Бисер с обвинение за ада на "България"

Лятото прокурорският син помете и уби с колата си двама души
Обновена: 17 ное 2011 15:47 | 16 ное 2011 07:00,
70
Бисер с обвинение за ада на "България"
Цветя на мястото, където загинаха Паола и Ники. Снимка: Булфото

Синът на прокурора Венцислав Андреев - Бисер Венциславов Андреев е привлечен в качеството на обвиняем за тежката катастрофа на бул. "България" в София.

"Изготвени са няколко експертни заключения, но разследването още не е приключило", обяви пред "Фокус" прокурор Нина Панчева, говорител на Софийска окръжна прокуратура.

Още по темата

Обвинението срещу Бисер е за нарушение по Закона за движение по пътищата вследствие на управление на моторно превозно средство, при което е причинил смърт на повече от едно лице.

Dnes.bg припомня, че при среднощната гонка на 5 август Ауди А4 и BMW пометоха и убиха Паула Тодорова на 39 години и приятеля й Николай Спасов на 34 години, които преди това стояли на тротоара на бул. "България".

При кървавата катастрофа двамата водачи - 21-годишният Бисер и 23-годишният Людмил, не са били пили, установи разследването.

Бисер е имал едва 2,5 години стаж като шофьор, а Людмил - 3 г. Въпреки малкия си опит, те вече били натрупали доста нарушения на пътя, които са за дребни неща - по 3-4 акта за неправилно паркиране, каране без колан и лека катастрофа заради шофиране на заден ход, допълниха от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
35
 
! Отговори
Joe Black преди 12 години
Тия двамата и в *** *** да се скрият ,съдбата ще ги сполетиМъртвите ще ги накажат!На пикливата съдебна система тук,никойне разчита!Справедливост има!Там горе никой не го интересувакой е баща ти!
68
1
 
35
 
! Отговори
Почернената сестра преди 12 години
Все още няма информация с каква скорост са тичали брат ми Ники и Поли ..Истината за нас опечалените е ,че тях ги няма .А моите деца всеки ден питат за вуйчо.Когато пораснат и попитат пак защо,какво стана и какво е наказанието ????????Искам да им отговоря ,че виновните са получили своето наказание .За мен и двамата са виновни.В случая аз се чувствам най-виновна ,че ги поканих на рожденият ми ден.Дали не трябва да съдят мен?????????????????
67
1
 
48
 
! Отговори
Прокурор Андреев преди 12 години
Сега разследваме с каква скорост двамата самоубийци са тичали срещу колата на сина ми.
66
3
 
36
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Възможноста тези *** да си имат Беемве и Ауди в нашата мизерия е престъпсение равностойно на убийството, нещо повече, то е първопричината за изчезването на България! Както вината на прокурора за сина му е по малка от геноцида над българите, в който е прокурор.
65
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
trqbva da ima vazmezdie za zivota na zertvite ina4e takiva prokurorski sin4eta nqma da se sprat.
64
1
 
58
 
! Отговори
иван преди 12 години
Дълго го крихаако не беха медиите щеше да се покрие случая.За обикновенните хора за този инцидент щеха да лежат с месеци в следствения арес,а за прокурорския син само привилегии.Така е номенклатурата прокуратура е тумор в страната и трови и останалите органи на съдебната система.
63
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
a sega kade e sin4eto na prokorora.pitaite boiko borisov.6te se obadq na volen siderov da sabere agitkata da i zapalim ka6tite aidete balgari yunaci
62
0
 
59
 
! Отговори
Прокурор преди 12 години
За да не стават изцепки на моя син съм казал - Хамъра дето ти купих с заплатата да не се повреди от прегазени индивиди. Слагай му роубари и всичко е оки токи.
61
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До No 8, плюс от мен! Огромното количество минуси към коментара ти разкрива изключително ниското ниво на чувствителност към елегантната ирония. Високо се оценяват обаче коментарите в духът на "да се кастрира и минимум три доживотни присъди..., ама ние сме ненормална държава..." Тъжно, много тъжно.
60
2
 
35
 
! Отговори
Мони преди 12 години
До хуманягата под 8:И аз като стадото ти дадох 93-тия минус, но една секунда по късно разбрах иронията ти :-)
59
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
njama da go osydjat njaaaaamaaaaaaaaaa.
58
15
 
41
 
! Отговори
добавено от: преди 12 години
Абе каскет, такива инциденти се случват веднъж, 2-3 пъти най-много годишно, докато *** парадират с безнаказаност, убиват и изнасилват всеки ден по селата - както в случая с Катуница. Разбра ли сега манипулатор ГЕЙБерски ??
57
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
56,поздравления за истинската гражданска позиция,същото питах и аз.Дано не се сме само двама на това мнение.
56
0
 
49
 
! Отговори
@ 50 преди 12 години
Питах същото по време на протестите: Къде бяхте, когато двама души на "България" бяха убити? Говорим си... затънали в духовна емиграция.
55
0
 
39
 
! Отговори
До 8 преди 12 години
Хуманисте, сигурно под 60-те часа обществен труд имаш предвид под Бояна и в тунингована кола?!!
54
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Вън от Европейския Съюз".51,ти ако си мислиш,че навън от ЕС те чакат реки от мед и масло,дълбоко грешиш.Чакат те китайски господари-работодатели,съветски олигарси и ирански аятоласи!Опичайте си акъла с антиевропейската риторика(и практика).Да не стане по-лошо.
53
2
 
37
 
! Отговори
ехеее преди 12 години
Те няма как да ни изгонят, щото те са същите лъжци, пълни лицемери и проявяват винаги двоен стандарт, разбиха думата демокрация, човешки права и т.н. Запада залязва.....
52
1
 
36
 
! Отговори
До 48 преди 12 години
При мен звука на колонките бил пуснат високо -направо излетя кафето хахах :)
51
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...и Европа мълчи,за това че сме една ненормална държава..,вместо да каже.."Вън от Европейския Съюз".
50
15
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо ми липсват футболните агитки-новата "гражданска" съвест на обществото!Къде сте бре,защитници на справедливостта?Що не отидете да громите и палите имотите на виновните в този случай?Щото не са ***,нали?