Деси Добрева и Графа забавляват зрителите на Bulgaria ON AIR на Бъдни вечер

Навръх най-семейния празник телевизията е подготвила специална програма
24 дек 2020 08:20, Красимир Ангелов
2
Деси Добрева и Графа забавляват зрителите на Bulgaria ON AIR на Бъдни вечер

Навръх най-семейния празник – Бъдни вечер, Bulgaria ON AIR е подготвила специална програма за зрителите си. Празнично настроение от ранни зори ще внесе сутрешният блок "България сутрин", където зрителите ще видят равносметката за 2020 година на Веселин Маринов.

В 17:50 часа предаването "Директно" ще предложи компилация от най-интересните теми, които зрителите видяха през годината. Как да се реши проблемът с грамотността на учениците и студентите, как да се насърчи приемната грижа у нас и как изкуството може да се превърне в антистрес терапия са част от темите, които екипът на предаването ще припомни в специалното си издание на Бъдни вечер.

За силата на вярата и човешкия дух по време на пандемия в предаването "Денят ON AIR" ще говори митрополит Антоний. Във втората част от предаването ще гостува Силвия Кацарова, която ще разкрие каква беше 2020 година за нея и с какви надежди ще посрещне новата 2021. Не пропускайте разговорите за духа и вярата в „Денят ON AIR“ на 24 декември, от 19:30 часа.

За доброто настроение на зрителите Bulgaria ON AIR е подготвила и много музика. На Бъдни вечер, от 20:30 часа политематичната телевизия ще излъчи концерта на Деси Добрева. Гласовитата певица ще изпълни някои от най-любимите български песни.

След това, в 22:15 часа, започва грандиозният музикален спектакъл на Владимир Ампов – Графа. Концертът продължава над 2 часа, в които ще изпълни най-големите си хитове, както и дуетите си с Мария Илиева, Михаела Филева, Поли Генова, Любо Киров и Орлин Павлов.

Гледайте празничната програма на Bulgaria ON AIR на 24 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя граф ..кой му е казал ,че може да пее ,нито мелодии ни текст )
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ама тази телевизия няма зрители