Близки на Цар Киро разиграват съда!

Обвиняем, газил хора в Катуница, се разболя ненадейно
9 дек 2011 15:53,
163
Близки на Цар Киро разиграват съда!
Цар Киро на излизане от съда в Асеновград вчера. Снимка: Булфото

Само ден след като Цар Киро размаха среден пръст пред жителите на Катуница, негови близки превърнаха в пълен фарс съдебно заседание срещу тях.

Спас Христов – единият от двамата обвинени в прегазването на двама полицаи и двама младежи от Катуница, искаше да бъде освободен от ареста.

Драмата се разигра в нощта на убийството на 19-годишния Ангел Петров. Подсъдимите са обвинени, че са се врязали в тълпата, която се е събрала на протест пред палатите на ромската фамилия, в резултат на което са прегазени общо петима души.

На заседанието днес не се яви адвоката на подсъдимия Анастасия Будкова, която била оперирана по спешност. Липсваше и самият обвиняем – Спас Христов. Във факс от затвора се твърди, че той страда от задух и подуване на главата.

„Синът ми не е виновен, уплашил се е, че ще го убият, затова е дал газ, сега е със задушаване”, обясни пред Dnes.bg бащата на Христов – Йордан.  По думите му от същото заболяване починал племенника му, затова и близките са притеснени. 

Появиха се съмнения, че приближените на Цар Киро не харесват съдебния състав, затова скоропостижно и адвокатът, и подсъдимият са постъпили в болница.

„Не смятам, че това е причина да не се явят в съдебната зала, не мога да коментирам тяхното здравословно състояние”, обясни съдия Веселин Ганев.

Още по темата

С 40 минути закъснение в залата пристигна и прокурорът по делото. „Според данните и двамата са в болница, затова не са в зала, без тях не трябва да се дава ход на делото”, каза прокурор Стефани Черешарова.  Тя обаче отказа да коментира дали това е разиграване на съда.

Пловдивският окръжен съд изиска сведения от болницата за болестта на обвинения в прегазването на двама полицаи и двама младежи в Катуница и отговор на въпроса дали може да участва в съдебни заседания.

Дотогава той остава с мярка „задържане под стража”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: Цар Киро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
4
 
8
 
! Отговори
Румен преди 12 години
Добре,че са ГЕРБ,та вкараха в кауша тоя измислен цар,ако това бе станало при Костов или Станишев,отдавна Киро *** да бе излязъл на свобода за да тормози хората в Катуница!
149
7
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Цървулат Борисов излъга цяла държава да гласува за него защото ще се справи със престъпноста а неможе да се справи и с един ***!Ние ги хващаме те ги пускат!Ами като са от ГЕРБ кво да ги прават?
148
0
 
3
 
! Отговори
. преди 12 години
Ех да си имахме и ние един Декстър...
147
2
 
21
 
! Отговори
Shark преди 12 години
Няма ли кой да ги претрепе тея мръсни *** бе. Пилицията може да бие протестиращи хора по улиците, а не може да се справи с няколко нагли ***.
146
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БЛИЗКИТЕ НА ЦАР КИРО РАЗИГРАВАТ СЪДА СЪЩО КАТО БЛИЗКИТЕ НА ИЛИЯН ТОДОРОВ, ПЕРНИШКИЯТ УБИЕЦ И КАНИБАЛ. СЛУЧАЯТ ПОВТАРЯ ДЕЛОТО МАРТИН БОРИЛСКИ. БЕЗ НАМЕСАТА НА ФРАНЦИЯ,УБИЙЦИТЕ ДО ДНЕС ЩЯХА ДА СЕ РАЗХОЖДАТ СВОБОДНИ.
145
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БЛИЗКИТЕ НА ЦАР КИРО РАЗИГРАВАТ СЪДА СЪЩО КАТО БЛИЗКИТЕ НА ИЛИЯН ТОДОРОВ, ПЕРНИКИЯТ УБИЕЦ И КАНИБАЛ. СЛУАЯТ ПОВТАРЯ ДЕЛОТО МАРТИН БОРИЛСКИ. БЕЗ НАМЕСАТА НА ФРАНЦИЯ,УБИЙЦИТЕ ДО ДНЕС ЩЯХА ДА СЕ РАЗХОЖДАТ СВОБОДНИ.
144
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вкарват наркотици свободно в затворите. няма ли дой да вкара малко отрова да изтрови тая смръдлива гад-***
143
0
 
18
 
! Отговори
Жорж преди 12 години
Не е ли по-за вярване, че *** Киро, прокуратурата и съдиите разиграват хората и накрая тези с черните раса ще оправдаят братовчеда! Нали това е целта им: те от Киро нищо лошо не са видяли и при него бял хляб са яли! Защото започне ли чорапът да се разплита, нищо чудно бая полицейски началници, следователи, поркурори и съдии да влезат в кюпа!Включително и такива на окръжно ниво!
142
1
 
22
 
! Отговори
345 преди 12 години
Тоя мръсен ***,няма ли кой да го пречука и да се оттърват хората на това село,от едно ненужно същество на този свят
141
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
niama li koi da grumne mangala???????? ov4e durjava
140
1
 
17
 
! Отговори
ivan преди 12 години
България има най болната система на планетата и това е благодарение на комунистите тези закони саги гласували те за убийство да няма наказани и днес това се видя
139
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ги съдят и болни!
138
0
 
21
 
! Отговори
Зиези преди 12 години
Болни са, бе! Много са болни! Мръсниците, подлеците и негодяите са болни, винаги когато може да ги настигне наказанието! Тези страхливци не се посвениха / меко казано / да убият момчето, но сега искат да се представят и като жертви. Тук трябва да спре всякаква дейност на " природозащитните " / ромски организации / , дори само от срам. Болен адвокат? Да, бе! Да! А пък аз съм от новооткритата / подобна / Земя! Хь, ха, ха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
137
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
трябва да се направи както в анадола убиват се двама от царската фамилия и делото приключва
136
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
6epa zigani vartiat BG.
135
3
 
36
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Е гербаджии трета година сте на власт и с нищо не променихте законите за да направите съдебната система по-ефективна и работеща. От 20 години подсъдими и адвокати все се разболяват и се влачат дела с години. Нищо не става от вас каквито станишевите охлюви такива сте и вие - пълни ***.
134
0
 
29
 
! Отговори
Огнян преди 12 години
България се среми да влезе в Гинес като страната с най-болните обвиняеми, най-корумпирание съдии и най-мудното правосъдие /ако на това може да му се каже правосъдие/
133
0
 
3
 
! Отговори
lpp преди 12 години
Абе за едно си прав,че ние си го направихме цар.Но ако наистина се чудиш защо няма един умен *** май не само ние ''посерковците'' дето храним тая пасмина сме виновни тук има пръст и генетиката МАЙНО.Не можеш да накараш прасе да не се рови в *** ......а може би това е по лесно.
132
2
 
17
 
! Отговори
до Спрънджата преди 12 години
Е ***,*** имаше присъда от 30 години,а ти знаеш ли кой го помилва а,Спрънджа?Можеш да питаш оня с трипера.........ловджията.........педофила....сети ли се,кратуно?
131
10
 
2
 
! Отговори
циганин бълг граждан преди 12 години
*** до ДНЕС. Ами до тогава докато съдиите са подкупени бе майна . И докато има действително демокрация в тази скапана държавица . Виж какво стан делото " СОЛО " и тогава коментирай . *** съдя има ли . Прокурор има . Лекар има -няма . Все сте скапани български мекерета . Всички сте за е.б а . не . Прав е този *** където го вие направихте ЦАР. Пък *** ви били виновни . Ха *** ха . *** . Колко са *** в България 100 000 хиляди . та как не се намери един *** да е умен.