3 месеца затвор за мъж, заловен за 7-и път без книжка

Той ще изтърпи наказанието си при първоначален строг режим
Обновена: 2 фев 2012 20:34 | 2 фев 2012 20:30, Красимир Ангелов
49
3 месеца затвор за мъж, заловен за 7-и път без книжка
Снимка: Dnes.bg

Три месеца лишаване от свобода получи 35-годишен мъж от Сливен, който бе хванат да шофира без книжка за 7-ми път.

Районният съд в Сливен наложи ефективната присъда като постанови осъденият да изтърпи наказанието при първоначален строг режим.

Седем пъти е установявано, че той е бил зад волана без свидетелство за правоуправление, като през 2009 и 2010 година са му били издадени два акта - от полицията в Сливен и в Средец, които са влезли в сила.

През едногодишния срок от налагането на наказанието мъжът е бил уличен да управлява различни леки автомобили в Сливен още пет пъти и е санкциониран от полицията също с акт за административно нарушение, поясняват от Районния съд.

Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
30
 
! Отговори
Манчо преди 12 години
Стига бе ...пълна простотия, за какви неща взеха да дават ефективни присъди... не можаха да осъдят оня дето уби хокеистите, не можаха да осъдят оня дето уби 6 на велик ден... явно системата търси слабите за да отчете дейност пред европа... с две думи съдии и прокурори са слаби ...обикновени машинки за ***...
1
5
 
17
 
! Отговори
бубсана преди 12 години
този си е профисионалис,за кво да пълни препълнените затвори,данеби да са го хванали за алкохол.ПУСНЕТЕ ЧОВЕКА ЗА ЕДНА КНИШКА НЕМА ПРОШКА и без това тои така си свикнал.