Рекетиран поиска смекчаване на присъдите на братя Галеви

Пламен Миланов предложи ефективните им присъди да бъдат заменени с условни
Обновена: 13 дек 2011 21:54 | 13 дек 2011 21:52,
69
Рекетиран поиска смекчаване на присъдите на братя Галеви
Пламен Галев и Ангел Христов очакват решението на Върховния съд. Снимка: Reuters

По-малко от месец преди да бъде произнесена окончателната присъда срещу братя Галеви от Върховния съд, делото изненадващо придоби обрат.

Дупнишките бизнесмени бяха оневинени от Кюстендилския съд, но по-късно Апелативният ги осъди на 7 и на 5 години затвор.

По време на последното заседание, един от основните свидетели - Пламен Миланов, поиска ефективните им присъди да бъдат заменени с условни.

Още по темата

Собственикът на таксиметрова компания Миланов три години поддържа обвиненията, че е бил подложен на тормоз и рекет от Галеви, който плащал, за да може да работи.

Бизнесменът обясни решението си с мотива, че така ще е спокоен, че Галеви ще са винаги нащрек и няма да го притесняват, съобщи bTV.

Журналистката Лидия Павлова, другия основен свидетел срещу братя Галеви, си обясни поведението на Миланов със страх.

Тя заяви, че също живее в непрестанен страх, след като обвини хора от обкръжението на Галеви в побой над сина й. По нейни думи последната година 12 пъти са й чупили колата.

Според Пламен Галев, свидетелите започват да дават заден ход, защото са гузни и обвиненията им са лъжа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: братя Галеви
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че те ако получат ефективни присъди, после пак ще са нащрек, за да не влязат за рецидив, така че какъв е проблема? Свидетелите се притесняват, защото никой не ги пази от бъдещи разправии, особено в малките градове, това е цялата работа.
64
6
 
2
 
! Отговори
НМ (народна милиция) преди 12 години
Изглеждат добри хора....
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za da izkatoia tova qvno my e haresalo sledvashti pat my vzemete poveche da se naychi .
62
3
 
14
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Направо невинни ги пишете пак да мъчат хората, да забравим за Шенген и накрая и за ЕС . . . да ставаме пак тъмни балкански елементи, занимаващи се основно с подривна дейност... Аз бях в Дупница, когато бяха кандидати и сред автокъщите вървяха едни "приятни" момчета и "убеждаваха" хората да гласуват за "нашите". Ха си казал нещо друго, ха ти са се запалили всички коли в автокъщата ... смееш ли?
61
0
 
24
 
! Отговори
Мукавей преди 12 години
Присъдите ги определя съда,а не свидетеля!?
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Недосегаеми" няма - дори и за "брато"!Ако съдебната система не може са Ви реши въпроса, Фирма "Сдружение на Снайперистите от запаса" изпълнява поръчки с материали на клиента! Плащане по договореност (без ДДС)!Да - звучи брутално, но има ефективни последствия!Майтап ;)
59
3
 
25
 
! Отговори
АК47 преди 12 години
Тия двамата с такъв кеф бих ги гръмнал, че после каквото и да става, кефът ще покрие неприятностите.
58
3
 
6
 
! Отговори
да преди 12 години
до #6о Дано и теб да те оправят те да видим как ще пишеш тогава ?
57
9
 
3
 
! Отговори
МАЛКАТА разлика преди 12 години
Галевите САМИ се оправят,а другите чакат ДРУГ да ги оправи!
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Golem cirk........
55
2
 
21
 
! Отговори
Hansens преди 12 години
Д0: 57Мина,лесно ти е да плюеш по хората изплашени от главорезите на Галев зад компютъра си.Един път като се срещнеш очи с очи с тях и като се напикаеш от страх,друга песен ще запееш.Като трябва отрядче от доброволци,защо не го направиш а само даваш акъл по форумите.Или чакаш някой друг да го направи,да ходи да го бият и стрелят,а ти пак да пишеш по форумите!Жалка работа!
54
8
 
7
 
! Отговори
Мина преди 12 години
За пореден път се уверявам, че българина е страхлив и е готов да бъде мачкан и тормозен от такива като Галеви. До кога бе народе, до кога ще траим такива мафиоти да ни манипулират и заплашват. Време е и ние да си покажем силата, нека да отвърнем с тяхното оръжие, само така ще има справедливост, след като съдът не може да се справи, редно е да си направим народен съд в името на народа, да само така ще се справим с престъпноста. Трябва едно отрядче от доброволци и давидим тогава дали ще има такива
53
1
 
6
 
! Отговори
bg преди 12 години
ha-ha-ha.........MADE IN BG.....HA-HA-HA
52
2
 
0
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
До 51 Куц ; Когато неграмотният не пише ще си помислят че е много умен или много глупав , а когато започне да пише веднага разбират кои е !!!!!!!!!!
51
3
 
0
 
! Отговори
НАТАНАИЛ преди 12 години
Лидия Павлова , какво ще кажеш, като журналисъка и заНатанаил назначи игумена на Роженския манастир Серафим за Мелнишки епископ Натанаил усилено строи новата си канцелария, където ще работят заедно с викарий СерафимНатанаил усилено строи новата си канцелария, където ще работят заедно с викарий СерафимГради лоби за патриарх и трупа имотиНеврокопският митрополит Натанаил вчера успя за пореден път да промени дневния ред на заседанието на Светия синод и да прокара извънредна точка, с к
50
5
 
4
 
! Отговори
куцо преди 12 години
когато гоце(параванов) ги пази и холанския министър прецедател мълчи....:))но и тои вече не издържа като разбра ,че и колегата им боико за тях си премалча важно е да има амфети за избирателите по света ще каже сергеиката сега
49
4
 
0
 
! Отговори
справедлив преди 12 години
намерете още 2-*** свидетели и потърпевши от подобно престъпление, щом болшинството българи мислят така!
48
3
 
35
 
! Отговори
смеХ преди 12 години
"Според Пламен Галев, свидетелите започват да дават заден ход, защото са гузни и обвиненията им са лъжа."...а 7 милиона българи не мислят така май...
47
1
 
3
 
! Отговори
факти до 47 преди 12 години
първите посочени от теб търсят скандала и провокацията. Тук случаят е друг. Къде са преките свидетели или потъпрвевши? Не зная за бг съд как е, но в Гърция ако кажеш за подкуп пред съда или преди това пред полицията им, ще се самоизядът докато не намерят и самолинчуват колегата си. За в България слуховете са за различни. Иначе хората от целия свят са еднакви по отношение на страха, в случая говоря за пряко засегнати. Аз дори в случая силно се съмнявам в мотивите на свидетелите.
46
5
 
12
 
! Отговори
за 42 преди 12 години
ако беше за циците на алисия, *** на Азис или онзи пръдльо хамстера щеше да ври и кипи..............тъпо робско стадо - турците са му *** мамама, куманизма го довърши