Гриша Ганчев вбеси съдийка по "Наглите"

"Ти майтап ли си правиш?", попита бизнесменът в съдебната зала
Обновена: 23 мар 2011 12:13 | 23 мар 2011 12:06,
160
Гриша Ганчев вбеси съдийка по "Наглите"
Снимка: Булфото

Бизнесменът Гриша Ганчев успя да вбеси съдийка по време на процеса срещу "Наглите".

Съдията от Софийския градски съд Виолета Магдалинчева, която председателства делото, заплаши бизнесмена и футболен бос с максимална глоба от 500 лева заради поведението му в съдебната зала.

До предупреждението се стигна, след като на един от въпросите на съдията Ганчев отговори: "Вие не сте ли чела делото?".

На друг въпрос, отправен от адвокат, Ганчев отговори: "Ти майтап ли си правиш?".

Той се изцепи така, когато бе попитан дали сумата 650 000 евро, която е дал на Ангел и Камелия Бончеви за откуп при отвличането им, е дадена като заем или безвъзмездно.

Още по темата

След като съдебният състав го задължи да отговори на въпроса, Ганчев заяви, че ставало въпрос за "спонсорство". 

Футболният бос се яви като свидетел, близък до отвлечения Ангел Бончев.

Собственикът на "Литекс" разказа, че в нощта на отвличането Камелия Бончева му се обадила и споделила, че съпругът й е изчезнал. "Наглите" започнали преговори с него, като му изпратили СИМ карта и телефон.

След като обаче получил отрязания пръст на Бончев, Гриша Ганчев отсякъл, че не иска да преговаря повече с похитителите, тъй като "това вече минава границите" и посъветвал Камелия да се обърне към служителите на БОП.

Първоначално похитителите поискали от Ганчев 10 млн. евро. Той дал пари на два пъти – първо платил 400 хил. евро, а след това – около 250 хил. евро.

Преди Ганчев по делото свидетелства синът на бизнесмена Киро Киров – Иван.

За баща му са поискани 5  млн. евро, като са били платени €517 хил. И с него похитителите комуникирали главно чрез SMS-и.

Няколко пъти му пускали по телефона записи от гласа на баща му, веднъж дори му позволили да разговаря с него.

Като доказателства, че Киро Киров е жив, похитителите изпращали на Иван и негови снимки, на които държал вестник, както и гривна на бизнесмена. 

По делото „Наглите“ подсъдими за 11 отвличания и за един опит за отвличане са Ивайло Евтимов, Прокопий Прокопиев, Даниел Димитров, Любомир Димитров, Радослав Лебешковски, Павел Петков, Митко Лебешковски, Кирил Кирилов и Цветозар Славчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
5
 
! Отговори
Лелче преди 13 години
Гриша, наяде се, спри се, остави и за другите, това ти е достатъчно...Човешката алчност няма край..
71
10
 
10
 
! Отговори
do 71 преди 13 години
Гришата е НЕЗАВИСИМ българин с достойнство и качества ... това за което ти дори неможеш да си мечтаеш ... Така, че дали ще го наречеш мафиот, немафиот или извънземен ... няма значение, за теб ще остане злобата и завистта, което не е голяма пречалба, вярвай ..
70
9
 
12
 
! Отговори
ами да! преди 13 години
Мене пък ме кефи как е заковал съдийката.А вас?
69
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ред е ТИКВАТА да отговаря!
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИЗРОДИИИ!ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ!!!
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
69Абе то да бяха само тия...Ами ония през 1989???? и тогава трябваше ама..
66
10
 
4
 
! Отговори
do Иван преди 13 години
Гришата е НЕЗАВИСИМ българин с достойнство и качества ... това за което ти дори неможеш да си мечтаеш ... Така, че дали ще го наречеш мафиот, немафиот или извънземен ... няма значение, за теб ще остане злобата и завистта, което не е голяма пречалба, вярвай ...
65
2
 
15
 
! Отговори
Смърт! преди 13 години
Добре де, защо тия НАГЛИТЕ не ги разстрелят показно на жълтите павета? какво ги коцкат. Смърт на мършата! тия 11 като разстрелят и поне 30-40 години отвличания в България няма да има.
64
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей така ако отговори на някой щатски съдия ще влезне в затвора на мига!поне седмица няма да му определи гаранцията съдията.Грам уважение да няма пуу....
63
0
 
7
 
! Отговори
до Праза преди 13 години
Аве, праз, на теб "Наглите" май ти плащат добре да ги защитаваш... я си кажи ;)
62
4
 
14
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Гриша Ганчев си е чист мафиот, съответно и езикът му е чисто мафиотски.
61
5
 
17
 
! Отговори
Отврат! преди 13 години
Ей до там стигнахме като народ,такъв простоват и елементарен човечец да се гаври с цялото общество!Вижте му физиономията само,този в една нормална държава тавана на развитието му е портиер на второкласен хотел,тук го раздава като полубог!Срам и позор за нас като българи!
60
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На ТИКВАТА приятелите са все от тоя род!
59
0
 
13
 
! Отговори
Бай Цало преди 13 години
Гришата, спомня ли си за Крушата.
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той с 2000 лева в джоба си вика нямам пари за обяд,тя го плаши с 500 лева хахахаха.Е така ще е!от кога говоря,че трябва глоби ,актове и т.н в БГ да са % от годишната данъчна декларация.Неможе една и съща глоба и за обикновенния човек и за милионер!Как да го страесне с пари за семки ли?
57
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българина мрази богатите, защото той самия е адски беден ..., но това което не съзнава глупавия българин е, че не богатите са му виновни ... ами крадливите министри, политици атакисти, депесари и прочее ***, които за пари и майка си ще прададат.
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Друго не коментирам ,но съм забелязал ,че ГГ абсолютно НЕ Е НАЯСНО С УЧТИВИТЕ ФОРМИ В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК...към всички и навсякъде се обръща на "ти" -тези неща се учат в 3-4 ти клас -да се върне там !!!
55
2
 
10
 
! Отговори
мамка им преди 13 години
И този и *** са ***...да не продължаваме списъка,щото е дълъг!
54
2
 
26
 
! Отговори
Нема такава държава преди 13 години
Колкото е "бизнесмен" Гришата, толкова са и съдийки "съдийките" в България !Съдийките и прокурорките си взимат дипломите с ония си работи ! Вече 10-15 години е така.Хал хабер си нямат от право и понякога по-опитните адвокати се налага да им подсказват, защото изпадат в конфузни ситуации ...Това нашето отдавна не е държава.Всичко е "жив т.шак", както каза преди време известния спортен журналист Томислав Русев ....
53
0
 
0
 
! Отговори
a story преди 13 години
wsichko zapochwa w uchilishte, kudeto direktorkata idwa ot selo i si misli che e na vurha na sweta kato e stanala direktorka (wse pak bashta i e bil prost krawar). Ima i takiwa sudiiki koito si wqrwat che sa stanali golqma rabota...i naistina putq ot seloto do grada i malko po-prestijnata profesiq e tejuk i oseqn s kompleksi.