Как да запазим здраво сърцето си и да съхраним сърдечно-съдовата си система?

Проф. д-р Иво Петров в "Линия "Здраве" на 24 октомври
22 окт 2021 13:35, Красимир Ангелов
8
Как да запазим здраво сърцето си и да съхраним сърдечно-съдовата си система?

Сърдечно-съдовите заболявания са причина номер 1 за смъртност в световен мащаб. Статистиката е още по-притеснителна в България, където на всеки трима души, двама страдат и/или губят живота си от сърдечно-съдови заболявания като миокарден инфаркт, мозъчен инсулт и сърдечна недостатъчност.

Кои са рисковите групи и фактори за развитие на сърдечно-съдови заболявания, как да живeем така, че да съхраним сърцето си и как можем да се погрижим за здравето на цялата сърдечно-съдовата система, на 24 октомври, от 09:30 часа, в различното здравно предаване "Линия "Здраве" в ефира на Bulgaria ON AIR ще коментира проф. д-р Иво Петров. Той е уважаван преподавател, иноватор и пионер в областта на ендоваскуларната терапия в България и първият инвазивен кардиолог в България, който имплантира ендопротеза при аортна аневризма и дисекация, като е и първият в света, който осъществява интервенцията на малко дете.

В предаването тази неделна сутрин, пред очарователната водеща Яна Данаилова, специалистът ще сподели още кои са съвременните методи за лечение на сърдечно-съдови заболявания и кои са природните средства в помощ на сърдечното здраве.

Не пропускайте разговора с проф. д-р Иво Петров и научете отговорите на тези и още важни въпроси, свързани със здравето на сърцето -  в предаването "Линия Здраве", тази неделя, 24 октомври, от 09:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Притеснен преди 2 години
На 97 год. съм и всеки ден пия ракийка вместо вода опасно ли е ?
6
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
...що се отнася до "съдовете",пазете ги чисти..По-малко лапачка,особено тлъста и вредните съставки на съвременната "храна",не се залежавайте много ,и..бъдете здрави../малей,май прозвучах като ..едва ли не "голем мъдрец"..А тия неща ще ви ги каже секи ЧЕСТЕН кардиолог../
5
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
е,НЕ съм "шпециалис" по "сърдечно-съдовите проблеми",но все пак имам МОЕТО мнение:..-Сърцето е ОСОБЕН ОРГАН в човешкото тяло..То има СВОЯ си начин на съществуване,различен от всички останали органи..Какво иска сърцето?..-Ами СПОКОЙСТВИЕ,иска да бъде оставено на мира,да не му се бръчкат освен в краен случай в работата,иска ЛЮБОВ и уважение..Обичайте и УВАЖАВАЙТЕ сърцето си,не го товарете с омраза и злоба,и то ще ви се отплати пребогато../това е моето скромно мнение../..Що се отнася до "съдовете"
4
0
 
3
 
! Отговори
Ken преди 2 години
Съдейки по всичко, което се случва напоследък, мислех че COVID е причина номер 1. А защо не вземате адекватни мерки за предотвратяване на сърдечно-съдовите аболявания в такъв случай ? Забранете вредните храни, забранете цигарите, осигурете свободно време за спортни занимания. Ама ще спре финансовия приток от бета-блокери, ангиотензин II рецепторни блокери и подобните им.
3
4
 
3
 
! Отговори
Дам преди 2 години
Като не се ваксате!
2
1
 
15
 
! Отговори
2 преди 2 години
Отговорът е ***: като не четете медиите и си живете живора.
1
5
 
11
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
Като не се ваксинирате!