Румънска съдийка отнесе 500 лв. глоба, лепнала шамар на полицай

40-годишната магистратка се разфучала заради спирането на тока в Банско
Обновена: 11 яну 2012 08:48 | 11 яну 2012 07:07,
182
Румънска съдийка отнесе 500 лв. глоба, лепнала шамар на полицай
Снимка: архив, Булфото

Съдийка от Румъния наби наш полицай в Банско и получи 500 лв. глоба. Наказанието постанови съдия Албена Момчилова от районния съд в Разлог на дело по указа за борба с дребното хулиганство, пише в. "24 часа". 

40-годишната магистратка Стефания Кристина била заедно с мъжа си на организирана ски ваканция в нашия курорт. Заради проблемите със спирането на тока в събота по обяд чужденците се ядосали, а румънката решила да поиска обратно парите, дадени за купуване на лифт картите.

Съдийката събрала картите на цялата група и стигнала до касите. Там вдигнала скандал, защото касиерката възстановила само част от сумата.

Гостенката обаче започнала да крещи и се наложило да се извика полиция. При пристигането на служителите на реда румънката била влязла с главата си през гишето и крещяла.

Полицаят Н. В. се опитал да я отстрани, като я хванал за ръката и казал на английски: "Mадам, полис."

Тогава неочаквано Стефания се обърнала и му зашлевила шамар по лицето. Заради удара униформените я повели към патрулката, за да я откарат в управлението.

По пътя до колата румънката отново налетяла на полицая с шамари и го одрала по ръката. Наложило се да й сложат белезници, за да не буйства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От статията става ясно, че румънците са били в нашия курорт (не пише за колко време и колко време е минало от идването им). Спрял е тока и са спрели лифтовете, а те вероятно са искали да карат ски. Ясно е, че ако са били вече няколко дни, спали са там, няма как да им върне всички пари. Не се правете на пълни нещастници! Касиерката е реагирала, както трябва да реагира, а румънката си е въобразила, че като е съдийка, е хванала Господ за шлифера.
97
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
106, хак да ни е!!! Това заслужаваме!!!!
96
2
 
8
 
! Отговори
язе преди 12 години
истината е че курортите се контролират от мутри със свински манталитет made in bg, които не обичат парите да се движат в посока от вътре навън спрямо джоба им и ще мине време докато бъдат принудени и научени да се държат цивилизовано.
95
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МЕЛЕЕЕЕЕЕЕ,тая наистина е куха като лейка!Има си начин и ред как да се постъпва в такива ситуации.Това че е магистрат само показва че и румънците са смотани и маи повече от нас.
94
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква стана тя, касиерката задържа част от парите, за неизвършена услуга, сама и/или по нареждане нечие и полицията идва, за да защити човека, касиерката извършваща самоуправство? В състояние на афект, дали румънката е разбрала, че човекът който я дърпа е полицай? Тя, румънката спокойно ще докаже, че не е разбрала и ще осъди държавата ни! Тази присъда на Албена Момчилова, ще ни коства много.
93
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като знам как се държат служителите и полицайте в България... Груби, нагли и арогантни заплатаджии. Не ми се вярва да го е зашлевила без причина.
92
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100, я се застреляй в главата с 2 патрона да се не мъчиш.
91
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само за сведение в Алпите съм бил няколко пъти на хижа. Там тока също спира при това по-често от при нас. Факт е, че повечето хижи имат генератори, а също и че при ниските минусови температури обикновенно не тръгват. Така че да ми обяснявате как е спрял тока и това е причината да си иска парите тъпата овца, да я питам как ще си тръгне от местата, където бях в Алпите. Там ще и се извинят, ще и предложат нещо за ядене и ще е до там.
90
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това не е кражба на пари и спора не касае полицията до момента в който не се стигне до нарушаване на обществения ред или насилие.Такива спорове се решават в съда.Статията започва много тъпо-"наби" не мисля,че е точната дума.Глобата е за нарушението,отделно полицая може да я съди.
89
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако бях аз на мястото на румънската туристка, щях да избода очите на касиерката! Ще ми връща половината от парите, не само, ще трябва и безплатна карта да ми даде за утре.Ще се надигна от Румъния да оставя аз пари в България, а тя ще ми върне половината пари.На какво основание, бе како, каква услуга си ми предоставила, че да ми връщаш половината пари?!?И после ревем, криза било, нямало туристи, ами няма да има....
88
4
 
9
 
! Отговори
до 95 преди 12 години
Имаш ли представа, какво ще стане със щатски полицай, който е присъствал при кражба на пари на чуждестранен магистрат и не е арестувал крадците ?
87
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разбира се, че ще вдига скандал! На мен ми възстановиха цялата сума. Даже румънците са по-нация от нас- овце, които не смеят и дума да кажат. Е, това да удари полицай си е чиста простащина, явно й е дошло в повече.
86
2
 
14
 
! Отговори
Замислен до 89 преди 12 години
Човече, не може да те крадат, да има полиция и да не ти съдейства. Чужденците просто са били изумени от арогантното и цинично поведение на това, което ние наричаме полиция. Твърдя, че това би трябвало да се превърне в чудовищен международен скандал ! Само тогава, белким на някой му просветне, че тази сбирщина, която ние наричаме полиция, трябва да се подмени !
85
4
 
6
 
! Отговори
antiES преди 12 години
полицая да я беше начупил при самоотбрана,никой не може да идва в БГ и да си развява байряка пък даже и да сме им свили парите,Европа как сви нашите.
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
93, виждал съм щатите и ги виждам периодично - работя в дъщерна фирма, централния офис на фирмата-майка е в Сан Диего, Калифорния...
83
2
 
6
 
! Отговори
бавно развиващ преди 12 години
Ами хубаво е направила то нашите ченгета за нищо не стават
82
0
 
3
 
! Отговори
до 92 преди 12 години
Ох, виждал си щатите само на глобус, нали ?
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
81, ако се мислиш за комплексар, това си е твой проблем. Наистина голяма част от българите се държат дори по-лошо от ***, но това пък не променя държането на чужденците, когато дийдат в България. За такова държане в друга страна съдийката ще бъде осъдена, а специално в Америка полицая има право дори да я застреля.Смея да твърдя, че голяма част от туристите, които идват в БГ са *** и на други места вече са търпели наказания. Да си седят, от където са.
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре бе, касиерката отказала да върне парите и извикала полиция, т.е. държавна подкрепа за търговски взаимоотношения. Онази, съдийката викала е и какво то това. Кой на нейно място няма да вика, от злоба и унижение? Защо полицаят искал да отстрани румънката?
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, 85! Има още надежда, тъкмо се бях отчаял, че пълното ни опростачване тотално ни е завладяло, и идва твоят коментар!