Крис Захариев влиза зад кулисите на "България търси талант"

Популярният влогър ще покаже интересни неща за зрителите
19 яну 2021 17:55, Красимир Ангелов
12
Крис Захариев влиза зад кулисите на "България търси талант"

Популярният влогър и млад режисьор – Крис Захариев, е новото лице на дигиталното съдържание на шоуто “България търси талант”, което ще стартира тази пролет.

Усмихнатият младеж с десетки хиляди последователи в социалните мрежи, милиони гледания на видеата му в YouTube, с много успешни и награждавани филми и проекти зад гърба си и големи планове за бъдещето, ще поведе зрителите зад кулисите на шоуто.

Той е само на 22 години, но със сериозна биография и опит пред и зад камера. Като създател на уеб-сериала "Да се изгубиш нарочно", документално приключение сред най-затънтените селца в България, Крис печели наградата "Будител на годината" през 2018 г. и е "Най-вдъхновяваща личност" за 2019 г.

През 2020 г. печели наградата "Стоян Камбарев: Полет в изкуството" за своите късометражни филми и онлайн проекти, а през септември същата година представлява България като част от младежкото жури на международния кинофестивал във Венеция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На телевизионния екран се появява ново покаление.Много талантливо и интересно.Такъв е Крис , такъв е и Цитиридис.С удоволствие ги гледам.
11
0
 
0
 
! Отговори
Сульо преди 3 години
Абе, цензорите, ЗА дивия ŕeӣ става дума, какво, ще се надлъгваме ли ? Щото само такива ги пропагандирате?
10
2
 
1
 
! Отговори
Сульо преди 3 години
Дивия *** там ли саго набутали сега? Ами има си дyпe момчето - дава си го и се изкачва по стълбицата.Иначе за 2 ст акъл няма но...нали е в евротренда..Според мен никой няма да го гледа щото тийновете не гледат ТВ, а за старите баби и идядовци ще им е много зализано-сладникав. и БТВ ще фалира, което чакаме отдавна.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Започна 87-ми сезон на изтърканото шоу... Абе хора, стига с тази скука! Което и да е шоу са изтърква до крайност след 2 максимум 3 сезона... Няма нужда то 20-ти, едно и също! Аман!
8
0
 
5
 
! Отговори
Insider преди 3 години
От къде ли ще се появят рекламодатели в тази вече залязла телевизия, че да осигурят 50те бона награда? През цялата 2020 Нова Броудкастинг бе абсолютен хегемон на медийния пазар, а bTV търпи най-големия си срив от самото и създаване? И продължава да губи.На Келнера му предстоят тежки главоболя с тази медийна група.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига леки работи!Очаквам и от тоя: песен, книга, мърч, моден бранд и КОЛАБОРАЦИИ, егати къде живеем вече...инфлуенсъри, някой ден сигурно ще ни лекуват...
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
bTV продължават да копаят дъното. Нулево развитие напред. Залага се на провалени формати.Нов чорбаджия имат, смени шефове, а те продължават ли с глупостите си. Да бяха прекратили договора за този сезон на "България търси ***" . Могат да го сторят. Каква е ползата от такива 'таланти'. 99% отиват там да се правят на певци.
5
1
 
6
 
! Отговори
Евротолерантен преди 3 години
Щом е Крис и щом е гeй - става! Със сигурност го бива!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живеем в свят, в който да имаш лайкове и последователи е изключително достижение. Едни нагли *** правят торби с пари, защото други импотентни *** и малолетни кифли им гледат творенията. Боже, боже, какъв упадък. Планетата има спешна нужда от опустошителен апокалипсис.
3
0
 
7
 
! Отговори
Валентин преди 3 години
Опитах да гледам клипчетата *** този творец и честно казано не се търпи. Има един филм дето е направил докато е обикалял България, и от патриотизъм го лайкнах ама и там никаква мисъл. Въобще не споменавам неприятното фейк приповдигнато излъчване. Но явно юношите и тийновете му се кефят така че нищо чудно да се задържи.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е този ***?
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жива да не бях...От къде ги изкопават такива звезден - блогъри, влогъри, унфлуенсъри и други подобни никому ненужни