Калинка сама си фалшифицирала дипломата

Прокуратурата днес й наложи мярка "подписка"
Обновена: 6 апр 2012 20:33 | 6 апр 2012 20:27,
61
Калинка сама си фалшифицирала дипломата
Калина Илиева беше уволнена през 2010 година. Снимка: архив Булфото

Калина Илиева е обвинена за това, че сама е фалшифицирала дипломата си за висше образование.

Бившата изпълнителна директорка на ДФ "Земеделие" е подправила документа от Висшия институт по техника и икономика в Берлин, съобщиха от Софийската районна прокуратура за БТА.

На Илиева е наложена и мярка за неотклонение “подписка“.

Тя е обвинена и за това, че пред министерството на образованието е представила още четири фалшиви документа, за които обаче няма данни кой ги е съставил.

Калина Илиева беше изгонена от Държавен фонд "Земеделие" на 7 октомври 2010 година, след като се разбра, че до последно е крила бременността си, като представяше фалшиви болнични листове.

След това пък гръмна бомбата, че тапията на Илиева за завършена магистърска степен във Висшия институт по техника и икономика в Берлин е фалшифицирана.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
гинеколог преди 12 години
От министъра ли е бременна тая шматка? Абе тоя *** още ли е министър? Ега си и държавата, щом тоя кучкар е министър!
44
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Иначе и хубаво момиченце...
43
0
 
5
 
! Отговори
do 46 преди 12 години
легализирането на дипломите не се ли извършва от Министерството на Образованието, къде е майор Деянов тук ?!? Аре стига с тази 3на коалиция, че много се изтърка вече ! Свинята крала, крала и лъгала и друг и бил виновен!
42
0
 
9
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 12 години
Нали всички тук се сещат,че въпросната Калинка е предложена (протеже) на някой.Въпроса е кой е този някой.Отговора на този въпрос вече е ясен,само трябва да се разпространи в обществото.Аз лично съм убеден,това е Найденов.
41
0
 
11
 
! Отговори
бивш курвар преди 12 години
тази е една ***
40
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
тая грозната..ако влезе в затвора..ще повярвам че в бг има правосъдие..
39
0
 
10
 
! Отговори
обикновен преди 12 години
изродска държава,преди да започна работа трябва да правя 5 копия на дипломите си,да ги заверявам ,да ги легализирам за да работя като учител.А тази калинка едва ли лично е представила документите си за работа.
38
0
 
1
 
! Отговори
Кабули преди 12 години
До 46Незабележима, но огромна грешка: РАБ-фак-ОВЦЕ
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво излъчване на вътрешна грозота има тази жена, само!
36
1
 
13
 
! Отговори
За 47-ми :) преди 12 години
Дипломите, душа, се легализират от Министерство на Образованието. Тва първо. Второ - целият ГЕРБ тръгва от едно и също място начело с милиционера Бойко Борисов с партийната книжка. Просто в ГЕРБ се събраха калинките, щото водачите му си избират себеподобни. :)))))
35
1
 
41
 
! Отговори
Грамотен преди 12 години
В Индия 90% са неграмотни, а останалите 10%грамотни. В България 90% са грамотни, а другите 10%неграмотни. Приликата между двете държва е тази, че и в двете управляват тези десет процента. Това е... уви!
34
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защо нищо не казват за медицинските лица издали съзнателно фалшиви болнични?!?!?!?! Тях какво ги правиме или не е важно това?
33
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ква стана тя бе , управляват ни хоро без образование или с неподходящо такова , пожарникари ,физкултурници , РАБ ФАК-овци , дизайнерчета и други недоразумения .За къде сме тръгнали и до къде ще стигнем ?
32
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами баща и пожарникарче , авер на Боко ! Ама само тя да беше , с мед да я намажеш ! А в ГЕРБ повечето са полу фабрикати -Цветанов ВИФ и то задочно , обаче изглежда е карал спец курсове за брокери на имоти , които е посещавал най-усърдно ,цачева РАБ ФАК , Фидосова - измислен правен факултет в Монтана , оня ръб по водоемите , осъждан и с килийно образование , Боко с почти меко казано съмнително минало , оня кмета от Димитровград и той Калинка ........е то мястото за писане свърши .
31
0
 
16
 
! Отговори
varnenec преди 12 години
Каква ви калинка ,това в цяла кобилка,егати крокозъбела дето е тая
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ami normalen chovek shteshe da e v zatvora,dosega niakoi ot falshifikatorite na vlast da e vliazal???????
29
1
 
36
 
! Отговори
разочарован преди 12 години
пълна простачка, едно изречение не можеше да състави правилно, да не говоря, че никой не разбираше какви въпроси задава, тя самата незнаеше какво иска да попита, такива поразии направи във фонда за една година, че още неможем да се изчистим..............направо ме е срам от нея :(((
28
3
 
26
 
! Отговори
и ко сега? преди 12 години
И др.Сталин е отговорил на въпроса зададен му защо изпраща некадърници да учат в чужбина,а не най добрите от нацията!Защото некадърника винаги ще ми е верен,а умните ще ме свалят от власт!
27
0
 
27
 
! Отговори
До Миро,повръщами се преди 12 години
Кво стана с незакония строеж на твоя баджанак Очко(Дариткова) на Пампорово?В ред ли е всичко.Как е с забравения наем от 53000лв от твоя баджанак? Платили си го към държавата?
26
1
 
26
 
! Отговори
Арно преди 12 години
БОООКЛУУУК ДОЛЕЕЕЕН! В ЗАТВОРА ДА ИЗГНИЕШ!