Георги от "Фермата" пострада тежко след двубой, откараха го в болница

От "Софиямед" уточниха, че той е със счупена лицева кост и мозъчно сътресение
62
Георги от "Фермата" пострада тежко след двубой, откараха го в болница

Участникът във "Фермата" по bTV Георги Гергинов беше приет по спешност в УМБАЛ "Софиямед" след сериозна контузия.

По време на извънредния дуел срещу опонента му Кирил Михов той падна от голяма височина, удари се сериозно, а на място веднага е пристигнал лекар.  

След като получава първа помощ на Арената, Георги е пренасочен към Спешното отделение на УМБАЛ „Софиямед“, съобщават от лечебното заведение.

"След извършените първоначални изследвания и преглед стана ясно, че Георги е в добро общо състояние, контактен е и в съзнание, но ще остане в болницата под наблюдение“, коментира началникът на Спешно отделение на УМБАЛ "Софиямед" д-р Иван Христов.
 
Георги е насочен за хоспитализация в Клиниката по неврохирургия на лечебното заведение.

"Пациентът е получил травма, довела до счупване на лицевата кост, с мозъчно сътресение. Скенерът на глава е показал счупване на зигоматична кост - травма, която не е за пренебрегване. Допълнителните изследвания на цяло тяло показаха фрактури на ребра, които изискват покой и профилактиране на белия дроб.

За радост, при него няма наличие на фрактури на черепните кости, няма и увреждания на мозъка. Болничното лечение е индивидуално, но продължава в рамките на една седмица при по-леките случаи, какъвто е този и е последвано от домашно лечение за около две седмици. В резултат на такива травми на пациентите се забраняват физическите упражнения и емоционалните натоварвания", коментира анестезиологът д-р Иван Колчаков, официален говорител на УМБАЛ "Софиямед".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
7
 
! Отговори
таня преди 2 години
С дeградирали типовe като Киро и Иво и с тяхното пумиярско повeдeниe от eдна страна, и от друга, с водeщи като Иван и Aндрeй които сe правeха на приятно разсeяни слeд всичкитe гадости дeто бълваха двамата гeйовe жeномразци, прeдаванeто загуби доста фeновe.
52
0
 
2
 
! Отговори
сажалявам преди 2 години
няма пове4е така да правяти кои 6е льже6 бе
51
2
 
0
 
! Отговори
стига преди 2 години
рива като вдовица за Х=И 4е ти е ску4но намери си аниматорсамо не подска4аи я на весела свинята какви златни обици си и купил да и се празни6 в у6ите
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хайде, хайде - Не ми влизай с "хайде, хайде", не сме на село. А когато кметът на Раднево почина? Помниш ли го? Планувано ли е било?
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас. Дано се оправи. Тея трябва да си стегнат безопасността. Никакво забавление не си залсужава риска от сериозни наранявания.
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нов вариант на скучния Биг Брадър
47
1
 
2
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 2 години
Каквай тъс ферма- за крави, прасета или кокошки, та бачкаторите да се ръчкат, кога нямат работа?
46
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тая ферма само aбдaли вкарали да им бачкат за без пари.
45
3
 
4
 
! Отговори
kirasirrav преди 2 години
Не съм успял да ги гледам (то аз избягвам да гледам много-много ТВ защото ме вбесява ), но от познати разбрах че тъй-наречения финал където ще пускат смс-и е на 18 ? сигурно тези снимки в момента са последните предизвикателства на финала, иначе от дочутия разговор разбрах кои са четиримата финалисти.
44
8
 
2
 
! Отговори
не гледам преди 2 години
Как е паднал да не е е рязал клона на който е седнал?
43
1
 
1
 
! Отговори
Опосум до 49 преди 2 години
Я си прегледай поста в 46.
42
2
 
3
 
! Отговори
до 48 преди 2 години
Обект е място, субект е човек! Местата не се подписват! Циба от тука!
41
7
 
8
 
! Отговори
Опосум до 46 преди 2 години
Обектът е застрахован с нужните премии при инцидент и премията не е пренебрежима. Обектът е подписъл съответните договорни отношения. Обектът е кандидатствал и се е борил да участва в предаването.
40
7
 
7
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Сигурно вече е записан че боледува от "Грип Крумид" :D
39
9
 
18
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Опусумите трябва поне веднъж да бъдат осъдени на тлъста сума, за да разберат, че обектът им трябва да е обезопасен поне малко от малко.
38
2
 
12
 
! Отговори
кефите ме преди 2 години
..как ви е тъпичка фермата но да коментирате във вести ви е любимо интелектуално занимание..
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 42 - Предаването е снимано преди поне месец-два, най-вероятно преди последната вълна. То трябва и акъл :)
36
6
 
24
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 2 години
Госпожи и господа. След почти четвърт век работа в медии, телевизии и радия, да ви споделя нещо, което вероятно вече знаете. Създава се продукт /предаване/ и се очаква този продукт да донесе пари. Какво виждате на телевизора е планирано, наети са специалисти с опит в поведенческата психология, монтажисти и сценаристи. Дали на някой персонаж ще му се даде да цепи сухо или влажно дърво е предварително сметнато. Пестете емоциите.
35
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На живо се видяха липсващите тълпи от болни! Нямаше никого нито пред, нито във болницата. После гледайте по новините как няма места !!!
34
3
 
39
 
! Отговори
Спокоен преди 2 години
Любопитно е предаването. Уснанових, че се загледах в него покрай жената. Нещо като извадка от обществото ни. Как уж интелигентен мъж като Кирил, тръгва на свирепа вербална и невербална война срещу .... еее, забравих и името в момента - онова куку със светлината. Добре де, тя че е куку е ясно, но е жена бе, "мъж"-Кириле! ОК, не ти допада, не си съгласен, ама кому бяха нужни тия обиди, тая агресия от теб и онзи ... аре, и него го забравих,дето отпадна с трите брака. Изобщо, любопитно е предаването