До месец ясни присъдите за убийството в черешовата градина на Шишковци

Апелативният съд ще се произнесе по делото срещу девет мъже
21 юни 2011 15:10,
10
До месец ясни присъдите за убийството в черешовата градина на Шишковци
Снимка: Булфото

До месец Софийският апелативен съд ще се произнесе по делото срещу деветте роми, подсъдими за убийството в черешовата градина в село Шишковци.

Ангел Иванов, Александър Иванов, Боян Иванов, Георги Николов, Стоян Асенов, Трайчо Иванов, Атанас Рангелов, Бисер Найденов и Асен Иванов са подсъдими за убийството на 46-годишния охранител Пламен Момчилов, който почина на 25 юни 2009 година.

Още по темата

Според обвинението ромите са нанесли средни телесни повреди и на двамата колеги на Момчилов – Кръстьо Васев и Мариана Спасова.

През декември кюстендилските магистрати наложиха ефективни присъди на част от подсъдимите – шестима получиха общо 85 години затвор за убийството, а трима бяха осъдени за нанасяне на средни телесни повреди.

Днес прокуратурата настоя за по-строги наказания и всички да получат присъди за убийството. Защитниците им по делото пледираха, че клиентите им са невинни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
asasa преди 11 години
*** mama v deba soopazi takiva 4e na si znaete pokolenieto da niesma *** a vie ste selanduri vie ste po mrsni ot nas sopi takiva
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА ЗАЩИТНИЦИТЕ ИМ ПО 100 ТОЯГИ НА ГОЛО.САМО ЗА ТОВА ЧЕ ЗАЩИТАВАТ *** ЗА ПАРИ ТРЯБВА ДА ИМ СЪДЕРАТ ГЪЗОВЕТЕ
9
0
 
1
 
! Отговори
В.Бозаджи преди 12 години
Гладни бе бате , а и те нямат и наяване , *** , ами да правят лапита за *** тогава
8
0
 
4
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Крайно време е да вземем нещата в свои ръце. Виждам че вече имам минимум шест съмишленици - номер 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7. Сигурен съм, че за една седмица ще станем милион.
7
0
 
6
 
! Отговори
Мен преди 12 години
"Защитниците им по делото пледираха, че клиентите им са невинни"Веднага напишете имената на техните защитници за да знаем кого да търсим !!!
6
0
 
6
 
! Отговори
999 преди 12 години
Така наречените "защитници", които имат наглостта да пледират "невинни" заслужават адекватна ответна реакция от страна на общество, изтормозено от беззаконие, безобразия и толериране на ***. Само че преди това обществото ни трябва да стане ГРАЖДАНСКО !А дотогава - подкрепям Ринго, пост.5!
5
0
 
14
 
! Отговори
ринго преди 12 години
само шпиц команди за мръсната крадлива *** - крадат ли убиват ли никакъв съд направо огнехвъргачка за тях.Държавата се *** с тия *** и накрая ще трябва да ги избиваме ние но тогава закона ще е строг а медиите и правозащитниците като оная *** от хелзинския комитет ще точат сълзи и сополи за онеправданите *** .Колко убийства още да търпим българи колко мръсотии от черната *** докога ще ги галят с перце политиците и държавата?Китайски закони за скапаната ни държава!
4
0
 
9
 
! Отговори
leleeeeeee преди 12 години
Za 2 godini ne ste gi osudili za dokazanoto ubiystvo ??? Pozor za sudiite ni !
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е ,едно съвършено доказано престъпление 2 години не могат да го осъдят.Боже,боже господи.По тоя начин няма да се оправим100 години.Явно е ,че трябва трибунал по бързата процедура и тогава ще има ред в тая *** държава.Както Румънците застреляха Чаушеску,такъв съд ни трябва и на нас.На стената и без съд и присъда и да видиме тогава кой бабаит ще посмее да се зъби наред за щяло и за нещяло.Така ,както те убиват без съд и присъда ,по същия начин трябва да има и контра мярка.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз предлагам да обесим защитниците им,това са хора без морал щом пледират за невинност на тия изверги.Такива адвокати нямат място сред нас.
1
1
 
24
 
! Отговори
Vini преди 12 години
Голяма работа е нашето правосъдие много е експедитивно .От 2009г.до 2011г голямо разследване е паднало.Браво.Затова сме на този хал.