След размириците в Катуница: 29 осъдени за хулиганство

27 души са глобени, останалите двама са задържани
Обновена: 26 сеп 2011 11:32 | 26 сеп 2011 11:20,
192
След размириците в Катуница: 29 осъдени за хулиганство
Снимка: БТА

Районният съд в Асеновград е разгледал и се е произнесъл по 25 дела за прояви на дребно хулиганство по време на инцидентите в Катуница.

Още по темата
Осъдени са 29 души, като на 27 са наложени глоби (от 100 до 500 лв.), а двама са задържани в поделенията на МВР.

Магистратите са преценили, че лицата не са участвали в действия по унищожаване или запалване на чуждо имущество, физическо насилие или посегателства спрямо граждани или служители на МВР.

Такива данни не са се съдържали и в съставените от органите на полицията актове, по които са образувани делата в съда.

27-те с глобите са били задържани по улиците на Катуница, след като отправяли „оскърбителни изрази, викове и крясъци“.

Двамата осъдени, на които са наложени наказания задържане в поделенията на МВР, са обвинени и в посегателство над чужд имот – опит за рушене на метални огради.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Катуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
0
 
0
 
! Отговори
SP преди 12 години
Ами че нашто правосъдие било много експедитивно и бързо, бе..............!
183
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВАЖНО!!!!ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ УЧАСТВАЩИ В ПРОТЕСТИТЕ: БЪЛГАРИ, В СТРАНАТА ВЕЧЕ ИМА МЕДИИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА И СВЕТА. ПО НЕОФИЦИАЛНИ ДАННИ ЗНАЕМ ЗАСЕГА САМО ЗА 2 ТЕЛЕВИЗИИ: "CNN" И "REUTERS". ИЗКЛЮЧЕТЕЛНО ВАЖНО Е ДА ВНИМАВАМЕ КАК СЕ ДЪРЖИМ!!! САМИ ВИДЯХМЕ КАК НАШИТЕ СОБСТВЕНИ МЕДИИ ОТРАЗИХА СЛУЧАЯ. ПОРЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА *** НАСИЛИЕ И ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗХАБЕРИЕ И КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ БЯХА ДАДЕНИ И ПЛАТЕНИ С НАШАТА КРЪВ, А МНОГО ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ НИ ВМЕСТО ДА ГОВОРЯТ ЗА ТОВА КАК 19 ГОДИШНО МОМЧЕ БЕШЕ ЗМАЗАНО КАТО КУЧЕ, ГОВОРИХА КОЛКО ЛОШО БИЛО, ЧЕ СА ЗАПАЛЕНИ КЪЩИТЕ НА КИРО ***!!!! И ТОВА БЯХА НАШИТЕ СОБСТВЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ....ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЕГА КАКВО ЩЕ КАЖАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ! САМИ ЗНАЕТЕ ТЯХНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАС И НАЙ-ВЕЧЕ КОГАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА ***!!!!! МЕДИИТЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА ПРЕДСТАВЯТ ПРОТЕСТА КАТО СБИРЩИНА НА ПИЯНДЕТА, НАРКОМАНИ И ФАШИСТИ, А НЕ КАТО ОТГОВОР НА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД СРЕЩУ ЕДНА МАФИОТСКА ВЛАСТ И *** ТЕРОР. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО КАК СЕ ДЪРЖИТЕ И КАКВО СКАНДИРАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ. ЕДНО "ХАЙЛ ХИТЛЕР" И ЕДНА НАЦИСТКА СВАСТИКА ДА СЕ ВИДИ И ВСИЧКИТЕ ПРОТЕСТИ В СТРАНАТА СА ОБРЕЧЕНИ. БЕЗ ДА ИМА ПРИЧИНА ОБВИНИХА НАРОДЪТ НИ И НИ НАРЕКОХА ФАШИЗОИДНИ ФУТБОЛНИ ХУЛИГАНИ, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НЯКОЙ ИЗЛЕЗНЕ С ФАШИСТКИ СВАСТИКИ!!!! ПОМНЕТЕ ЗА КАКВО СЕ БОРИМ...! БЪДЕТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВМИНАТЕЛНИ И СЛЕДЕТЕ КАКВИ ХОРА ИМА НА ПРОТЕСТИТЕ...ОТЛЪЧВАЙТЕ НЕЗАБАВНО ХОРА, КОИТО СЕ БОРЯТ НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, А ЗА НЯКАКВИ СИ БОЛНИ ИДЕАЛИ.....НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ Е СЪВСЕМ ВЪЗМОЖНО - ДА НЕ КАЖА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ДА ПЛАТЯТ НА ХОРА, ЗА ДА САБОТИРАТ ПРОТЕСТИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДА СЕ ПОЯВЯТ В САЙТОВЕТЕ И ДА ОБЕЗКУРАЖАВАТ ПРОТЕСТИТЕ!!!!!
182
0
 
0
 
! Отговори
onia преди 12 години
E tova ako e DARJAVA ????????As sam kosmonavt s kolelo.SLEDVASHTIA PROTEST PRED SADA!!!!
181
0
 
3
 
! Отговори
Oncho преди 12 години
Не звънете на екламодателите, а пишете мейли.Иначе наливате парички в телекомите а те мноо яко рекламират в Байгън ТВ
180
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера, в почивния ден, с невиждано трудолюбие от страна на прокурори и съдии, бяха осъдени българите изразили отчаянието си от бездействието на властта. Разбира се Първанов няма да ги амнистира. Той амнистира само значими фигури от ранга на Цветелин Кънчев
179
1
 
6
 
! Отговори
tony scout преди 12 години
снощи в една от ефирните телевизии за пореден път се опитаха да прецакат българското население като репортерът който отразяваше на място новините, каза доста плахо и дума по дума , продиктувано му, че има достаааа достоверна информация(не се знае от кой),че българи са се насочили към Пловдиското столипиново.Това беше такава скалъпена, елементарна лъжа, целяща да обтегне още повече нажежилата се обстановка, като един вид подканиха *** да се въоръжат, за да има какво да снимат по-късно,мамка им
178
0
 
7
 
! Отговори
Гацо до 179 анонимен преди 12 години
Приятел подкрепям те с двете рачички . И ИМАМ СЛЕДНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ 24 часа ВСИЧКИ ДА СЛЕДИМ КАКВО СЕ РЕКЛАМИРА В БОСВОР ТВ и в НОВА след което АКО ИМАМЕ ОТ НЕЩО НУЖДА ДА ПАЗАРУВАМЕ ОТ АЛТЕРНАТИВНИ МАРКИ КАТО ВНИМАВАМЕ ДА НЕ СА ОТ ЕДНА И СЪЩА ФИРМА . АКО ГО НАПРАВИМ ТОВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 2 СЕДМИЦИ ТО САМИТЕ РАКЛАМОДАТЕЛИ ЩЕ ПЛАЩАТ ДА НЕ ИМ СЕ ИЗЛЪЧВАТ РЕКЛАМИТЕ .АЗ ЛИЧНО СЕ ЧУВСТВАМ ПЛЕПС В ОЧИТЕ НА НОВИНАРИТЕ НА БОСФОР ТВ И НЯМА ДА КОПУВАМ РЕКЛАМИРАНИ ПРОДУКТИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 3 МЕСЦА .
177
0
 
9
 
! Отговори
Фейсбук! преди 12 години
Това предложение е от фейсбук и е добро!За тазвечерните протести по градовете си вземете ракети, фойерверки и пиратки!Нека да се вдигне шум поне като протестите ще бъдат "мирни"!Все едно празнуваме Нова година-нама наказания да има ,празник е все пак!
176
0
 
0
 
! Отговори
iznerven преди 12 години
zakvo nqma usedeni *** kade na grabat i biqt ne govora specqlni za car *** i shibanoto mu semeistvo a po princip,i kakto gledam merki sreshto nas vinagi dagi *** i v ***
175
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хора, какво честно и вярно отразяване на събитията? БТВ е най-пошлата и махленска медия, която съм виждал. Новините и репортажите и имат стойността на същите във вестник Шок. Изключителна липса на професионализъм в съчетание с грандомания и злонамереност. Те активно формират обществени нагласи винаги отвъд границите на сензацията и етническия модел в БГ. Изживяват се като отделна власт. Имал съм лично възможността да се убедя в това като страна в новините им. Сипят категорични лъжи!
174
1
 
30
 
! Отговори
бг преди 12 години
БТВ, тотално се изложихте!В събота след малоумната позиция на репортерката Ви М.Бенатова относно събитията в Катуница, едва успях да сдържа гнева си да Ви напиша нещо "мило" (пък и нямах физическа възможност). Впоследствие видях, че много хора са го направили, за което им благодаря.Останах изумен обаче вчера, когато имах възможност да гледам централната Ви емисия, в която вместо да се извините на хората за неадекватното си отразяване на събитията, Вие започнахте да ги квалифицирате с безумни определения, което е недопустимо.Гледах и не вярвах на очите и ушите си. Телевизията, на която до този момент имах пълно доверие, се опитваше нагло да ме убеждава в това колко безпристрастно и честно са отразили събитията в Катуница и как заставали зад репортерката си.Естествено не си мислите, че някой вярва на това. Ако беше така, на дали щяхте да смените спешно репортерката си от мястото на събитието. Пропускате обаче нещо много важно да си признаете грешката и да се извините на хората. Толкова ли е трудно да направите това и донякъде да се опитате да възвърнете загубеното ни доверие към Вас.Много обидно ми беше също, че въпросната репортерка в комплект с двамата плиткоумни водещи си позволиха да дават определения за зрителите, които са си направили труда да им пишат и с това да им помогнат да се измъкнат от неловкото положение в което попаднаха.И понеже към настоящия момент /13 часа на 26.09.2011г./, все още не съм чул извинението от Ваша страна, както и санкциите които ще понесе любимата ви репортерка и всички който с "добрата си работа" Ви поставиха на опашката сред медиите в България, ще Ви кажа следното:Ако в 24 часов срок не се извините в някоя от централните си емисии, аз лично, а предполагам и много други зрители като мен, ще потърся контакт с вашите рекламодатели, за да ги осведомя, че спирам да купувам техните продукти и услуги, докато тече тяхна реклама във вашата телевизия.Съжалявам, ултимативния тон, но това е единствения начин да въздействам на наглостта Ви.И един съвет: Не си позволявайте да ми блокирате писмото, както и да квалифицирате мен и други хора, които мислят така, както си пожелаете. Аз съм един обикновен човек, надявам се успял да запази българското в себе си.И тъй като вече не Ви вярвам, ще пусна писмото и към други медии.Действайте ! Топката е във Вас !
173
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
166, много си прав да искаш откритост и да задаваш въпроси, но нека те попитам - помниш ли името на 8-мокласничката от Крумовград, която нелепо се удави край Созопол, след като вълна я помете в морето заедно с още 2 други деца?А да си спомняш разказът на момъка, който успя да спаси едната от тях? Как се събрали много кибици, дошли и униформените, но всички кротичко си пушели... Да чу някои от зяпачите да си посипе публично главата с пепел?Ето ти още 1 обяснение за някои постъпки...
172
0
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
ДО 175 АЗ САМ ЗА ТОВА ТВОЕ РЕШЕНИЕ НО ТРЯБВА ТОВА ДА СТАНЕ САМО ТАКА ЩЕ СЕ СПАСИМ ОТ ТАЯ НАПАСТ ГАДНА СТЕНИТЕ ЩЕ НАПРАВИМ ОТ ПОМОЩИТЕ ДЕТО ИМ ДАВАТ А НА ТЯХ НЯМА ДА СЕ ДАВАТ ПАРИ А ПРОДУКТИ ОПРЕДЕЛЕНИ ЗА МЕСЕЦА
171
0
 
1
 
! Отговори
до 134 преди 12 години
Яко си се филмирал.Живеем в 21 век.Къде си тръгнал,още малко сабя ще запашеш.Според мен нямаш 18 год.
170
2
 
5
 
! Отговори
tatarina преди 12 години
Предложението ми е простичко: България излиза от ЕС за 6 или 12 месеца. Изграждаме бетонни стени, Кльон и вишки за наблюдение около всички обособени гета в градовете. Изселваме *** от селата в гетата. Назначава се денонощна охрана от жандармерия и полиция. Когато нещата се успокоят и *** мирясат, отново се присъединяваме към ЕС. Ако ни бъде отказано възстановяване на членството търсим нов съюз. Така е решен проблемът с малцинствата в много цивилизовани държави, които харесваме.
169
0
 
8
 
! Отговори
vonoto преди 12 години
bulgari li sadite be predateli!
168
0
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
А царя рошков НЯМА ПРЕСЪДА НЯМА АРЕСТ А ОХРАНА ЗАЩОТО ТОЙ КОМАНДВА МАФИЯТА НА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ДА ИМ СПРЪТ ПОМОЩИТЕ НА ТЕЗИ МРЪСНИ *** И ДАГИ ДАДЪТ НА ВСИЧКИ НУЖДАЕЩИ БЪЛГАРИ НАЛИ ЖИВЕЯМ В БЪЛГАРИЯ АНЕ ЦИГОНИЯ
167
0
 
5
 
! Отговори
BG преди 12 години
Sudete,sudete :)...Skoro 6te davate obyasneniq pred Parlamenta na EU za6to tolkova vreme ni ma4kate i tup4ete nas BULGARITE,a za6titavate maznite vi izbirateli ***!!!!!
166
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гражданин на РБ, като данъкоплатец издържащ МС,Президент, Народно Събрание, НАП,НОИ и т.н и т.н ИСКАМ:Присъда по бързата процедура за убийците на Ангел!Незабавна оставка на кабинета!Разпускане на Парламента!Преразглеждане на всички молби за социални помощи!
165
0
 
15
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Този път не трябва нещата да свършат така!Трябва в цялата страна да има протести за своеволието на: - престъпниците наричани "бизнесмени" или "физически лица" - двойните стандарти на полицията - двойните стандарти спрямо *** и българи - двойните стандарти между престъпници и съсестните граждани и селяниИ не забравяйте, че това продължава от целия преход (а дори и от комунизма) и сега е момента да се спре, иначе ще продължи още дълго!