Алексей Петров припаднал снощи

Лекари ще разясняват дали симулира
Обновена: 5 май 2012 15:36 | 5 май 2012 10:42,
128
Алексей Петров припаднал снощи
Алексей Петров бе арестуван в съдебната зала. Снимка: Булфото

Алексей Петров е постъпил в лечебното заведение на Централния софийски затвор.

Лекарите на затвора му назначили изследвания, които да установят дали действително е болен или симулира.

Според информация на TV7 той е припаднал снощи, докато източници от Министерство на правосъдието, цитирани от БТА, твърдят, че Петров се е оплакал заради свои стари заболявания и заради това е преместен. Назначено му е лечение.

Още по темата
Подсъдимият по делото "Октопод" беше арестуван в съдебната зала, след като двама от свидетелите- Донка Митева и Пламен Устинов, обявиха, че са склонявани да лъжесвидетелстват и са заплашвани от него.

Прокуратурата обясни, че според вчерашните показания действията на Алексей Петров могат да се определят като склоняване към лъжесвидетелство и съществува вероятност да бъдат извършени престъпления срещу други свидетели.

Защитата обяви искането за промяна на мярката за неоснователно, тъй като не са налице никакви нови обстоятелства, на които да се основава това искане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
3
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
KAKI VSI4KI UBIIZI,SE RAZBOLQVAT,KATO PO4NE SLEDSTVIE.
69
1
 
36
 
! Отговори
и това ми било мафио преди 11 години
Ама дайте му хапче,наплискайте го с водица! Първо се правят на мафиоти,а после се държат като 10 годишни деца.Алексей,дръж се като мъж
68
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко си идва на мястото ако е ИСТИНА ! Има още малко време докато СВЕТА се отърве от всички нисши твари :):):)А заедно с тях и Илюминатите !
67
1
 
32
 
! Отговори
един преди 11 години
много болнави тия бе да се чуди човек как я карат
66
24
 
24
 
! Отговори
факт преди 11 години
Трактора май ще го свършат като Мишо-бирата и жена му.Тия мутри се забравиха,ама един от тях нали стана и министър-председател.Егати и държавата сме !
65
2
 
5
 
! Отговори
bg преди 11 години
edna mytra po malko ne zna4i ni6to,,,,,,,,,,kolko deygi sa na savoboda aaaaaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,
64
14
 
17
 
! Отговори
дедо преди 11 години
Много мутри,много нещо ! Деца бегайте ! Тикви,трактори,бегайте деца нема да се оправи тая държава докато гласуваме за тия гавази.
63
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A, колко пенсионери припадат или умират от липса на средства, на които той, като работодател не плащаше в онези смутни времена осигуровки. Зза тях никой не пише.....
62
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Престъпиците ни са много кекави-като влязат в съда,ареста или затвора-напикават се,хващат маясъл,прохождат с патерици и охкат,хвърлят дива омраза към полиция и прокурори,техните глашатаи изкарват кирливите ризи на министри,ръсят заплахи,провокират,хвърлят мантри и заплахи-и това за обикновенни бандити-айде олан-припадал бил-га поръчва убийства-не припада.
61
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Митничари припадат, тоя припада...Егати изпадналата държава!
60
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Отдавна казвам на баща си да вземе да стане измамник - с кръвно 230/120 , не знам кога ще лежи в затвора , все ще се измъква като тия ***. Бил припаднал в килията си , кой знае къде си почива , в кой палат , пазен от полицаите и чете статията и си умира от смях . Сложа му костюмчето и белезниците за малко снимки и 1-2 репортажа и айде пак на почивка. Сбъркана работа .
59
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАК ГОТИНО *** ***.*** КЕФА.
58
1
 
22
 
! Отговори
valeri преди 11 години
И престъпниците са ни недъгави. Един се напикава друг припада, големи артисти са. След някоя година в затвора ще започнат и да се ***.
57
10
 
17
 
! Отговори
да-да,ама не преди 11 години
България е раят на Земята...за гангстерите/мутрите/.Една мутра от СИК с фамозния прякор "ТИКВАТА" стана министър-председател,друг с многозначителния прякот "ТРАКТОРА" беще кандидат за президент...и шеф в ДАНС ...ктрущи,тикви,компири,трактори и пр....Бог да пази България. пп.*** народ,слаба държава.Гласувайте пак за Боко-тиквата и неговия мутро-милиционерски ГЕРБ та да ни цъфнат най-сетне и налъмите...
56
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А БЕ,ТОЯ ТРАКТОР ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА ПРОГОВОРИ. ИМАЛ МНОГО НЕЩА ЗА КАЗВАНЕ.ДА НЕ СЕ ПРЕСТРУВА НА БОЛЕН, АМИ ДА СИ ОТВОРИ УСТАТА ...ЧЕ Е ПРЕСТЪПНИК Е ЯСНО, НО ДА СИ ИЗДАДЕ АВЕРИТЕ.ИЛИ СИ МИСЛИ ДЪЛГО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ЛЕКУВА БОЛЕСТИТЕ, С НАДЕЖДАТА НЕГОВИТЕ ХОРА ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ И ДА ГО ИЗМЪКНАТ.
55
3
 
6
 
! Отговори
do berlin преди 11 години
а ти можеш да душиш к**а.Само да ти напомня.
54
2
 
10
 
! Отговори
do berlin преди 11 години
Ти си 100 процентов
53
9
 
12
 
! Отговори
ПАШАТА преди 11 години
Ей, не спряхте да пишете за бившите ми съдружници ТИКВАТА и ТРАКТОРА. А за мен защо няма нито ред? Сърдит съм на медиите!
52
2
 
5
 
! Отговори
kiro преди 11 години
охххх прилошаа миииии ще припадна
51
6
 
7
 
! Отговори
до 71 преди 11 години
Аз съм един генерал от ДС. Всички наши момчета, от БКП-то днес са във властта и така ще бъде! А ти се пенявиш по форумите!