Цар Киро остава в ареста, реши Окръжният съд в Пловдив

Няма нови доказателства, заради които мярката му да бъде променена
Обновена: 5 яну 2012 13:00 | 5 яну 2012 12:40, Красимир Ангелов
48
Цар Киро остава в ареста, реши Окръжният съд в Пловдив
Снимка: Архив Булфото

Окръжният съд в Пловдив остави без уважение искането за изменение на мярката за неотклонение "задържане под стража" на сочения за ромски цар Кирил Рашков, съобщиха от съда.

Съдът прие, че няма нови обстоятелства, които да променят мнението на магистратите, че има реалната опасност Рашков да се укрие или да извърши ново престъпление.

В подкрепа на твърдението, че има опасност подсъдимият да се укрие, са показанията на свидетел, на когото Рашков е споделил за желанието си да напусне страната и да се установи в Сърбия.

Още по темата

Съдът прецени, че въпреки болежките на Рашков към настоящия момент състоянието му е стабилно и той може да остане в ареста.

Срещу Цар Киро има повдигнати 2 обвинения за отправени заплахи за убийство срещу Веселин Христев и Иванка Петрова  - вуйчото и лелята на убития Ангел от Катуница. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
9
 
! Отговори
Марульо преди 12 години
А Гоце на свиждане дали му оди? Оти нали са от един отбор. И тй трябва да иде там та барем карти да играят.
6
1
 
9
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
"Няма нови доказателства, заради които мярката му да бъде променена"-не можах да разберадали търсят доказателства да го пуснат.....
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То ще излезе, че "провинциалните съдилища си вършат по-добре и съобразно ЗАКОНА работата от ненадминатите столични магистрати!
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какъв "цар" е този, че не мога да се сетя ?!На кой е цар ?Дано сега поне остане и излежи това което заслужава..Стига са го бранили и крили 20 години ...
3
1
 
11
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКА БЪЛГАРСКИ ИМОТА И ПРОДАВАТ КОНТРАБАНДНИ СТОКИ! - и ПОЛИЦИЯТА ГИ ПАЗИ...!!! Винаги реагира така цитирам - Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ(в Катуница) ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... КАКВО СТАВА В ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА???Цитирам: - ПРИНЦ Ангел уточни, че извършителите на деянията са заснети и вече са известни- От къде арестанат може да знае това???Наказателен Кодекс КОЙТО НЕ ВАЖИ ЗА ***:Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със ***).(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро).(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Киро Рашков и Цялата фамилия).А БЪЛГАРИТЕ КАКВО ДА ИЗБЕРАТ - ДА ОБИЧАТ ЛИ... ИЛИ ДА МРАЗЯТ???- Когато работиш като вол, а социалните ти вноски ги вземат неработещи тарикати - Какво да изпитваш...- Когато ти ограбят последните пари - Какво да изпитваш...- Когато те бият - Какво да изпитваш...- Когато те изнасилят - Какво да изпитваш...- Когато ти запалят къщата - Какво да изпитваш...- Когато те убиват - Какво да изпитваш...- безумно УДОВОЛСТВИЕ ИЛИ ОМРАЗА...- ЕЖЕДНЕВНИТЕ ПОБОИЩА И ГРАБЕЖИ НЕ СА НАРКОМАНСКО ВИДЕНИЕ, А ЕЖЕДНЕВНО БИТИЕ ЗА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ...- А ВЪЗМЕЗДИЕ ОТКЪДЕ???
2
0
 
16
 
! Отговори
Tse преди 12 години
Крайно време беше да спрат да минават адвокатските номера за всеки престъпник с пари
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Stiga ste go narichali "car" be prodajnici!!!!!!!!!!