Прокурор свалил обвиненeтo за наркотици срещу Големия Маргин

Чавдар Ангелов не уведомил колегите си за това и е наказан
Обновена: 12 яну 2011 17:40 | 12 яну 2011 17:39,
43
Прокурор свалил обвиненeтo за наркотици срещу Големия Маргин
Красимир Маринов при едно от последните му явявания в съда. Снимка: Булфото

Наказателното производство срещу Красимир Маринов – Големия Маргин, за ръководене на организирана престъпна група за разпространение на наркотици е прекратено поради липса на доказателства.

Това съобщи апелативният прокурор на София Вичо Вичев.

Чавдар Ангелов, който е един от двамата наблюдаващи прокурори, е свалил обвинението срещу Големия Маргин, без колегата му да знае за това.

„Аз считам, че това е нарушение на екипния принцип на работа, който изисква колегите да знаят какви процесуално-следствени действия се извършват, да бъдат уведомявани за крайния акт. Това нещо не е сторено“, коментира Вичев.

Заради гафа Чавдар Ангелов е командирован временно от Софийската градска в Районната прокуратура, а Вичо Вичев коментира, че това не е наказание.

Той добави, че действията на Ангелов ще бъдат взети предвид при оценката за работата му по конкретното дело.

Съдът обаче е прекратил производството и го е върнал на прокуратурата, тъй като постановлението не е било връчено на всички обвиняеми.

Още по темата

Преди година Големия Маргин беше задържан по обвинения за организиране и ръководене на група, разпространявала наркотици в София.

Тогава прокуратурата заяви, че Маринов е бил ръководител, а Стефан Бонев – Сако, „се явява като изпълнителен директор“ на бандата.

Няколко месеца по-късно апелативният съд освободи Големия Маргин от ареста с мотива, че няма достатъчно доказателства той да е ръководил наркогрупата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
съдебната система може да е независима от правителството но е силно зависима от престъпните групировки! явно че мафията е инфилтрирала съда и много от прокурорите са преки шефове на престъпни групи! ДС не спи а действа!Наркоразпространението се контролира от МВР и военни политици от най висок ранг!канала през авганистан действа в пълна сила!
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Прокурор свалил обвиненeтo за наркотици срещу Големия Маргин" - ДА СЕ СВАЛИ СЕГА ПРОКУРОРА!
38
0
 
11
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
По-големите от вас помнят преди години една българска репортерка за бтв снима един процес в USA за залавяне с повторно притежание на некво количество марихуана и незаконен пистолет. Оня пич сключи сделка със съда и се призна за виновен за да му дадат по-малката присъда от 15 години !!!!!! И цялото дело трая не повече от 5 минути! Незнам дали са *** американците...но българите определено сме ...! Че търпим подобни театри с деситилетия , да не кажа векове !!!!!!
37
0
 
8
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
ТКЗС по Татово време:- На Пешо, за 110 процента преизпълнение на плана - едни гумени ***!- Бравоооооооооооо!!!!- На Тошо, за 108 процента преизпълнение на плана - едни гумени ***!- Бравоооооооооооо!!!!- На началника на Пешо и Тошо, затова, че те двамата са преизпълнили плана - сто и пеесе лева!- А така!!! Бравоооооо!!! Нека оди бос!!!
36
1
 
1
 
! Отговори
Посетител преди 13 години
какво предлагаш ?
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СРАМ МЕ Е! СРАМ МЕ Е ПРЕД СВЕТА! СРАМ МЕ Е ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СЕ ГАВРЯТ СА НАС! АКО НЯКОЙ ОТКРАДНЕ 1 ХЛЯБ ЗА ДА СЕ НАХРАНЕ- ЩЕ ГО ЗАТВОРЯТ! ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКО, ЗА МИЛИОНЧЕ НЯМА ЗАКОНЧЕ! ТОВА Е ЖАЛКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ В БЪЛГАРИЯ!!! СРАМ МЕ Е, ЧЕ ТЪРПИМ ВСИЧКО ТОВА! В ДЪРЖАВАТА ИМА ДЕСЕТКИ ИНСТИТУЦИИ И ХИЛЯДИ ЧИНОВНИЦИ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧВА! И ТО НЕ САМО СЕ СЛУЧВА ЕЖЕДНЕВНО, НО И НАЙ-НАХАЛНО НИ ГО СЪОБЩАВАТ ЗА ДА НИ ГЛЕДАТ СЕИРА ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ!!! НАИСТИНА-ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ
34
0
 
3
 
! Отговори
макето преди 13 години
Когато направят операция-ЧИСТИ РЪЦЕ,тогава ще повярвам че боко и цвък-цвък работят за родината си.Съберете ги за една нощ,вие знаете кои,нали затова отделихте 100 милиона за СРС.
33
0
 
5
 
! Отговори
Циганин преди 13 години
Единя е поел вината и след това другия ще то оправи . мафия. Прокурори . Кой е другия прокурор . Защо не го казват . Той знае не по малко от другия. Мафия.
32
2
 
17
 
! Отговори
еи преди 13 години
Веднага от главния прокурор до последния адвокат да се вкарат в затвора минимум за по 15 /петнадесет/години,а такива да се внесат от USA.за да има спокойствие и ред БЪЛГАРИЯ.
31
1
 
10
 
! Отговори
еи преди 13 години
Веднага от главния прокурор до последния адвокат да се вкарат в затвора минимум за по 15 /петнадесет/години,а такива да се внесат от USA.за да има спокойствие и ред БЪЛГАРИЯ.
30
0
 
10
 
! Отговори
bobi преди 13 години
OSADETE PROKURORA
29
0
 
4
 
! Отговори
DUBLIN преди 13 години
Varnete si Stani6ev i Dogan-znaete li te kak "nakazvat" korumpiranite sadii i prokurori.......
28
1
 
12
 
! Отговори
съдник преди 13 години
Разберете и не се ***!...В България престъпници няма!!!...Има само кокошкари и ***!!!...Да го ***!...И никой да не си мисли друго...че...да го ***...май ще ставам съдия!...
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е няма как, само с подкупи да живеят не е интересно, искат и бонуси да си раздават накрая на годината с пари от данъкоплатеца.
26
0
 
19
 
! Отговори
! преди 13 години
Леле, те много са го наказали! Горкия прокурор!А после като ни критикуват пак от ЕС, прокурорите и съдиите ще кажат, че съдебната система е независима.
25
9
 
5
 
! Отговори
Аут преди 13 години
Бойко е виновен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24
0
 
11
 
! Отговори
Седефчо преди 13 години
Докато прокурорите се вживяват и "работят"като адвокати-правосъдие в България няма да има.
23
0
 
15
 
! Отговори
Паднал от Марс преди 13 години
Значи, хващат пестъпник и обявяват, че бил кръстник, а след изчерпване на медийния шум го освобождават поради липса на доказателства за кръстник.
22
0
 
7
 
! Отговори
BO преди 13 години
DRAGUNOV e istinata , ostanaloto sa p1lni gluposti...
21
0
 
15
 
! Отговори
kukurungel преди 13 години
Абе хора,не разбрахте ли ,че корупцията започва от прокуратурата !!!