Пробация за 21-годишна проститутка от Варна

Полицията й съставила 30 предупредителни протокола
11 окт 2011 22:00,
85
Пробация за 21-годишна проститутка от Варна
Снимка: Архив Булфото

21-годишна проститутка е с наложена пробация след сключено споразумение с Районния съд във Варна.

Наказанието е за шест месеца, в които девойката трябва два пъти седмично да посещава служител, който ще я превъзпитава с лекции.

До присъдата се стигнало, след като за пореден път тя била засечена от полицията в момент, когато предлагала сексуслуги на клиент. Това се случило на 14 юли след полунощ в района на зимно кино „Тракия”.

От септември 2010 до юли 2011 г. младото момиче е било задържано от полицията 30 пъти за извършване на „неморална дейност“ – проституция. За всяко задържане тя има съставен предупредителен протокол.

21-годишната жена веднъж вече е освобождавана от наказателна отговорност за проституция. Тогава властите й наложили само глоба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
nnnnnnnnneeeeeee преди 10 години
евала за даржавицата ни а та бои бои докат са опраи
84
0
 
0
 
! Отговори
RR преди 12 години
Простотии. Това да ни е проблема! Мисля че закъсалите е по добре да си платят на тази мацка, отколкото да вършат глупости натиснати от хормона!
83
0
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
А тоя *** Цар Киро никой не го бара!Тая *** Калинчето с фалшивата диплома също!
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая здраво са я нарочили корумпираните ченгета- явно е корава и не им пуска.За една година са я прибирали 30 пъти.А някои лелки практикуват 30 години, без да ги закопчаят нито веднъж.Срамота г - да служители от МВР, срамота.Оставете горкото момиче на спокойствие.
81
0
 
7
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
Аз не мога да разбера защо вместо да се правят на *** не озаконят проституцията и да се приключва с тези драми!
80
0
 
0
 
! Отговори
До 76 преди 12 години
Добрин Митев беше Областен управител по времето на Иван Костов и беше кадидат за кмет от ОДС. Горното за Ваше сведение.
79
0
 
4
 
! Отговори
поля преди 12 години
Да минат по домовете да почетат превъзпиталени лекции на всички девойки дет са с гаджетата си заради пари. Тъпотии
78
0
 
19
 
! Отговори
КОРЕНЯК БЪЛГАРИН преди 12 години
каква е тази,че ще прави конкуренция на парламента ни ---нахалница такава аматъорка-онези там са си професионалисти/нашите мили/мамка им/политичета/
77
1
 
5
 
! Отговори
читател преди 12 години
А всеки "протокол" не се ли съпътства от показване на "неморалната дейност" на практика, специално за протоколиращите?И така още 40-50 пъти всяка година....
76
2
 
31
 
! Отговори
а преди 12 години
Оставете момичето на мира. Тялото си е нейно, а пък и никого не е хванала със сила. Живеем в едно крайно несправедливо общество в което го отнасят само слабите,бедните и неуките. Тя ли ви е най-големия проблем.
75
0
 
18
 
! Отговори
Ново двайсе преди 12 години
Проституцията винаги се е държала изкъсо,от местните власти.Навремето всички *** плащаха на бившия областенДобрин Митев,кандидат за кмет от БСП,после избяга в ЮАР.Сега ги държи шефа на полицията,комисар Димитров,един от публичните домове,който излива пари направо в МВР е на ул.,,Мир,,там работят само студентки,кеф ти сръбкиня,кеф ти полякиня,македонка,тях никой не ги води в системата,защото те работят за системата.А тази пикла си е мислела,,кифлата е моя,ще си вадя пари с нея само за мен,обаче
74
1
 
6
 
! Отговори
nikvat преди 12 години
В случая май е пропуснала точно на някой от шефовете да "бутне"...
73
1
 
19
 
! Отговори
haha преди 12 години
"Пробация" да не би да означава, че цялото районно я е пробвало? ;)
72
5
 
24
 
! Отговори
КИХОТ ДОНЕВ преди 12 години
ТОВА е занаят като всеки друг. Тези които имат талант за него, го практикуват с удоволствие и им носи професионално удовлетворение, а също и добри доходи. Така е и с всяка друга професия.Да се третира проституцията като криминално престъпление е предразсъдък характерен за средновековието.В модерните, съвременни държави това отдавна е преодоляно, и проституцията е нормална професия.
71
1
 
23
 
! Отговори
Панчо Санса преди 12 години
Хахаха минете вечер по владислав ще ги познаете ;) как ли са хванали точно тая? Май не се е отчела някъде
70
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
iskam i az da me pose6tava nqkoq 2 puti sedmi4no, da i vodq lekcii
69
2
 
20
 
! Отговори
cavdo преди 12 години
*** доржава. Легализирайте проституцията! Преди 2500 год. най-богатия цар в древността - Крез решил да построи храм. Всички съсловия давали пари да се построят колоните на храма - търговци, занаятчии, мореплаватели, земеделци. Най- високата и най-богато окрасената колона била на съсловието на проститутките.
68
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой пак е симулирал дейност! Вместо да се занимавате с к...вите, не е ли по-добре да гоните сводниците? И изобщо най-добре да легализирате проституцията и веднъж завинаги да се свърши с тия пародийни акции! Голям успех за полицията, 10 човека гонили 1 к...ва!
67
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Неморална" дейност. *** допотопната прокуратура. Вместо печели обществото от тях и да ги проверяват дали са чисти и здрави, те ги съдят за неморално поведение. Абеее прокуратурата, а Цар Киро го покрихте, нали? Неморално... отишъл си бил комунизма, дръж ми шапката.
66
2
 
17
 
! Отговори
някой преди 12 години
Пак се сещам, макар да не е точно по темата, за постоянно оплюваната Турция и за "изостаналия" Анадол.В една "изостанала" Турция проституцията не само че е легализирана, но всички *** се водят на отчет, както и публичните домове са регистрирани, плащат си данък и т.н.Наскоро имаше статия, че труженичките от съседната нам държава искали и от ходжите да им узаконят занаята, от гледна точка на исляма, явно поради вътрешни морални терзания.А ние - пишман-европейци ...