Всички кандидати за шеф на БНТ са допуснати от СЕМ

Изборът ще бъде на 29-и юни
23 юни 2022 16:06, Петя Славова
6
Всички кандидати за шеф на БНТ са допуснати от СЕМ
Снимка: БГНЕС

Съветът за електронни медии допусна до трети етап на обявената процедура за избор на генерален директор на Българската национална телевизия – изслушване, всички кандидати, подали документи.

Изслушванията ще се проведат в поредност, съгласно входящия номер на заявлението за участие в процедурата, подадено в СЕМ.

На 27 юни първи изслушан ще бъде Сашо Диков. В същия ден ще се проведат изслушванията на Ирина Величкова, Сашо Йовков и Василена Матакиева.

На следващия ден, 28 юни, изслушванията ще започнат с Емил Кошлуков. Следват Венелин Петков, Красимир Ангелов и Светлана Божилова.

Изборът на новия ръководител на обществената телевизия ще бъде на 29-ти юни, предаде БНР. Мандатът на настоящия генерален директор на БНТ Емил Кошлуков изтича в началото на юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Диков трябваше да бъде изслушан последен..Като са го турили пръв означава,че следващите след него ще могат да "изградят тезите си" противоречейки на Сашо,а пък там май нема процедура за "реплика"..
4
0
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
Опитвам се да си представя Сашо Диков шеф на БНТ и Бойко Борисов отново премиер,селяндурщина и упадък от друго измерение!
3
0
 
2
 
! Отговори
Ще бъде избран преди 1 година
Венелин Петков.Той е човек на НПО-тата,които демагогстват по света,тиражират фалшивите си новини и менторстват за свободата на словото-където има различно мнение от тяхното,значи там няма свобода на словото,без значение каква е истината.
2
0
 
0
 
! Отговори
???? преди 1 година
И осъденият за ОВС ли???
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Диков ,това шега ли е .