Гриша Ганчев вбеси съдийка по "Наглите"

"Ти майтап ли си правиш?", попита бизнесменът в съдебната зала
Обновена: 23 мар 2011 12:13 | 23 мар 2011 12:06,
160
Гриша Ганчев вбеси съдийка по "Наглите"
Снимка: Булфото

Бизнесменът Гриша Ганчев успя да вбеси съдийка по време на процеса срещу "Наглите".

Съдията от Софийския градски съд Виолета Магдалинчева, която председателства делото, заплаши бизнесмена и футболен бос с максимална глоба от 500 лева заради поведението му в съдебната зала.

До предупреждението се стигна, след като на един от въпросите на съдията Ганчев отговори: "Вие не сте ли чела делото?".

На друг въпрос, отправен от адвокат, Ганчев отговори: "Ти майтап ли си правиш?".

Той се изцепи така, когато бе попитан дали сумата 650 000 евро, която е дал на Ангел и Камелия Бончеви за откуп при отвличането им, е дадена като заем или безвъзмездно.

Още по темата

След като съдебният състав го задължи да отговори на въпроса, Ганчев заяви, че ставало въпрос за "спонсорство". 

Футболният бос се яви като свидетел, близък до отвлечения Ангел Бончев.

Собственикът на "Литекс" разказа, че в нощта на отвличането Камелия Бончева му се обадила и споделила, че съпругът й е изчезнал. "Наглите" започнали преговори с него, като му изпратили СИМ карта и телефон.

След като обаче получил отрязания пръст на Бончев, Гриша Ганчев отсякъл, че не иска да преговаря повече с похитителите, тъй като "това вече минава границите" и посъветвал Камелия да се обърне към служителите на БОП.

Първоначално похитителите поискали от Ганчев 10 млн. евро. Той дал пари на два пъти – първо платил 400 хил. евро, а след това – около 250 хил. евро.

Преди Ганчев по делото свидетелства синът на бизнесмена Киро Киров – Иван.

За баща му са поискани 5  млн. евро, като са били платени €517 хил. И с него похитителите комуникирали главно чрез SMS-и.

Няколко пъти му пускали по телефона записи от гласа на баща му, веднъж дори му позволили да разговаря с него.

Като доказателства, че Киро Киров е жив, похитителите изпращали на Иван и негови снимки, на които държал вестник, както и гривна на бизнесмена. 

По делото „Наглите“ подсъдими за 11 отвличания и за един опит за отвличане са Ивайло Евтимов, Прокопий Прокопиев, Даниел Димитров, Любомир Димитров, Радослав Лебешковски, Павел Петков, Митко Лебешковски, Кирил Кирилов и Цветозар Славчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
2
 
! Отговори
ANDRE6KO преди 13 години
ТОЯ МАЛКО НАГЪЛ ЛИ Е ПИТАМ АЗЕ В МУТРИСТАН СА НАВСЕКАДЕ ВЕКИ ......ЛОВЕ6КИ Л.....АР
131
3
 
13
 
! Отговори
Ultra Beroe преди 13 години
Погледнете се отстрани бе,палячовци,хората щели да ви козируват,хаха,че вас кой ви бръсне за слива,единият 1.50м,другият дебел и неугледен,третият си мисли,че като ходи да блъска в залата и светът е негов,ама вие не сте виновни,защото политиката на държавата е такава,простият човек най-лесно се манипулира и управлява.Ето защо 80% сте пълни *** и като не ставате за друго,постъпвате в милицията.
130
2
 
22
 
! Отговори
Ето едно мнение за с преди 13 години
Съдия Магдалинчева отново влезе в ролята на адвокат на престъпниците. Все пак, да влизаш в груб "разговор " със закана със свидетел като Гр.Ганчев, мисля, че съдийката умишлено е загърбила добрите обноски. Ганчев не е кой да е, той не е и от вчера, отдавна е в бизнеса, започвайки от тъмните времена, преминавайки през полулегалния бизнес до виден бизнесмен, и смятам, че той обезателно ще си "върне "заема". Може би това ще е от полза за съдийката, която смята,че като на дъщеря на Б.Магдалинчев всичко й е позволено. Кой я постави за съдия на това дело е много интересно. Мисля,че хич не беше подходящата кандидатура. Може би някои хора са разчитали, че ще помогне на обвинените, но разполагащи с много пари бандити. Според съдия Магдалинчева те не са такива до доказване на противното. Дано да има желание да го докаже... Съдейки по начина, по който освободи от домашен арест Трактора, хич не ми се вярва,че тя ще осъди ефективно обвиняемите, отвличали богати хора или техни деца.
129
6
 
8
 
! Отговори
кух преди 13 години
Не знам кой е чел и кой не и кфо не е чел, ама този трябваше да влезе в затвора отдавна!!! 500 кинта глоба за груби думи - хахахаха на тоя 500 кинта му струва само уискито преди вечеря хахахахахаха!
128
0
 
3
 
! Отговори
до 124 преди 13 години
И ти зяпаше тоя с цайсите ли бе? Ти да не си гей случайно, та се заглеждаш по мъже привечер? Много си ми съмнителен.
127
2
 
4
 
! Отговори
до 126 преди 13 години
Ама като го видиш на живо г-н полицая му козируваш на челна стойка, а? Ама тука в нета сме видите ли големите храбреци, квай тя :)))) :)
126
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обикновен въпрос, ама достопочетната пръдла явно не е чела делото, щом така се е спекла. Срамота.
125
14
 
19
 
! Отговори
Шекспир преди 13 години
В конкретния случай, не виждам с какво г-н Ганчев е обидил телесата на достопочтенната съдийка ? Та той е задал съвсем обикновен и напълно логичен въпрос. Или какво ? Съдиите вече се изживяват за господ и не може да им се задават въпроси ли ? В тоалетната вероятно отделят скъпоценни метали може би ?
124
4
 
7
 
! Отговори
hahah преди 13 години
Bihte li mi kazali, tozi Grishata MAFIOT li e???:)
123
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съдиите явно трябва да минават психотест, щото на 90% им хлопа дъската и детектор на лъжата за корупция!!!!!
122
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Български и съд и уважение?! Ама хайде моля ви се.....С какво българският съд е заслужил уважението на народа? С некомпетентността си ли? С корумпираността си? С имотите на "бедни и крайно нуждаещи се"роднини по морето? С това, че в най- жестоката криза лапат атникорупционни пари(без ефект, щото всеки ги корумпира), а гледат да унижат обикновения човек и да не му платят дори пътните разходи, за да гледа жалката пародия на правораздаване????? Плюя на българския съд!!!!!! *** ***!!!!
121
4
 
14
 
! Отговори
до 85 преди 13 години
Какви трупове ще оставяш след себе си бе *** ? :-) Кой *** български полицай за нещо вече ? Нали като срещнеш трима гурелясали *** и наакваш долната част на гордата униформа :-)
120
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
-----До предупреждението се стигна, след като на един от въпросите на съдията Ганчев отговори: "Вие не сте ли чела делото?".---Съгласен съм с него на 100% Имам такива документи издадени на ниво ВКП и Мин на правосъдието ,че сякаш са ги писали неграмотни Всяко следващо писмо е по глупаво и несвързано с предното
119
4
 
27
 
! Отговори
Евала !!! преди 13 години
Въобще не съм фен на Ганчев, но пък в тази държава всеки бръмбар на някаква службичка се мисли за орел. Веднага се сещам за най простата прослойка от населението - българския полицай. Надвечер, сумрачно, не се вижда на 10 метра, ама той си сложил слънчеви очила, щото така е гледал по филмите цървулана. Жалка картинка.
118
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първанов, да мине мандата само, и махай Боцко и Цуцко, вземай в ръце правителството и измъквай страната от тая свинщина в която ***, атакистите и *** ни набутаха!
117
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГОЦЕ ВЪРНИ ПАРИТЕ НА ХОРАТА,ТРАКТОРА НЕ Е САМ ГОЦЕ МУ Е ПОКРОВИТЕЛ
116
1
 
8
 
! Отговори
ani преди 13 години
Интересно щом така се отнасят с гриша ганчев какво ще им е отношението към обикновенният *** Време е да изнася всеки капитала и да остави Цървулите сами да се самоунищожат взаимно
115
0
 
25
 
! Отговори
БИВШИ ЧЕНГЕТА ОТ ДС преди 13 години
ТИЯ МОМЧЕТА НЕ СА БИЛИ САМИ , КАКТО СЕ ОПИТВАТ ДА ГИ ПРЕДСТАВЯТ . МАФИОТИ С ПАГОНИ ПОДБИРАТ И СФОРМИРАТ ГРУПИ ОЩЕ ОТ ЗАТВОРА .
114
0
 
23
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Ако не бяха толкова корумпирани институциите, може би щяха повече да ги уважават хората. Засега те са като едни частни фирми. Справедливостта е някаква химера...
113
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ei glupaci hodete da seite kartofi 4e she izmrete ot prostia be!