Царица Костадинка: Вярвайте ми, мъжът ми е чист като кристал!

Коментарите след ефективната присъда на Кирил Рашков
Обновена: 24 яну 2012 15:10 | 24 яну 2012 13:30, Екип на Dnes.bg
285

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
0
 
10
 
! Отговори
мен преди 12 години
Не работят само крадат и на нашия гръб лежат .Ток,вода и данъци не плащат а в болниците винаги са с предимство, за капак и жилища им дават и блокове им строят, а те ги рушат и продават арматурата.Да сте чули на Българи да дават жилища или да им строят жилища
189
0
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Царица мангалица!Абе може ли цялата държава да защитава един *** престъпник? Ако в затвора не го убият добри хора ще трябва да го линчуваме като излезне!
188
0
 
13
 
! Отговори
българка преди 12 години
Огледалце,огледалце,коя е най-красива на земята?-царица Костадинка--чиста като сълзица!А царчето негодува-снаха ми е най-красива! и така приказката безкрай си я повтаряли,че чак са си повярвали,че са цар и царица,за което ние българите сме виновни и най-вече полицаи,политици и бандюги. Малка присъда,на всичкото отгоре в общежитие-аз ако съм ще прегърна царя и царицата и ще им поднеса царство небесно,както те направиха с децата на Катуница и жителите му. Мир на праха на двете дечица!
187
0
 
23
 
! Отговори
Дон Кольо преди 12 години
Срам ме е, че в родината на Левски, Вазов и Ботев живее героят на Алеко. Срам ме е, че в родината на велики хора, в една велика страна се случват такива нелепи неща. Срам ме е, че държавата клекна пред един ***, който е бил осъждан няколко пъти, за незаконна валута и злато, за заводи за нелегален алкохол и прочее. Срам ме е, че не получи пълна присъда, а има такова дълго досие. Аз ако бях с неговите провинения и нямах пари, сигурно щях да лежа 6 години, колкото са по закон.
186
0
 
8
 
! Отговори
коко преди 12 години
Тази "Царица" къпе ли се или има такъв тен?Нещо на ***,пардон,ромка ми прилича...А те след като са били натирени като най-нисша раса от Индия никога не са имали царства и царе.
185
0
 
11
 
! Отговори
коко преди 12 години
Сливенският затвор е подходящо място за резиденция на тази "Царица".
184
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАКВА ЦАРИЦА Е ТАЯ БРЕ???ИМЕ И ФАМИЛИЯ НЯМА ЛИ,ТА ТАКА Я ПИШЕТЕ!БЪЛГАРИ ПИШАТ ЗА ***,ЧЕ Е ЦАРИЦА....
183
0
 
7
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Защо ли продължавам да го чета тоя сайт ахаха!А БТВ новините защо ли още го цитират... Все по- често се питам грешка ли беше, че не записах журналистика... Явно съм взела най-правилното решения- тая *** шеще да ме зарази... Само ми е чудно кой казва истината в тая държава... и къде е тя? Май само в моята собствена глава. Докато хората не решат коя е тяхната обща истина тая държава няма да потръгне. А това няма да стане докато не спрем да сме завистливи вълци всеки за всеки!
182
0
 
27
 
! Отговори
АМАН!!! преди 12 години
СМЕНЕТЕ СИ СКАПАНОТО ЗАГЛАВИЕ ЩОТО НАИСТИНА ПАДНАХТЕ В ОЧИТЕ НА ВСИЧКИТЕ СИ ЧИТАТЕЛИ КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКО НАГЛИ И ПРОСТИ
181
0
 
31
 
! Отговори
ЕЙЙ ЖУРНАЛЯ ПРОДАЖНИ преди 12 години
БЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА!!! ТУК НЯМА НИКАКВИ ЦАРЕ И ЦАРИЦИ!!! ТАЯ СИ ИМА ИМЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО НЕГО!НА МЕТРИ ПОД ЗЕМЯТА ЛЕЖАТ ДВАМА СИНОВЕ НА БЪЛГАРИЯ,КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ВИДЯТ СЛЪНЦЕТО И УТРЕШНИЯ ДЕН Е ЗАРАДИ ТАЯ ***,КОЯТО ВИ ТИТУЛУВАТЕ КАТО ЦАРЕ!КАПКА СРАМ НЯМАТЕ ЛИ,ПОКАЖЕТЕ ПОНЕ УВАЖЕНИЕ!!!!
180
0
 
19
 
! Отговори
до 225 преди 12 години
Само една поправка- специално "мазните кюнци" са дошли тук от Индия, а не от Анадола. А в Индия са ги смятали за най-нисшата каста- по-нисши и от животни. Накрая се видяли в чудо от престъпленията им, и ги изгонили.
179
0
 
12
 
! Отговори
ся преди 12 години
Има достатъчно доказателства и записи, на които се вижда, че рашков насажда и подбужда омраза към българите. Институциите спят и офлянкват. Искаме присъда за насаждане на етническа омраза в собствената ни държава. В България живечт българи и на който мазен кюнец това не му харесва да си свива катуна и да си ходи в Диарбекир
178
0
 
14
 
! Отговори
Пам преди 12 години
Стигаааааааааааа! сте ги показвали тези, направихте ги звезди. Само тях ли ще гледаме и за тях ще слушаме, Някакви нагли съшества. Излагат ни нявсякъде из Европа, крадци и убийци, а вие им слагате титли. Писна ни от тях, спрете да ги титлувате с измислени титли и да им вдигате *** самочувствие. Стигааааааааааа, писна ни от тях.
177
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Вярваме" ти, спокойно! Дано скоро и ти се озовеш в сливенския затвор!
176
0
 
9
 
! Отговори
Men преди 12 години
AZ, KAKTO STOTICI IZKAZALI SE PREDI MEN BULGARI DURJA DA PRESTANETE DA NARI4ATE TEZI *** S KAKVITO I DA BILO TITLI!!! V PROTIVEN SLU4AI PREDLAGAM DA SPREM DA POSE6TAVAME SITE-A VI!!!
175
0
 
3
 
! Отговори
Слави преди 12 години
Охххх,ще се разплача.Някой каза ,че видял една мечка с малките си,която от мъка неможе да заспи зимен сън и горко ридаят за тсар киру.
174
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
айде сега и тя да организира протест като ония контрабандисти в Мировяне, че не са ги оставили да си правят зулумите на спокойствие "царското семейство"
173
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Вярвайте ми".- казано от ***- казано от някой който кляка и се изпикава през френски полицаи
172
0
 
8
 
! Отговори
BULTRAS PLOVDIV преди 12 години
,,Царицата'' според вас е най ловката крадла в България.Докога ще царосвате ***.Те нямат държава вие им преписвате цар.Наредето го до Семеон,Иван-Асен,Самуил и ще го пизнаем като ваш цар,,dnes.bg.Вие защо не се съобразявате с мнението на читателите ви.
171
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***TI M**A ***!!!!! TAKIVA KATO VAS NA KOL DA SE NABU4AT PAK E MALKO MRASNI *** ..... DO KOGA BE HORA SHTE TARPI SHEPA *** DA SE PODIGRAVAT S NQS DO KOGA ???????????????????????????????????///