Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!

Явно съм най-големият престъпник в държавата, коментира бизнесменът
Обновена: 30 май 2012 15:15 | 30 май 2012 06:55,
317
Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!
Гриша Ганчев вече беше разпитван в ГДБОП. Снимка: Булфото

"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва".  Така шефът на „Литекс” Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава „24 часа”.

Бизнесменът  бе обвинен за закана за убийство на директора на приходната агенция. Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно.

Освен за закана за убийство Ганчев е обвинен и за ръководител на организирана група за престъпления срещу данъчната система, в която влизат още шестима. Наложена му е забрана да напуска страната.

Още по темата
 Делото ще се води от Спецпрокуратурата в София, която на 10 май арестува сина на Ганчев - Данаил, а ден по-късно го обвини за участие в "захарна афера". Той е в управата на "Литекс комерс". С него обвиняеми за укриване на 200 000 лв. ДДС са още петимадуши.

На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Красимир Стефанов. Бизенсменът е пуснат под рекордната парична гаранция от  500 хил.  лева.

"Няма какво да коментирам, явно съм най-големият престъпник в държавата", заяви Гриша Ганчев по телефона пред изданието.

"Вече се изморих да говоря. Сега единственото, което ми остава, е да се защитя по подобаващ начин. Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща. Имам съмнения за какво е всичко това, но ще си ги запазя. Колкото до паричната гаранция, наистина съм голям престъпник. Хамстера с 14 отвличания го пуснаха с 10 000 лева, значи аз съм по-зловещ. Това е положението", каза още бизнесменът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хайде да не се заблуждаваме - и стринка ви знае, че на Гришата не му е чиста работата! не за 200 хилядарки, 5лв. да е взел - да го разследват до дупка! и всички онези които цакат на дребно и едро държавицата, дето са една трета от българите - да си понесат последствията! иначе ще продължаваме да оглавяваме всички класации отзад-напред...!!
237
2
 
4
 
! Отговори
ДО 312 преди 11 години
НЕЩО СЕКНАХА КОМЕНТАРИТЕ И ГЛАСУВАНИЯТА ПО ПОСТОВЕ 312!!!!!БАТЕ БОКО Е ЗАБРАНИЛ!!!!!!!
236
2
 
5
 
! Отговори
до шефа на НАП преди 11 години
Господин Стефанов,Борисов,Дянков и Цветанов разгледайте този репортаж"АКЦИЯ ХЕЛИКОПТЕР" и кажете на хората и Гриша Ганчев КАКВО СТЕ ПРОВЕРИЛИ,НАПРАВИЛИ СПОРЕД ЗАКОНИТЕ НА Р.БЪЛГАРИЯ??????ГОСПОДИН СТЕФАНОВ КЪДЕ СЕ КРИЕ И НЕ КАЗВА НИЩО ПО ВЪПРОСА????
235
1
 
3
 
! Отговори
nikita преди 11 години
evala,grisha,nazovavash predmetite s istinskite im imena. da ne sme pod tursko robstvo,che nap shte bezchinstva sreshtu tezi koito q hranqt.nap sa uqdeni i nevijdashti kak nie s kurvava pod izkarvame tehnite golemi zaplati,premii i bonusi.tova e durjava v durjavata.
234
1
 
4
 
! Отговори
gancheva преди 11 години
evala,grisha,za smelostta ti da nazovavash predmetite s istinskite im imena.nap krade ot nas,otrudenite do krainost bulgarski jeni,durjavata si zatvarq ochite,che nap e durjava v durjavata.v nap sa se oqli,betonirali sa se na golemite premii,zaplati i bonusi.qdat nashite pari.
233
1
 
6
 
! Отговори
б-с преди 11 години
Ти си Гриша
232
2
 
12
 
! Отговори
Гацко преди 11 години
Гришата нямаше охрана до преди 5 години, но трактора го беше поръчал на един бивш от ДС.Този от ДС, обаче отишъл при Гришата и му казал, какво му готви Алексей Петров и оттогава Ганчев си нае охрана. Ганчев е платил 60 милиона данъци в хазната на България за 2011 г. А те го киснат за 220 000. Бойко стана смешен и всички виждат, че е алчен и нагъл. Иска да присвои всичко а в същото време унищожава работни места, фирми и дейности а за народа нищо не прави. Подиграва се с хората в България !
231
1
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...УДРИ БРУС ЛИ...!...ЛЕКА НОЧ ЗЕМНОТРЪСЦИ....!
230
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно има нещо варно.Пък и ............вече Първонов го няма вече. Дали пък няма нещо вярно в теоремата: ПЪРВОНОВ - КАПО ДИ ТУТИ КАПИ
229
2
 
3
 
! Отговори
lubopiten преди 11 години
Koi na kogo prechi........otgovora e obshtestvena taina,neka vsichki sazdadat po tolkova rabotni mesta i nikoi niama da se interesuva ot smeshnite 200 000 leva....DDS. Zashto li otkloniavat obshtestvenoto mnenie i nasajdat omraza sred horata.....srednata klasa v BG e silno pretisnena ot visokite ceni,koito sa monopol na opredelini ***-zabuleni s trudno zapomniashti se imena i predstaviashti se kato vanshni FURMI........JALKO ZA UPRAVLIAVASHTITE,KOITO SI POVIARVAHA ,CHE SA VECHNI...........
228
1
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ВЕИЕБААПУУУУУУУУММССМАИИЧЧЧЧЧИИИИННААААА ММУУУУУУУУТТЕРРАААЛЛЯЯЯЯЦЦЦЦЦИИИИИИИИИИИИ....ММРРЕЕЕЕТТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....!
227
2
 
8
 
! Отговори
до 298 преди 11 години
Ти най си милиционерче или мутре - вземи са научи как се пише ВЗВОД бе, пъпеш!
226
2
 
4
 
! Отговори
az i ti преди 11 години
BRAVO NA 280 RUMANIA OTDAVNA E NAPRED...A BIAHA GLADNI GLADNI. NIE SE ZANIMAVAME S GLORIA ,GALENA....I VSI4KI 4ALGI...GLUPACI.RUMANSKI PEVICI SA IZVESTNI I V USA , BG AZIS4ETA SE MISLIAT ZA CENTARA NA SVETA....GALKO
225
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гришата да дари ниската кула до кат на мвр и нещата ще се оправят
224
7
 
9
 
! Отговори
ДО 296 преди 11 години
Това което се отнася за Гриша отнася се за всички които ходят с един звод охрана със себе си От какво се страхуват Човек на когото му е чиста съвеста той не се страхува.
223
2
 
9
 
! Отговори
Възмутен преди 11 години
Съдиите са една от малкото касти в БГ, които макар че са една от влиятелните, та дори много влиятелните такива, те не се избират а се назначават от филанкишията, и веднаж избрани и придобили няколко години стаж, стават несменяеми, да не говорим, че тяхната дейност не се контролира от никоя инстанция и затова могат да правят каквото си искат, да издават каквито си искат присъди и накрая да се хилят презрително на останалите хора независимо от техния пост: "Разбрахте ли,че ние колим и бесим в тази държава, ***!" Обърнете внимание: 17 млн укрити данъци, ама присъдата е "невинен". и то произнесена от тричленен състав, в който влиза сигурно случайно съдийка, която преди година оправда по всички обвинения Маргените! Пълна провокация към общественото мнение! А виновни за това поведение определено са депутатите и лидерите на ГЕРБ, които не създадоха закон за изборност на магистратите на всички инстанции. Тогава на много наглеци щеше да се стъжни, но и немалко депутати щяха също да влезат в затвора... А и самият ББ очевидно все още не вдява, че догодина след парламентарните избори като нищо може да стане клиент на тези, с които сега не желае да си изчисти навреме отношенията. А можеше
222
4
 
19
 
! Отговори
do 295 преди 11 години
A Боко да не е потомствен милиардер? Или пак се връщаме във времената отпреди 1990 когато имаше "правоимащи", "с предимство" "АБПФК" (сега може да се замени със АСМВР - активен спонсор на МВР).... Ако трябва да избирам между Ганчев и Боко - бих избрал Ганчев - най малкото защото за разлика от цървула Ганчев създава работни места, а като цяло политиката на ГЕРБ води до безработица! Че Гришата е имал "як началчен старт" по линия на БКП - няма спор. Само че тея 200 бона ДДС дето обвиняват Ганчев за тях - ами 200 бона са за 3 месеца осигуровките на бачкаторите в завода му.... Просто сумата е смешна, за ГГ 200 бона са стотинки и няма да тръгне да рискува за толкова.
221
4
 
20
 
! Отговори
цеко преди 11 години
Това което натрупа Гриша Ганчев като богатства за 15-20 години в една нормална държава се постига от 2 даже и 3 поколения Така че всеки да си носи кръста.
220
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Говорят,че Гриша Ганчев правил измами с ДДС!?????ЗАЩО ЦВЕТАНОВ И СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА НЕ ПРОВЕРЯВАТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ОТ ШЕФА НА НАП "МИТНИЧАРСКИ И ПРОКУРОРСКИ ИМОТИ,ДВОРЦИ И ПАЛАТИ????????????ИМАШЕ ВИДЕОМАТЕРИАЛ ПО МЕДИИТЕ?ЗАЩО НЕ Е ОГЛАСЕНО КОЙ ЗАПУШИ УСТАТА НА ШЕФА НА НАП?НЯМА ДА СЕ ЗАКАНВА ГАНЧЕВ ЛИ??????????ГЕРБ СА НАГЛИТЕ РЕКЕТЬОРИ!!!!!!!!!!
219
1
 
29
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Да направим паралел: Ганчев укрива 200 хил.лв ДДС, Ковачки - 16 МЛН. ЛВ! Гаранцията за Ковачки беше 50 хил. лв, сетне отменена, тази на Ганчев - 500 хил.лв! Ковачки на втора инстанция беше оневинен , като случайно шеф на съдебния състав беше съдийката Лада Паунова - тази, която миналата година оневини братя Маргени; пак казвам - съвсем случайно. На Ганчев ще му разгонят фамилията. Да, ама Ковачки има зад себе си партия Лидер, с която според нуждата може да помага на БСП или на влезла в коалиция с БСП партия; Ганчев е аполитичен. Двама храбреци от Бургас искаха да убият Янева и заради това само ги предупредиха. Ганчев ще го разкарват като мечка от съд на съд...