Какво се случва с новия световен ред след кончината на Елизабет Втора?

Гледайте в „Операция история“ на 18 септември
16 сеп 2022 11:00, Александър Попов
9
Какво се случва с новия световен ред след кончината на Елизабет Втора?

Какво се случва с новия световен ред след кончината на Кралица Елизабет Втора, каква е ролята на Британия в българската и световна съдба, кои са новите чудеса на загадъчния Перперикон и земите ни и каква е прикритата и неразказана история на гениалния поет Никола Вапцаров?

Отговорите на тези и още любопитни въпроси ще научат зрителите на Bulgaria ON AIR в новото издание на предаването „Операция история“ тази неделя, 18 септември, от 16:30 часа.

В студиото на „Операция история“ ще гостува човекът, който направи последните големи открития за древния свещен град Перперикон – професор Николай Овчаров. Той ще разкрие повече за загадките на българската археология, за това какви тайни крият още Перперикон и българските земи.

Гост във втората част на „Операция История“ ще бъде анализаторът Кристиян Шкварек. Заедно с водещия на предаването Росен Петров, двамата ще коментират какво следва след кончината на кралица Елизабет Втора, която накара целия свят да впери поглед към Обединеното кралство. Шкварек ще сподели повече и къде е България в имперските сблъсъци между Атлантика и Евразия, между Запада и Изтока.

По време на специалната рубрика на предаването - „Тяхната история“, зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат повече за дълго пазената в тайна неизвестна история на един от най-големите поети на България - Никола Йонков Вапцаров. Специален гост по темата ще бъде историкът Иван Тренев.

Тези и още интересни теми и коментари очаквайте в новото издание на предаването „Операция История“ - тази неделя, 18 септември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Операция история
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Поп преди 1 година
НИЩО. Баба Лизи отдавна не беше фактор а саму фигура в "новия световен ред" и основното и занимание в последните 15г. беше да ходи на гости и да си храни любимите кученца и кончета . Какви решения може да взема 85-93 годишна старица ? Имала си е цяла армия служители които да издават разпореждания от нейно име . ДА не мислите че диментиралия "младеж" Байдън дето не помни дори собствените си деца и внуци как се казват взема някакви решения самостоятелно в Белия Дом ? Бахахахха. Наивници.....
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Категорично Русия не са водачи в световната политика! Никой не признава и не зачита Русия. Просто светът се пази от Путин като от някой луд, който може всеки момент да драсне кибрит и да подпали света, понеже е безразсъден и неуправляем.САЩ и UK са СИЛИ. И ще останат такива. С тях ще се съобразяват.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елизабет, като всички друго европейски държавни глави, не определяше световната политика, а прислужваше на интересите на САЩ. Какво да се случи? Каквото до сега - европейци фалират сигурно и бавно, ние - най-напред, като тръгващи от кота нула, до която ни докараха мошениците, дето ни управляват последните 33 години.
5
3
 
14
 
! Отговори
Вълканов преди 1 година
Мина времето на Британия, като сериозен фактор на Световната сцена. Ще си остане политически придатък на Съеденените щати. Засега три са основните водачи на Световната политика: Щатите, Русия и Китай. Значението на последните две се засилва.
4
1
 
6
 
! Отговори
Чайна майна преди 1 година
Случва се това, че юкей и ЕС въобще не са в схемата.
3
1
 
3
 
! Отговори
Уонко Нормалния преди 1 година
Поне Напиши, че си избацал Платена статийка, вместо да търкаш Коментари! Свободана словото ли? Свободна Ценцура и Пропаганда е.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кофти работи шъ стават.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А с БКПто???