Българската грация Ренета Камберова за двете страни на художествената гимнастика - в рубриката "Златните" по Bulgaria ON AIR

Откровената изповед на олимпийската медалистка не пропускайте на 10 декември
3
Българската грация Ренета Камберова за двете страни на художествената гимнастика - в рубриката "Златните" по Bulgaria ON AIR

Дни преди най-светлите празници в годината, на 10 декември в рубриката „Златните" на сутрешния блок в ефира на Bulgaria ON AIR ви срещаме с олимпийската медалистка по художествена гимнастика от Рио де Жанейро – очарователната Ренета Камберова.

В един много личен разговор за незабравимите емоции от Олимпиадата, трудностите по пътя и изстрадания медал, златното момиче разказва със сълзи на очи.

„Хората много лично приеха тази победа. Тя беше победа на всеки един човек, а не просто -  момичетата от ансамбъла взеха медал", споделя Ренета за дългочакания медал от Рио Де Жанейро.

За ансамбъла, спечелил златната титла в Токио, Камберова казва: „Ако не бяха станали първи, може би това щеше да е един от най-големите обири в художествената гимнастика изобщо някога, който се е случвал“.

Защо след края на състезателната си кариера не става треньор и какво предизвикателство се е оказало предложението да ръководи спорта в Пазарджик, ще разберете от самата нея – в петъчната сутрин на 10 декември, точно в 07:00 часа, в сутрешния блок „България сутрин" на Bulgaria ON AIR.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Ало ! преди 1 месец
Такива долни изказвания по адрес на една дама, не правят чест на никого.
1
5
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
и до дамата-пак оная "водеща" със странно кривия спазъм на устните,които според нея май требе да минат за "усмивка"..(..за по-наблюдателните:..-Виждали ли сте как се "усмихва" шииимпаанзе ? )