17 години решетки за убиеца на Ангел от Катуница

Осъденият Симеон Йосифов промълви: Не съм виновен!
Обновена: 1 мар 2012 14:52 | 1 мар 2012 12:21,
185
17 години решетки за убиеца на Ангел от Катуница
Осъденият Симеон Йосифов. Снимка: Булфото

Окръжният съд в Пловдив осъди на 17 години затвор убиеца на 19-годишния Ангел Петров от Катуница.

Симеон Йосифов беше признат за виновен, че е нарушил правилата за движение и умишлено е причинил смъртта на момчето през септември миналата година.

Магистратите в Пловдив считат, че са налице всички доказателства, които доказват, че именно Йосифов е извършител на тежкото умишлено престъпление, въпреки че снощи след 10-часовото заседание на съда той се отметна от направените самопризнания, че е управлявал буса-убиец.

Още по темата

Съдът взе под внимание и автотехническата експертиза, според която шофьорът е можел да спаси живота на Ангел, като натисне спирачки. Вместо това Йосифов е дал пълна газ и е прегазил момчето.

Магистратите лишиха 55-годишния мъж и от правото да управлява моторно превозно средство до живот. Те отнемат и буса, убил момчето, в полза на държавата.

Освен затвора Йосифов ще плати 1275 лева разноски по делото и 2000 лева кръвнина на бащата на убитото момче.

"Ще обжалваме присъдата пред Апелативния съд", категоричен бе адвокатът на подсъдимия.

На излизане от залата осъденият Симеон Йосифов промълви: "Не съм виновен!"

По време на делото стана ясно, че Цар Киро е платил по 100 лева и е обещал безплатна храна на роми от „Столипиново”, за да пристигнат в Катуница и да сплашат роднините на убития Ангел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИЗВИКАЙТЕ СПЕШНО ГОЦЕ ДА ГО ПОМИЛВА :))
139
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tia sudii trqbva da gi smajat
138
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нова условна присъда за трафик на хора получи от Варненския районен съд сводник. 38-годишният Христов получи 3 години затвор, отложени с 5-годишен изпитателен срок, за това, че набрал и транспортирал до Брюксел жена, която в белгийската столица е работила като ***. Освен присъдата Христов ще плати на пострадалата и 2000 лева за претърпени неимуществени вреди.През месец май миналата година мъжът получи същото наказание за трафик на три други жени. Двете присъди ще му се групират.
137
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2000 lw kryvnina - svine
136
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе, "убиеца"!!! Друг път!!! Убиецът го осъдиха на 3 мес. условно!!!!!!
135
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОБРЕ ЧЕ МАХНАХМЕ ГОЦЕ, ЗА ДА ПОЧНЕМ ДА СЪДИМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!
134
0
 
10
 
! Отговори
Az :) преди 12 години
Я... Ама ние в България сме можели да даваме големи присъди...
133
1
 
13
 
! Отговори
ДО 149 преди 12 години
Крал Кирил Рашков ----*** ----цака здраво /с наши пари/,които е окрал заедно с политиците и чиновниците с ----БОНУСИТЕ!Който цака кинти ,---важи ,които не цака ,а това са потърпевшите ,....няма правосъдие !Когато и ---потърпевшите започнат да дават под масата толкова ,колкото обвиняемите ,тогава може да има и ------правосъдие 50/50,СЕГА ----НЕ!
132
0
 
10
 
! Отговори
до кога с протести,. преди 12 години
не върши работа ----протестът ,явно си иска тупаница с тояга ,Бг политик няма срама ,сам да се оттегли ,винаги в Бг е ставало ----ФИЗИЧЕСКИ!
131
0
 
18
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Браво на нашето правосъдие, прокуратура и милиция! За поред път доказаха, че служат на всякакви *** и бандити! Това е поредната правосъдна гавра - не може да осъдиш някой, който е извършил поръчково, предумишлено убийство по особено жесток начин за неумишлено причиняване на пътен инцидент! Странно защо тези журняла услужливо премълчават този факт - тази присъда е постановена по чл. 343, ал. 3 от НК - т.е пътен инцидент! И така като гледам на другите инстанции тоя или ще го оправдаят и ще му редуцират в пъти присъдата и накрая възмездие пак няма да има!
130
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2000 лв. кръвнина за нарочно премазано дете? *** скапания съд
129
3
 
23
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
АЛО-О-О, БОКО И ЦОКО, ПРОКУРАТУРАТА, АКО НЕ СПРЕ ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, ЩЕ ИМА ОЩЕ КАТУНИЦИЗАЩОТО според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ И УБИВА САМО ЕДИН ***(НО НЕ МУ КАЗВА ИМЕТО), ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор???Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКО БЪЛГАРСКИ ИМОТА! ДА СИ ПРИПОМНИМ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията,а тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО, ПО ПРИЗНАНИЕ НА УБИЙЦИТЕ от семейството на царя на местните бандити КИРИЛ РАШКОВ), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и... цитирам: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - ИЗГЛЕЖДА ОТ ОССЕ РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има право да изнасилва, граби и убива, а българина задължението да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!! И. ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ..., а ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!
128
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
17. 03. 2012 - АКО НЕ ЗА ВАС, НАПРАВЕТЕ ГО ЗАРАДИ ВАШИТЕ ДЕЦА !
127
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Платените драскачи и тук ръсят помии.
126
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е този убиецът. На този му е платено да поеме вината.
125
0
 
25
 
! Отговори
малко му е преди 12 години
всичко е било напълно умишлено..просто не е вярвал, че ще има правосъдие за него, ***..представям си какъв терор е бил там години наред...Малка е тази присъда. Трябва за всички от клана да е до живот.
124
0
 
10
 
! Отговори
оджата преди 12 години
Оджата каза:всички учасвали в безобразията в Катуница на два метра под земята.АМИН.
123
1
 
31
 
! Отговори
нали! преди 12 години
Крал Киро Рашков бе спасен от 30г.,ефективен затвор от ----Филчев с/у финикийски /доста/знаци,покъсно *** Киро ,бе следствен и издирван в Италия ,за търгаш с жива плът,НО Р.Петков /запалката/,тогавашен министър на МВР,не им го даде ,за да бъде осъден от италианското правосъдие ,отново с/у доста кинти........Е,това са ЕДНИ от продалите се българи на *** ,другите са най-известните политици от 20г.преход!АЙДЕ .....СПОЛАЙ ВИ ,.....И СПЕТЕ ОЩЕ 22г.,ДОКАТО ВИ ИЗЯДАТ *** ----ОКАНЧАТЕЛНО!
122
0
 
8
 
! Отговори
до 124 преди 12 години
Братле,не усещаш ли ,че назрява отново ---партизанското движение и градове или села в комуни уединени ,далече от политика и политици ,от *** и *** ........ЩЕ СЕ СЛУЧИ в Бг!Ще изчезнат парите ,като разменни ще станат стоките ,.....картофи за боб ,или сирене .....и т. н. !
121
0
 
10
 
! Отговори
Мукавей преди 12 години
2000 лв. кръвнина е предостатъчна за надгробна плоча и 2-3 помена...