Няма свобода за Владимир Пелов

Обвинен е за обира в Ботевград, опит за убийство на полицай и отвличане
Обновена: 27 сеп 2011 15:02 | 27 сеп 2011 13:25,
16
Няма свобода за Владимир Пелов
Снимка: МВР

Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста Владимир Пелов, обвинен заедно с Димитър Иванчев за обира на златарското ателие в Ботевград.

Обирът на 27 август бе последван от престрелка с полицията и бягство на заподозряния, който в опита си да се изплъзне отвлече автомобил, в който пътувало семейство. Впоследствие семейството бе освободено, а по-късно и автомобилът бе изоставен.

Срещу Владимир Пелов са повдигнати три обвинения – за грабежа, за опит за убийство на полицай и за отвличане на тричленното семейство.

Според апелативните магистрати на този етап са събрани достатъчно доказателства, уличаващи Пелов в извършването на престъпленията.

Те обаче посочиха, че разследващите трябва да положат още усилия за събиране на повече доказателства, тъй като сегашните няма да бъдат достатъчни в едно бъдещо съдебно производство.

Самият Владимир Пелов заяви пред журналисти, че не е замесен в обира на златарското ателие и е бил задържан, защото има „стари дрязги с полицията“.

Още по темата
Той е излежавал 20-годишна присъда за убийство и грабеж, но е свободен предсрочно, след като е изтърпял 12 години от наказанието.

„Единственото е това, че познавам обвиняемия, че съм бивш затворник – това е единственото, което ме свързва с тая история”,заяви той, след като чу решението на съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
,,da be i toi zapali dvorcite na car kirlluo
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kefete se balgari na nego shte dadat 30 a na bai *** kiro 1 s 3 izpitatelen srok uslovno tova sme niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia kaqde sa vnuchetata v istoriqta zabravihte nali,,,,,,,
14
0
 
0
 
! Отговори
юрист преди 12 години
сега нова присъда - 15-20 г. заедно с това се излежава старата, която е останала - 8 г. Общо до 28 г. Обаче пак могат да го пуснат след 14 г. предсрочно условно. да утрепе още някой. дано този път е ***. на този човечец му лици, че е генетичен ***. кривогледс поглед от който гледа смъртта. ***, заслужаваща смърт.
13
0
 
1
 
! Отговори
ubavec преди 12 години
q sam si ubaw i predi mn iskax da sam zdraw i zlovesht kato toq za da moga da prawq obiri obache veche imam drugi mechti
12
0
 
0
 
! Отговори
ботевград преди 12 години
Странно е че много ботевградчани не са напълно убедени че това е същият образ, т.е. лицето с повдигнати тези 3 обвинения е същото.
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За сега няма данни, че и този е от Катуница !!!
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Vlado Ochite
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Случайно познавам майката, която е учителка и хубав човек. Чукайте на дърво, защото не знаете какво ще ви дойде до главата.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да го е.... в ***
7
1
 
11
 
! Отговори
Желко преди 12 години
На този "красавец" един доживотен ще му дойде добре ама с нашето "правосъдие" вероятно няма да лежи повече от 2-3 годинки ... за съжаление!
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странно човека нямал нищо общо със събитията само познавал обвиняемия. Само не ми стана ясно как така отвлечените казали че са отвлечени от него, как така на полицаите им се сторило че стреля по тях? А да верно заради стари дрязги, хи хи.. А накрая не разбрах защо като е невинен и не е участвал в тези събития се кри толкова време? Кой ще бяга и ще се крие ако е невинен?
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те обаче посочиха, че разследващите трябва да положат още усилия за събиране на повече доказателства, тъй като сегашните няма да бъдат достатъчни в едно бъдещо съдебно производство. Колко още доказателства ще трябват е да *** малумната му държава .... грабеж опит за убийство отвличане на семейство ..
4
0
 
11
 
! Отговори
Пацо Змея преди 12 години
Поправил се е човека, та го пуснали предсрочно. Сега да открият тези, пуснали го предсрочно.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Симпатяга! Горкия той! Убиец е но полицията е виновна! Ако всяко убийство се наказваше с такова сега тоя въобще нямаше да ни занимава с флупостите си!
2
2
 
4
 
! Отговори
Гацо преди 12 години
Възможно е да е имал поръчка от полицията да извърши сензационно престъпление от което той се е отказал . Много ми се чини че този човечец говори самата истина и няма как да го вкарат в момента . Големи *** работят на такива отговорни длъжности у нас направо се стряскам
1
2
 
20
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 12 години
А за Цар "***" и продажните политици и продажните тартори на агитки има свобода..