Георги от "Фермата" пострада тежко след двубой, откараха го в болница

От "Софиямед" уточниха, че той е със счупена лицева кост и мозъчно сътресение
62
Георги от "Фермата" пострада тежко след двубой, откараха го в болница

Участникът във "Фермата" по bTV Георги Гергинов беше приет по спешност в УМБАЛ "Софиямед" след сериозна контузия.

По време на извънредния дуел срещу опонента му Кирил Михов той падна от голяма височина, удари се сериозно, а на място веднага е пристигнал лекар.  

След като получава първа помощ на Арената, Георги е пренасочен към Спешното отделение на УМБАЛ „Софиямед“, съобщават от лечебното заведение.

"След извършените първоначални изследвания и преглед стана ясно, че Георги е в добро общо състояние, контактен е и в съзнание, но ще остане в болницата под наблюдение“, коментира началникът на Спешно отделение на УМБАЛ "Софиямед" д-р Иван Христов.
 
Георги е насочен за хоспитализация в Клиниката по неврохирургия на лечебното заведение.

"Пациентът е получил травма, довела до счупване на лицевата кост, с мозъчно сътресение. Скенерът на глава е показал счупване на зигоматична кост - травма, която не е за пренебрегване. Допълнителните изследвания на цяло тяло показаха фрактури на ребра, които изискват покой и профилактиране на белия дроб.

За радост, при него няма наличие на фрактури на черепните кости, няма и увреждания на мозъка. Болничното лечение е индивидуално, но продължава в рамките на една седмица при по-леките случаи, какъвто е този и е последвано от домашно лечение за около две седмици. В резултат на такива травми на пациентите се забраняват физическите упражнения и емоционалните натоварвания", коментира анестезиологът д-р Иван Колчаков, официален говорител на УМБАЛ "Софиямед".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди някой време гледах съботния двубой , кога оня щеше да си попилее глезена . Като цяло ми хареса надпреварата особено като ги гърчиха с катапулта и обиколките по 100м в пясъка, чак жал ми стана от толкова гърч
32
6
 
5
 
! Отговори
Фермата преди 2 години
Каква е тази ферма? Някаква сапунка?
31
7
 
3
 
! Отговори
Agent Provocateur преди 2 години
Като чуя или прочета за ФЕРМАТА и веднага се появяват образите на щатското разузнаване. Вероятно предаването е подготвяно от ЦРУ и затова е станал сакатлък.
30
3
 
1
 
! Отговори
Я ж преди 2 години
му у я на психо пата като го аресваш 27
29
5
 
29
 
! Отговори
фалш преди 2 години
Най-слабият сезон на Фермата. С най-лошо подбрани типажи. Възхвала на вербалната агресия на мъж към жена. Да се отказват продуцентите вече.
28
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типично по български - коментира без да знае. Лаладжии. Гледам Фермата, от време на време гледах и Игри на волята. Мога да твърдя, че Иван и Андрей са светлинни години напред по професионализъм спрямо екипа правещ Игрите.
27
5
 
15
 
! Отговори
Joro преди 2 години
Хейтъри, тига сте писали тесногръди глупости! В такова дъждовно и кално време десетки хора в България всеки ден излизат на планинско бягане, планинско колоездене с риск от падане и т.н. За собствено удоволствие. Без да ги снимат, без да им дават пари. После си перат калните дрехи и маратонки и им е кеф. Това е спортех хъс! Трудно ли е да се разбере?!?!
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен-"Тука коментират само хора, които не гледат предаването."Не само коментират ,ами и активно цъкат минуси!
25
5
 
20
 
! Отговори
ДА преди 2 години
Да организираш състезание в такова време-направо е лудост!Тия са за съд,да изтрепат хората,само и само да си направят предаванията!
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука коментират само хора, които не гледат предаването. Защо коментират тогава?На мене предаването ми е любимо. Много е забавно.Георги не ми е любимец, но много лошо падна - жалко за човека.
23
4
 
11
 
! Отговори
Joro преди 2 години
До Анонимен 12: Е такива се роят напоследък. Не се се хванат една клечка за зъби да направят, но не спират да гледат в ръцете на другите, които се опитват да създадат нещо. И съдебна отговорнст да търсят. Светци! Отделно от темата, на участниците са били предложени предпазни средстна, но те са отказали. Но ти продължавай да хейтиш, това можеш. И да търсиш съдебна отговорност, то и това е модерно. Ред е да кажеш нещо за правата си. И за дискриминация, да не забравяме, давай!
22
2
 
17
 
! Отговори
Lina преди 2 години
В босфоратв всичко е възможно - първо турски сериали в най - гледаното време, а за " десерт" великите пРадуценти иван и андрей по тяхна изпитана традиция потрошават хора, влачат животни, налагат вербален тормоз върху жени.#опусумпрАдакшън.
21
3
 
30
 
! Отговори
Да преди 2 години
Не гледам фермата от няколко сезона от както сценаристите върнаха в играта след загуба оня грамаден български "мъж" с различни наклонности само за да не се обидят подобните нему и да не им падне гледаемостта. Предаването става все по -тъпо както своите водещи.
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лаком г-ъ-з, глава затрива! Хубава народна поговорка.
19
3
 
0
 
! Отговори
ваксата преди 2 години
сажалявам за 4увствителната ти *** ду6евностпове4е спирт и 6ти мине
18
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Определено най-слабата ферма, мисля че това предаване се изчерпа.
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами тои си беше нервен още от самото начало и беше въпрос на време да направи някои сакатлък.
16
5
 
20
 
! Отговори
Жан Валжан преди 2 години
Ще се спука за тия пари тоя успял "българин.
15
2
 
16
 
! Отговори
Задача преди 2 години
Кравата Пенка от фермата,родила две телета.На колко години съм аз?
14
9
 
36
 
! Отговори
фигуранта преди 2 години
някой гледа ли го това подбие на шоу ??отвращават ме такива предавания - противни, противни, най-противни !ферми, маски, брадъри - да ги спират тез простотии