Стефан Мавродиев пред "Умно село": Най-важният житейски урок е самото ни съществуване

Bulgaria ON AIR ще излъчи вдъхновяващия епизод „Уроците на Мавро“ от документалната поредица на 4 декември
29 ное 2022 09:34, Александър Попов
1
Стефан Мавродиев пред "Умно село": Най-важният житейски урок е самото ни съществуване

Епизодът „Уроците на Мавро“ от документалния сериал „Умно село“ продължава с поредицата „Открит актьорски клас“, този път с главен герой Стефан Мавродиев. Националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR ще излъчи новия вдъхновяващ епизод тази неделя, на 4 декември от 19:30 часа.

Поредицата „Умно село“ припомня неповторимите часове по актьорско майсторство с ярки личности на българския театър, реализирани преди няколко години в рамките на инициативата на Младежки театър „Николай Бинев“ и Артофис „Открит актьорски клас“.

Урокът по актьорство изнася любимият от сцената и екрана Стефан Мавродиев, наричан от всички просто Мавро. Ученикът на легендите Боян Дановски и Методи Андонов споделя с младите си колеги ярки и незабравими моменти от своите студентски и професионални години. За времето, когато той и звездните му колеги са вярвали, че духовното равновесие съществува и че те самите са част от неговото трептене.

Забавни, смешни, мъдри и иронични са „уроците на Мавро“. „Най-големият урок - че съм жив. Най-любимата грешка - любовта, в която се потапяш отново и отново. Най-важният смисъл - когато човек живее през своето въображение, а не през буквалността на бита“, разказва артистът и поетът Мавро.

Не пропускайте да научите „Уроците на Стефан Мавродиев“ по любов и човечност – в „Умно село“ на 4 декември от 19:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Умно село
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям артист наистина.