Тръгва делото срещу ученика бияч от Строителната гимназия

Валентин Стоянов може да лежи до 5 г. за тежка телесна повреда
20 мар 2012 10:36, Красимир Ангелов
51
Тръгва делото срещу ученика бияч от Строителната гимназия
Побойникът Валентин Стоянов застава пред съда. Снимка: Dnes.bg

В Софийския районен съд ще бъде даден ход на делото за побоя пред столичното 35-то училище при което 15-годишният Валентин Стоянов преби жестоко с година по-големия Андрей Илчев, съобщава БНР.

Побойникът ще отговаря за нанасяне на тежка телесна повреда.

Разпечатки от социалната мрежа Facebook и Skype уличиха Валентин в непредизвикания побой.

Още по темата

Часове след случката ученикът в Строителната гимназия се е похвалил във Facebook как след удара "имах чувството, че асфалта ще се спука".

Установено е, че Андрей и Валентин не са се познавали преди побоя и Андрей се оказал случайна жертва на Валентин, който в деня на побоя искал да набие просто някого.

Ако бъде признат за виновен Валентин Стоянов може да остане в затвора до 5 години, защото е непълнолетен.

След инцидента Андрей остана без бъбрек и далак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
20
 
! Отговори
до 39 преди 12 години
Има общо казармата с НЕпълнолетните ***, има..... Ама явно си от поколението което няма как да знае. А общото е, че такива непълнолетни *** им се водиха на отчет безобразията и като им дойдеше времето да служат ги подбираха и ги разпределяха в такива поделения и в такава "приятна" компания, където излежаването на 5 годишна присъда в затвор, би ти се сторило "хотел рай".
39
0
 
20
 
! Отговори
ДРУЖБА 1 преди 12 години
КАКВИТО СА РОДИТЕЛИТЕ ТАКЪВ И СИНА - НАГЛИ *** С ИЗМИСЛЕНО САМОЧУСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ.....
38
1
 
28
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЙКА преди 12 години
УВАЖАЕМА ЛЮБА, ВИЕ СИГУРНО ЦЯЛ ЖИВОТ СТЕ ПИЛИ СОФИЙСКА ВОДА, ВЕРОЯТНО ДОКАРАНА ВИ ОТ ПРЕЗ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ, НО Е "СОФИЙСКА"... СЪГЛАСНА СЪМ С МНЕНИЕТО ВИ ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО, НО КОЕ ВИ ДАВА ПРАВО ДА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СТОИТЕ ПО-ВИСОКО ОТ ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ? В ПРОВИНЦИЯТА ИМА ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ МНОГО И ПО-КАЧЕСТВЕНИ ХОРА. И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ИМЕННО ТЕЗИ ХОРА ВИ ИЗХРАНВАТ, ЗАЩОТО НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ОСВЕН ***, НАРКОДИЛЪРИ И ДРУГИ ПОДОБНИ - ДРУГО НЕ ВИРЕЕ...МОИТЕ ИЗВИНЕНИЯ КЪМ ПОЧТЕНИТЕ ХОРА ОТ СТОЛИЦАТА
37
11
 
20
 
! Отговори
ЛЮБА преди 12 години
ВСИЧКО ТРЪГВА ОТ ВЪЗПИТАНИЕТО В СЕМЕИСТВОТО. СИГУРНО И ТЕ СА КАТО СИНА СИ - НЯМАТ ВЪЗПИТАНИЕ И МОРАЛ. ПРОВИНЦИАЛИСТИ! ПИИНАЛИ ДВА ПЪТИ СОФИИСКА ВОДА И МИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО!
36
0
 
25
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
Сега и нега трябва да пребие някой,така както той своята жертва.Това ще да е справедливото наказание
35
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мен ми се иска най-накрая наистина да видим максимална присъда. Да - 5 години са малко за такова деяние, но поне тях да му ги дадат, а не 1 година при това евентуално условно.
34
0
 
28
 
! Отговори
читател преди 12 години
Лоботомията решава проблема завинаги.
33
3
 
20
 
! Отговори
.... преди 12 години
awe mom4eto ako ne e imalo do sega delo -oslovna prisaada :D maximum 6mes probacia ako ne stane taka az si reja glavata :D ..........
32
0
 
66
 
! Отговори
вили преди 12 години
И 25 години са му малко,а и родителите да се подведат под отговорност,защото ако имаше поне малко контрол нямаше да стане такъв ***.
31
0
 
51
 
! Отговори
Хиха преди 12 години
Садистът ще си остане садист. Нито присъди, нито заплахи ще го "излекуват", това се нарича дегенерация и не подлежи на лечение, освен със старото народно средство "гилотен"... мисля аз.
30
1
 
40
 
! Отговори
б-с преди 12 години
Само СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ да правят пътищата на България безплатно
29
0
 
67
 
! Отговори
с. преди 12 години
Това *** трябва да лежи наистина поне 5!Навремето и ние сме правили глупости като ученици!Но чак такива простотии не са ставали!Каква е тая агресия в тия малолетни олигофренчета направо не мога да разбера!
28
3
 
61
 
! Отговори
мама преди 12 години
И аз съм за КАЗАРМАТА,те тия нови момчета вече не стават мъже ,а повечето или са изтрещели от собствените си комплекси или са гейчета,ееее и какъв зет да чакам.......я там в казармата да мине на редовна храна и повечко чанч и няма да си помисли за глупости и фитнес
27
1
 
38
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 12 години
Егати олигофренската държава.
26
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спомняте ли си колко надменна и цинична беше майка му когато я разпитваха журналистите след инцидента? Дано получи максимална присъда А в затвора................
25
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Момчето е останало за цял живот инвалид, а на този пикльо макс.5 год.?Те никога не дават максималната присъда, особенно на непълнолетни.Трябва да е като в САЩ, при тежки престъпления - да се съди като пълнолетен.Нестига че сме с отрицателен прираст и висока емиграция, ами и малкото нормални хора немогат да получат закрила от законите в тая страна.Скоро тука ще останат само бандити,*** и пенсионери
24
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заговор? Да бе, заговор... Все някой друг ви е виновен на вас, лузъри... Нали и в този случай не семейството на бияча е виновно, че са създали ***, а може би Бойко, щото не е възпитал това дете да стане човек...
23
3
 
33
 
! Отговори
daiana06 преди 12 години
До Анонимен коментар 1.А ти какъв си в пределите на България,с какво право съдиш българите ,като сме жертва на зверски заговор за обезличаване и геноцид.Шепа хунта планираха това бъдеще,за да бъдеме по лесно управлявани и манипулирани.Ако не се събудим от транса след десетилетия няма да ни има.Жалко за нацията ни с такова славно минало и със страховито бъдеще!
22
1
 
35
 
! Отговори
Бг преди 12 години
До 5 г.,значи ---може и "0",...СПОРАЗУМЕНИЕ И ..........УСЛОВНО!САМО В Бг!
21
2
 
46
 
! Отговори
Петко Славейков преди 12 години
Много *** и *** в тази малка и бедна държава!С този бай Ганьовски манталитет българина винаги ще е ***.