, ste izbavi bg danakoplatcite ot 20 procenta dds, danak sgradi, taksi smett na kvadraten metar, danak obst dohod, drugi taksi i nalosi... ste se razredi bg vazduh s kislorod i bg teritorii ste stanat po obshirni i spokoini chaaak do egipetskute ezera i muhliasalite faraonski piramidi v ravadinovo...ste ima miasto za oste divi bizoni, svini, kone, magareta, pauni i egipetski leshoiadi...