Какво не знаем за "Тайният живот на Мерилин Монро"?

Биографичната драма - по телевизия Bulgaria ON AIR
25 юни 2022 15:05, Петя Славова
8
Какво не знаем за "Тайният живот на Мерилин Монро"?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Животът извън светлините на прожекторите на Мерилин Монро разказва Лори Колиър в мини сериала "Тайният живот на Мерилин Монро".

Сюжетът ни запознава с момичето Норма Джийн много преди светът да узнае за нея и да се превърне в секс символ на 50-те години на миналия век. Нейният път, изпълнен с възходи и падения, са в основата на филма, повлиян от едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборрели от "Ню Йорк Таймс".

Фокус в продукцията е връзката на актрисата с нейната майка (Сюзан Сарандън), а Кели Гарнър влиза в образа на Монро като я представя като слаба, неуравновесена жена, изпълнена с меланхолия, тревожност и безнадеждност.

Бляскавата й кариера, весел нрав във филмите, в които участва Мерилин, контрастират на тихия и затворен живот, който води.

Лори Колиър ни потапя в отминалата епоха, за да разкрие лъжовното щастие, подхранвано от Холивуд и сложния път на звездите, даващи целата си енергия за киното.

В останалите роли ще видим Ембет Давиц, Емили Уотсън и Джефри Дийн Морган.

Гледайте "Тайният живот на Мерилин Монро" на 25 и 26 юни от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Ранди Тарабата преди 1 година
Щом е от Дж. Ранди Тараборрели от "Ню Йорк Таймс", значи всичко е истина във филма. Никакви лъжи, манипулации и пропаганда. Препоръчвам. Но ако беше от Дойче Веле още по истински щеше да е! Да не говорим за Ройтерс.
5
1
 
7
 
! Отговори
Знаещ преди 1 година
Знаем, че е била куриер на мафията. Включително е разнасяла пратки между Кенеди и босовете. Плюс, че е била любовница на всички тях. В един момент става неудобна, защото знае прекалено много, но от друга страна е ментално нестабилна. Затова са се погрижили да я самоубият.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Била.е любовница на един от мафиотските босове в Ню Йорк. Както и на президента Джон Кенеди и брат му Робърт, министър на правосъдието .
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази коя е, че трябва да знаем и за тайния й живот?!?
2
2
 
12
 
! Отговори
аноним преди 1 година
един експлоатиран, нещастен ,самотен живот
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близък е до този на Киро Харвардския! Все ку--и