Зависим съм, пия и бия, рече в съда Юлиян Ковачки

Магистратите не го пуснаха и го оставиха за постоянно в ареста
10 фев 2012 18:55,
30
Зависим съм,  пия и бия, рече в съда Юлиян Ковачки
Снимка: БТА

Софийският градски съд остави окончателно в ареста Юлиян Ковачки, който през миналата година беше задържан като заподозрян за палежи на автомобили в София.

Тогава той бе освободен поради липса на доказателства.

Още по темата

Преди дни полицията отново задържаха Ковачки, заради това че е буйствал в заведение в София и е заплашвал да го запали.

След ареста му той изпочупи килия в столичното 7-мо РПУ.

Пред съда от защитата му заявиха, че Ковачки има зависимост към алкохола, която се изявява в болестно състояние.

В тази връзка обвиняемият посочи, че иска да бъде освободен, за да може да се лекува.

"Искам да изляза и да се лекувам в комуна", нястоя той. Освен това Юлиян твърди, че има нужда от специална помощ, психиатрична, която няма как да му бъде осигурена зад решетките.

СГС обаче го остави за постоянно в ареста, като прецени че има достатъчно доказателства за това, че той е хулиганствал и в бар в квартал "Младост", и в 7-мо РПУ.

Що се отнася до алкохолната му зависимост, магистратите изтъкнаха, че има съдебно-психиатрична експертиза, от която е видно, че той е психически здрав, а алкохолната му зависимост е от средна степен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Юлиян Ковачки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ясно доведете го тука да го окачим на някоя спирка да го гледат малките деца и да се учат да не пипат чуждо :))))
23
1
 
17
 
! Отговори
ОТ ПЕРНИЧАНИН преди 12 години
Тоя ли е? Ония ли е? Кво се правите на мъжаги тука а тоя цирей ви тормози по Младост? Защо не сте го настанили в пирогов досега? Я като го пуснат ни го докарайте до ПК да изсъхне у некой рудник! *** и мушмуроците сте!
22
4
 
2
 
! Отговори
ВЕСО преди 12 години
Ако го е казал в съда,значи е истина.Нека тогава си получи заслуженото.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато Цветанов,колкото и да е грешен, говори за магистратите,няма как да не се съглася че са ***,защото на свобода са такива *** като този и много други разбира се и благодарение на магистратите, които в никакъв случай не са в ползу народу страдаме и се страхуваме,че ще ни ограбят,запалят или убият и никой няма да е наказан!
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bre tozi mai baw maistorat.....mnogo specialni iziskvaniq predevqval...a kurwum v glavata iska li.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
balgaria minavat 70 procentta ot grogata tam sa golemite pari ,prostitycia sashto trafik na xora sashto takiva kato tpia za tva sa zavisimi ,ela me xvani ime nabii ako si sam ti reja kratynata .
18
1
 
12
 
! Отговори
Бай Кърпел преди 12 години
Тоя серсемин да го вържат гол върху едно голямо буре и да пазарят двама *** с по една сопа да го бият докато го размажат.Да не остане здраво място по него и после да го хвърлят на лъвовете в зоологическата градина!*** ***!
17
0
 
27
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
То е ясно,че си зависим, пиеш ибиеш, че и коли палиш, ама защо от СГС и САС те освободиха,та дори и съдия В.Рушанова произнесе пламенна реч в твоя защита! Ако тогава те бяха окошарили, сетне нямаше да продължиш с действията си и да се налага отново да те прибират на топло! Да се надяваме, че този път Рушанова няма да е в триото, което отново ще ти гледа като въззивна инстанция подвизите , и че новото трио ще те остави да постоиш малко повече в следствения арест.
16
2
 
9
 
! Отговори
do20,Kpuc преди 12 години
abe neka ti zapali kolata da vidime togava dali taka 6te go za6titava6...po tvoita logika ne trqbva da ima sad,zatvori,policiq...vseki provinil se ima nqkakav motiv za storenoto..ima i izklu4eniq de,ma sa malko...pitai sobstvenicite na zapalenite koli dali im e lesno-vmesto da si plati naprimer edna smetka za parnoto,trqbva da si pravi remont po kolata,6toto nekav kele6 si e pravil kefa...aide da e 1 kola-taka i taka...ma 25?!
15
3
 
57
 
! Отговори
ан преди 12 години
ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР ИМА КЪСМЕТ ЧЕ НЕЕ ТАТОВОТО ВРЕМЕ. ДОСЕГА ПРАСЕТАТА ВЪВ БЕЛЕНЕ ДА СА ГО ИЗЯЛИ НА ЗАКУСКА. А ПРЕДИ ДА ГО ИЗЯДЪТ ПРАСЕТАТА ЩЕШЕ ДА Е ИЗПОТРОШЕН ЦЕЛИЯТ ОТ НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ. А СЕГА СЕ ПРАВИ НА ОТВОРЕН.
14
2
 
40
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Този шушляк ли бие, бе?Два *** шамара ще му извъртя и сополите му ще се увият около врата!
13
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На колко години е момчето?Изглежда че горе/долу това е младото поколение на България,продукт на новото ПСЕВДОдемократично развитие.Щото неговото бъдеще е или измекярин на някои новобогаташ или да работи до живот за някоя мутра!
12
14
 
9
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Колкото и грубо да звучи момчето е осиновено.......без коментар...
11
3
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Като е....лекомислена...защо трябва да ......????
10
4
 
15
 
! Отговори
без изход преди 12 години
На колко години е момчето?Изглежда че горе/долу това е младото поколение на България,продукт на новото демократично развитие.Щото неговото бъдеще е или измекярин на някои новобогаташ или да работи до живот за някоя мутра!
9
4
 
6
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
бая лекомислен коментар си направил ...
8
1
 
10
 
! Отговори
do 4 преди 12 години
Не се чудим на "дебилните ти коментари" ... по-бихме се учудили на някои нормален коментар, че *** станахте мнозинство.
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
""Зависим съм, пия и бия"".....................................................Още в първия момент когато палежите на коли почнаха, предположих, че става въпрос именно за такъв човек.човек-жертва. Тъжно е, но е пълно с такива ... скъсали всякаква връзка с реалност. Тези хора наистина имат нужда от психиатрична помощ, колкото и банално да звучи, прекалено много психично болни се разхождат навън.
6
12
 
17
 
! Отговори
Nikolla преди 12 години
Искам да помоля всички,които протестираха против проучванията дали има шистов газ у нас,да коментират статията за 27% скок на газа от 1 април.Щото аз не мога да коментирам тая статия,не знам защо?Къде отиде свободата на словото?
5
3
 
31
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Тоя Мишок ли е бе :D Пратете го насам, от утре ще е кротък като агънце