Румънска съдийка отнесе 500 лв. глоба, лепнала шамар на полицай

40-годишната магистратка се разфучала заради спирането на тока в Банско
Обновена: 11 яну 2012 08:48 | 11 яну 2012 07:07,
182
Румънска съдийка отнесе 500 лв. глоба, лепнала шамар на полицай
Снимка: архив, Булфото

Съдийка от Румъния наби наш полицай в Банско и получи 500 лв. глоба. Наказанието постанови съдия Албена Момчилова от районния съд в Разлог на дело по указа за борба с дребното хулиганство, пише в. "24 часа". 

40-годишната магистратка Стефания Кристина била заедно с мъжа си на организирана ски ваканция в нашия курорт. Заради проблемите със спирането на тока в събота по обяд чужденците се ядосали, а румънката решила да поиска обратно парите, дадени за купуване на лифт картите.

Съдийката събрала картите на цялата група и стигнала до касите. Там вдигнала скандал, защото касиерката възстановила само част от сумата.

Гостенката обаче започнала да крещи и се наложило да се извика полиция. При пристигането на служителите на реда румънката била влязла с главата си през гишето и крещяла.

Полицаят Н. В. се опитал да я отстрани, като я хванал за ръката и казал на английски: "Mадам, полис."

Тогава неочаквано Стефания се обърнала и му зашлевила шамар по лицето. Заради удара униформените я повели към патрулката, за да я откарат в управлението.

По пътя до колата румънката отново налетяла на полицая с шамари и го одрала по ръката. Наложило се да й сложат белезници, за да не буйства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
16
 
! Отговори
qwer преди 12 години
132-ри много си прав това е една ужасно нагла *** напаст,ела да ги видиш пък тук в Европа какво чудо са тези ***,нашите *** са нищо пред тези ***,крадат навсякъде и от всеки и всичко,просят по улиците,пречат по кръстовища на автомобилите като им мият насилствено стъклата при червен симафор,такова чудо са,че нямам думи,а може би и те са причината да страда и нашата държава заради тях,защото тези работи не се извършват от българи.Името на държавата им подсказва циганият
117
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Един подходящ виц за сваляне на напрежението:Едно бабе се качва на Симеоновският лифт. За пръв път в животът си преживява такова приключение и много се кефи, но по едно време кабинката застива над най-високата *** и започва да се люлее. Бебето уплашено пита човекът до нея:- Леле-мале - какво стана?- Спря токът, госпожа, често се случва. Не бойте се, ще го пуснат до минута-две.- Ами какво ще стане, ако въжето се скъса?- Е тогава вече сигурно ще ни върнат парите - успокоява я човекът.
116
6
 
2
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 12 години
124-тиМалко си краен, но от доста време и аз планирам да работя там...
115
2
 
18
 
! Отговори
нормален преди 12 години
От проблемите които съм имал в Румъния, като нормален пребиваващ, съм се зарекъл и със самолет да не преминавам над нея.
114
4
 
20
 
! Отговори
Ботев преди 12 години
124, безроднико!!! Предател на всичко свято, когато аз и другите хъшове сме страдали по Майка България при презрените власи, твоите деди са пели други песни... Бесило за такива като теб!!! Най-дребни душици са тези, забравили род и родина...
113
6
 
18
 
! Отговори
do 124 преди 12 години
Ти си дребна душица мушица , щом *** те е родила в България , вместо да ревеш като ощипана девица вземи направи нещо ама то така е по лесно, да говориш на всички къв *** е след като си избягал ти си мишка момче и мишка ще си останеш , аз съм млад ще се боря за просперитета на държавата в която живея, живота не е за ощипани девици иска сериозни мъже ! В допълнение ти си родоотстъпник и предател !
112
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз да бях в такава ситуация и аз щях да си поискам парите обратно, но има нещо наречено елементарно възпитание. Едно е да идеш и учтиво да поискаш да ти върнат парите обратно, друго е да се държиш като Зюмбюла на Женския пазар. И кажете ми с какво и е била виновна жената на гището? Сигурно нарочно е отишла да спре тока за да не може дая да кара ски?! Стига вече с тия малоумщини! Все едно в Румъния не може да спре тока? Хайде моля ви се!
111
8
 
17
 
! Отговори
jo преди 12 години
Опитай се да удариш полицай в Румъния и ще съжаляваш,че си се родил. Тая дама трябваше да я осъдят поне на 3 денонощия, да я качат в полицейска кола и да я изритат на Дунав мост,като предварително извикат румънската преса там. Ама то акъл се иска,смелост и уважение към пагона!
110
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 10 години живея в Румъния и при всяка възможност повтарям на всеки никога да не стъпва в България. Колкото по-далеч, толкова по-добре. Да отиват и да си оставят парите в Австрия, където искат, само в много краен случай в България. Доста хора съм спасил, доста хора са ми благодарили, и доста хора, които не са ме послушали, след това ми се жалват, че съм бил прав - тотално разочарование...Хайде сега изсипете един тон мръсотия! Ваш ред е, дребни душици.
109
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ох, докога в красивата ни страна ще идват на почивка само откачалки и пияндета? А имаме толкова красива природа! Ехххх! :-(( Обаче сме известни като рая на евтиния алкохол и леките жени! И съответно всичкия *** от Европа идва тук да пие и да троши на воля. Ако не ми вярвате идете лятото на морето да видите как се държат 17-18 годишните англичанчета и не само те. Тази *** е просто поредната!
108
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТАЗИ ДЪРЖАВА, НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ НИКОГА АМА Н И К О Г А НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ! А Б С О Л Ю Т Н О Н И К О Г А!!!! Или поне докато всички *** не се изнесат от нея, или поне докато някой не драсне клечката.З Л О Б А Т А крещи тук, толкова оглушително крещи, че заслужаваме точно тази орис - глад и мизерия! И толкоз.!!!В тази криза, в коята паричките привършииха, не остана нищо друго, освен да си изливате злобата в интернет където си мислите, че сте анонимни, ама не сте!Рано или късно ще ви се върне!
107
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
119, мнооого добре казано!!!! Благодаря ти! Има надежда още! :)
106
12
 
4
 
! Отговори
До № 114 преди 12 години
Мале, мале : бушмен, гората, Делиормана, тая, някаква ***, цигаска държава, просяци крадци, ***.... Голяма ти е културата, спор няма. Секс ти се приискало, българите да оправяш, нямаш *** да *** мишка, та си тръгнал да *** нашата котка, че е по-кротка!!
105
2
 
11
 
! Отговори
Дани преди 12 години
Това ако беше в чужбина или ако същата ситуация се беше разиграла с българка в Румъния, щеше да има съвсем друго наказание. Българският съд за пореден път се оказа пълен шит.
104
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имам някакво съмнение, че ***, които пишат тук, са повече от тези в Столипино. А платените драскачи-*** дори няма да ги коментирам...
103
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази самозабравила се персона си мисли, че е в Румъния! Аз не знам случай на българска съдийка да е удряла полицай, въпреки че и нашите вече се чудят на кое небе са! Каквото и да се е случило си има законови разпоредби и тая си получава заплатата, за да ги защитава! Като не й харесва - да съди фирмата, а не да бие полицията! НАКАЗАНИЕТО ПРОСТО Е СМЕШНО И НАШИТЕ СЪДИИ В СЛУЧАЯ ПОДРОНВАТ АВТОРИТЕТА НА ПОЛИЦИЯТА! Всеки чужд турист да си приготви 250 евро и да идва да шамари полицаите ни!
102
8
 
16
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
Ей ти 101 бушмен ли си или от гората са те извели,излизал ли си някога извън пределите на Делиорманът,каква е тая,че ще кращи бе ,някаква *** от *** държава,която държава напълни тук Европа с просяци и крадци,тая е също манганлка като теб,има си норми и правила навсякъде и културните хора ги спазват,парите и щели да бъдат върнати,а щом са им удържали значи има защо ти там ли си бил,та бързаш да показваш тук в сайта животинският си инстинкт.Ела тук в цивилизованият свят да видиш такова отношение към служител и полицай как се санкционира.Тая *** такава глоба ще отнесе,а може би и затвор за шамарът на полицаят,че цял живот до земята наведена ще ходи.Ти от злоба срещу хората минингит на мозъкът ще хванеш бе,пък после се чудете защо Европа не ни иска,ами с такива пещерняци като тая *** и теб никой не иска да се набоде насилствено,***.Връщай се в пещерата,че маскариш човешкият род,прибирай си тази румънска чанта и там при бръмбарите,*** и българите,само да маскарите можете и да злобеете,***
101
1
 
13
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Глобили я, щото е румънска садийка !!!А когато някой *** набие полицай - и то не да го шамароса, а наистина да го набие - обясняват, че такива са му етнокултурните особености и не го и арестуват даже !!! Ако ще *** да изнасили Ушев, пак ще му се размине без последствия, нали ?!?
100
2
 
5
 
! Отговори
Продължение 111 преди 12 години
И дали щяхме да се разминеме с 250 евро глоба? В някои градове това е глобата за изхвърлен фас! Истината е, че на чуждите туристи, които идват тук им е втълпено, че могат да си позволят всичко! Това е същият "данък зъби", но в по-модерен вариант на 85 ,когото горещо аплодирате!
99
2
 
10
 
! Отговори
До 81 преди 12 години
Абе, хора!!! Освестете се! Какво ви става? Чета тука,че всеки ,който наплюе възможно по-грозно държавата ни, му слагате плюсове!" Преди мислех, че румънците са най-големите ***, ама след известен престой в Букурещ ясно е на лице само едно: по-големи ***, комплексари, злобари и завистливци от нас, Българите, уви няма!" И аз бях в Букурещ! Още преди да пристигнеме двама от групата вече ги бяха обрали! По вашата логика трябваше да набиеме поне двама полицая!