Сияйна пред екрана, тревожна зад него: "Тайният живот на Мерилин Монро"

Минисериалът - по Bulgaria ON AIR
31 юли 2021 11:05, Петя Славова
11
Сияйна пред екрана, тревожна зад него: "Тайният живот на Мерилин Монро"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Един от най-ярките символи на Холивуд е актрисата Мерилин Монро. Загадъчната й смърт я превръща в поп икона, а съдбата й продължава да провокира конспиративни теории дали е била убита или сама е сложила край на живота си.

Към част от биографията й, която остава настрани от светлините на прожекторите ни пренася режисьорът Лори Колиър в "Тайният живот на Мерилин Монро".

Минисериалът е базиран на едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборрели от "Ню Йорк Таймс".

Сюжетът връща времето назад към 50-те години на миналия век, когато младата Норма Джийн (Кели Гарнър) от непознато момиче се превръща в звездата Монро.

Колиър се съсредоточава около онези моменти от нейната младост, които са белязали истинския й характер. И ако пред екрана героинята е сияеща и обожавана, то зад него й се налага да се справя със своя сложен вътрешен свят, изпълнен с тревоги, страхове. Демоните й са свързани с нейната майка (Сюзан Сарандън), баща й, както и нейният полубрат, с когото тя така и не се среща.

В останалите роли ще видим Ембет Давиц, Емили Уотсън, Джефри Дийн Морган.

Гледайте сериалът "Тайният живот на Мерилин Монро" на 31 юли и 1 август от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Претоплена манджа. И от гроба вади пари на поредния бездарен продуцент.След толкова филми не остана нищо тайно.Всеки може да изгледа един документален филм. Но никой не разкрива кой я убил. От това, което казвала през живота си не е била толкова наивна и *** да се самоубие.Може да имала депресия, но не е била самоубийца.Била е поредната жерта на американския президенски имидж.
8
1
 
6
 
! Отговори
До мъдреца преди 2 години
Казваш сексапилна, желана..... Тя е изцяло продукт на мелачката Холивуд. Попаднала им в полезрението и са се заели да я направят източник на пари. Първо са й оскубали.челото, за.да го направят по-високо. Нататък всичко е по план. Искала да бъде обичана - избрала е най-неправилния начин. И съответно си е платила цената за собствения избор.
7
4
 
3
 
! Отговори
Мъдрец преди 2 години
Сексипилна, красива , женствена , силно желана но и нежна , ранима и чувствителна .Искала е просто да бъде обичана и ценена - нещо което не е получила изобщо в детството си и нещо , което славата определено не и е донесла също. Направила е милиони на продуцентите , но е била използвана и от тях и от мъжете в живота и които са и обещавали любов.Но пък е останала като уникален и несравним символ на женски сексипил
6
2
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
давала е на всеки мъж, който я поиска.
5
0
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Мерилин Монро щедро прелъстявала в леглото си високопоставени политици и богаташи - и за награда я убили, красива, млада, и наивна...
4
1
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Всеки който е тръгнал да гони славата и парите получава само разочарования.
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В днешно време малко са стилните жени като Мерилин Монро.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пенке, плащат ти за рекламата. Това го знаем, но за мен никакъв интерес не представлява животът на едно паразитно същество, ползвало един орган не по основното му предназначение.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички в Холивуд са наркомани