Мария Константинова с тв дебют в "България сутрин"

За водещата е важно да задава важните въпроси
22 мар 2021 12:03, Александър Попов
7

"Днес е световният ден на водата и моят първи ден, затова си пожелавам с колегата Мирослав Димитров да ни върви по вода". С тези думи новата водеща на "България сутрин" - Мария Константинова, даде старт на своята кариера в ефира на Bulgaria ON AIR.

Досега тя основно е следила политическите процеси у нас.

"Това е една сериозна и много осъзната крачка в моя живот. Много се радвам че стартирам в Bulgaria ON AIR, защото знам, че във фокуса на нашата телевизия са важните неща, а за мен е много важно да задаваме важните въпроси", категорична бе Мария.

"Задължителното за мен е един журналист да не губи своето любопитство, и смятам че това е и едно от моите отличителни качества. Искам да предам своето любопитство и на зрителите", заяви водещата.

Константинова сподели още, че трудните моменти в кариерата са тласък напред.

"В работата ни непрекъснато се сблъскваме с трудни моменти, но по-скоро за мен те са мотивация и ме вдъхновяват да продължавам да се развивам. В никакъв случай да не се отказвам", каза още тя.

По думите ѝ най-голямата й слабост си остава спортът.

"Това съм започнала от самото начало на моя журналистически път, впоследствие разбрах, че и политиката е нещо, което сериозно ме вълнува".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Мария Константинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
бравос,конграчулейшон!....Коя е тази "Константинова"?..Да не е щерка на верната "Сметачна машина" на гроб..-"професорот" Константинов?..само питам..
4
0
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Момето се хили на една страна нещо...
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този канал не го хващам, а този сайт го ползвам само за да пусуя и да хейтя.Отделно, имам и Ад блокер и реклами не гледам. Така че, варнинскити мютри ОТБОР от мен печелят един мазен.... гюй.
2
2
 
4
 
! Отговори
Ох, котьо преди 3 години
- Майкоооо, да й заспа на прасковката!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъкаааа