"Синове на свободата" - хитовият сериал е достъпен и онлайн

Гледайте как се заражда американската война за независимост
Обновена: 18 яну 2021 10:31 | 18 яну 2021 10:31, Веселина Йорданова
4
"Синове на свободата" - хитовият сериал е достъпен и онлайн

Хитовият сериал, посветен на зараждането на американската война за независимост - "Синове на свободата", вече е достъпен и онлайн на www.bgonair.bg.

От 18 януари, всяка делнична вечер, от 23:15 часа Bulgaria ON AIR ще излъчва вълнуващата историята на група млади мъже, поставили началото на най-тежката война в историята на човечеството. Ден след излъчване в ефира, епизодите ще бъдат достъпни онлайн в секция "Сериали" в продължение на 30 дни. Така всеки ще може да навакса с пропуснатите серии в удобно за него време, като го гледа безплатно онлайн на сайта на телевизията.

Сериалът ще пренесе зрителите във времената, в които застаряващо поколение от британски лоялисти в Америка все още поддържат дипломация с краля. В този момент млади, смели и дръзки мъже решават да обединят силите си в тайна мисия, за да променят хода на историята. Малцина осъзнават, че познатите на света "синове на свободата" в лицето на Сам Адамс, Джон Ханкок, Джон Адамс, Пол Ревере, Патрик Хенри и Бенедикт Арнолд, не се отправят към дългия път на справедливостта като патриоти с благородни цели. Те всъщност са част от едно ново американско поколение и просто се опитват да разберат какво да правят с живота си.

Гражданското неподчинение първоначално се приема от властта като поредното малко изпитание, пред което се налага тя да се изправи. Скоро след това обаче се превръща в мащабно протестно движение на съпротивата, подбуждащо британците да реагират с тоталитарни тактики, пропукване на колониите и създаване на едно почти военно положение в опит за поддържане на реда в страната.

"Синовете на свободата" запалват искрата, която ще доведе до избухването на революцията преди войната, а борбата им е следвана от движение, което в определен момент обхваща цялата нация. Търсещи равенство и смисъл за живота си благодарение на своята дързост всички те заедно ще открият нещо много по-голямо - независимостта.


4
Още по темата: Сериали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
ДА ОБОБЩИМ преди 1 месец
човечеството - това са хамериканците, другите сме ***, някакви животинчета, които трябва да обслужваме "човечеството" хахаха
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-тежката война ???
Кажете на госпожата дето я е писала тази статия, да се запознае малко с историята, преди да да пише за исторически сериали. Едва ли има по-унищожителна война от ВСВ с 70млн. жертви. А като добавим и тези от ПСВ, хамериканската революция изглежда като селско въстание!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
най-тежката война в историята на човечеството.

Първата и Втората световна война явно не са страшни за човечеството, ми тъпите янки дето търчат на горе на долу защото някои щати искат роби а други не искат.
1
0
 
9
 
! Отговори
Az преди 1 месец
"най-тежката война в историята на човечеството" - ЧШ, на каква дрога сте ?????