Намалиха доживотната присъда на убиеца Сиси

Пернишкият килър ще лежи 30 години в затвора
Обновена: 4 апр 2011 21:03 | 4 апр 2011 20:55,
150
Намалиха доживотната присъда на убиеца Сиси
Станислав Ангелов-Сиси. Снимка: МВР

Софийският апелативен съд е намалил на 30 години доживотната присъда на Станислав Ангелов - Сиси от Перник за извършено от него тройно убийство, съобщиха от Пернишкия окръжен съд.

Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален строг режим. Увеличен е с 50 000 лв. размерът на обезщетението, което извършителят трябва да плати на семействата на убитите.

Софийските магистрати са фиксирали дължимата кръвнина на 900 000 лв.

Сиси бе осъден миналата година от Пернишкия окръжен съд на доживотен затвор с право на замяна. Той се призна за виновен за смъртта на съучениците си Биляна Кръстева, Кирил Христов и сервитьора Цветелин Карпузов.

Станислав ги е застрелял по идентичен начин - в главата, събличал ги е и е заравял
труповете.

През февруари 2009 г. заради имотен спор килърът е отнел живота на Биляна Кръстева, като скрил мъртвото тяло край пернишкото село Лесковец.

Два месеца по-късно Сиси простреля смъртоносно и Кирил Христов,чийто труп бе намерен на градското сметище в Перник.

Само след месец изникна и трети труп, заровен край с. Планиница - този на 30-годишния сервитьор Цветелин Карпузов, който изчезна през януари същата година.

Още по темата

Мъжът дължал на Сиси 2 000 лв. Станислав Ангелов е задържан в Бургас часове преди да напусне страната.

Сиси бе признат за виновен и за притежание на оръжие, както и затова, че е принудил Йордан Костадинов и Христо Бошняков да му помагат, копаейки гробовете на жертвите и заличавайки уликите, припомня БТА.

Станислав бе осъден на 18 години затвор от Пернишкия окръжен съд и за убийството на наркодилъра Николай Христов - Хайо, който бе разстрелян показно в центъра на Перник през февруари 2008 г.

И тази присъда подлежи на обжалване.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
CELOTO GADNO SEMEISTVO UBIICI SA ZA ZATVORATEZI BOKLUCI KOLKO HORA SA UBILI NIKOI NE ZNAE
145
0
 
0
 
! Отговори
pernik преди 9 години
Sisi i bashta mu sa zakopali Cvetelin.
144
0
 
9
 
! Отговори
Айнур преди 13 години
Отнел няколко човешки живота и ще му намаляват присъдата???Тия там в съда добре ли са психически.Според мен за такъв направо смърт.Да гръмнат няколко такива *** показно до Александър Невски.Тогава ще има страх.
143
0
 
7
 
! Отговори
Стареца преди 13 години
Искам да го съди американски съдия по американските закони! Иначе няма оправия в България. Такива там ги убиват или вкарват в затвора до живот без право на помилване. Тук някои български адвокат ще ги изкара репресирани с тежко детство и всякакви подобни простотии да намалят присъдата. След години ги пускат от затвора за добро поведение и продължават да правят пак каквото са правили преди присъдата. Оправете си *** закони и съдилища господа депутати. Писна ни !!!!
142
7
 
0
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Само заради това, че показно е разстрелял *** наркодилър "Хайо", подлежи на освобождаване от отговорност и чрез принуда да извърши още много показни разстрели на наркодилъри !!!
141
1
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Kolko o6te hora triabva da ubie toia *** za da napraviat ne6to gospodata ot pravosadieto??? Smart za takiva *** kato tozi, a ne zatvor da sa v tejest na ob6testvoto i da gi hrani naroda.Napravo pokazen razstrel mami4kata im urodliva.
140
0
 
14
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
Вместо данъкоплатците да го хранят и *** да живее с мисълта ,че е прецакан да спонсорираме правосъдието . . . Един патрон за Макаров струва около 45 ст. /с ДДС /
139
0
 
7
 
! Отговори
321 преди 13 години
Вземете и пуснете веднага човека.Безсмислено е да намалявате присъдата на части и после пак да го пуснете.Хайде пък не е убил чак толкова много хора-можеше и повече.Помните ли пернишката пияна съдийка която отряза главите на 4 души на веднъж-и на нея и прости съда.ТА ТАКИВА РОДНИ РАБОТИ
138
0
 
12
 
! Отговори
devin преди 13 години
Не 30 години или доживот, а смърт!!!
137
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Апелативният съд е най-паразитното и излишно звено в българската съдебна система. И това скандално решение е поредното доказателство, че от тази инстанция обществото само губи.
136
0
 
1
 
! Отговори
Metalex_ преди 13 години
До 134И гол...
135
0
 
7
 
! Отговори
ЕЛ КАПИТАН преди 13 години
До 136. Момче мисли първо преди да пишеш ! Какво общо има правителството с присъдата на тоя ?! Съдът е независима институция и не зависи от правителството!!! Опичай си акъла и тия 4мата дето са ти харесали коментара и те с теб..........
134
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ае тоя *** трябва да лежи до живот в панделата,е**хти шибаното правителство където го имаме:((((
133
0
 
18
 
! Отговори
Да не се излагат! преди 13 години
Съдът да престане да резили България!На този, щом живее в днешна България, му се полага само доживотна присъда!Ако беше в някоя по-нормална страна, присъдата му щеше да е смъртна.Да не се забравя, че присъдите се налагат не само като санткция за извършеното деяние, но също и за да служат за урок на други *** !!!
132
0
 
29
 
! Отговори
СТИГА БЕ! преди 13 години
КАК МОЖЕ НА ТАКИВА УБИЙЦИ ДА ИМ СЕ НАМАЛЯВА ПРИСЪДАТА!?!???ТОЗИ *** ТРЯБВА ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА БЕЗ ДА МУ СЕ РАЗРЕШАВА ДА ВИЖДА СВЕТЛИНА ....НА ТЪМНО...ДОКАТО ПУКНЕ!!!
131
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
смърт за тоя ***!!!!!
130
0
 
2
 
! Отговори
......! преди 13 години
До ойОт къде знаеш че съм "убавец" бре,да не се познаваме от някъде? Не съм ти каквал,че трябва да се трепе всичко наред само по подозрения,но смъртната присъда си е необходима,когато се касае за доказани ***. И не се прави толкова на интересен-каква е тази превенция? Ще превентираш ли нещо?
129
0
 
3
 
! Отговори
Моля ?! преди 13 години
ЗАЩО!!!????
128
0
 
0
 
! Отговори
ой преди 13 години
...никой няма да види смисъл от това, някой, който не е извършител да понесе отговорността.Както и да е...
127
0
 
1
 
! Отговори
ой преди 13 години
До 127:Ей убавец, това че си глупав, не означава, че смятам, че престъпниците трябва да имат повече права. Това, че някои не могат да осмислят това, че смисълът от дадени закони и прилагането им е в това да има превенция и ефективност, а не да задоволят уличната справедливост за мъст на умствено недоразвитите.Как да ти обясня, че в много случаи се допускат съдебни грешки, които чак след години се разбират.тоест...