Родителите на Женя: Доживотен затвор за извергите, които я убиха!

Дъщерята на поръчителката: Страхувах се, че Петър ще убие и мен
Обновена: 1 фев 2013 16:55 | 1 фев 2013 16:45,
83
Родителите на Женя: Доживотен затвор за извергите, които я убиха!
Полицаи водят Петър към съдебната зала. Снимка: Булфото

Родителите на убитата Женя от Варна настояха извергът, погубил дъщеря им, както и поръчителят на престъплението – лелята на момичето, да получат доживотни присъди без право на замяна. Това стана на първото заседание на Варненския окръжен съд по делото.

По-рано стана ясно, че соченият за убиец на 21-годишната Женя – Петър Ангелов, признава вината си и ще бъде съден по съкратената процедура. Смятаната за поръчителка на убийството – лелята на Женя, Светла Тодорова, обаче все още отрича да е замесена в престъплението. Петър е приятел на дъщеря й Даниела.

Пред съда майката и бащата на Женя обясних през сълзи, че очите на детето им са били широко отворени, обърнати към вратата, а устата й също била отворена. „Сигурно детенцето ми е искало да извика за помощ“, заяви бащата Десислав Тодоров.

Освен почерненото семейство бяха разпитани и Данаил Тодоров - мъж на Светла, с когото тя живее на съпружески начала, и дъщеря й Даниела. И двамата обаче отказаха да свидетелстват срещу нея.

Даниела каза, че не си спомня много за нощта на убийството. Затова бяха прочетени показанията й пред съдия, направени след разкриване на престъплението. От тях стана ясно, че момичето е било наясно с цялата уговорка между майка й и приятеля й, дори за приблизителния час, в който Петър ще извърши убийството. Тя дори няколко пъти чула шум от стаята на братовчедка си, но се направила, че нищо не се случва.

Родителите на Женя: Доживотен затвор за извергите, които я убиха!
Лелята на Женя - Светла Тодорова, криеше лицето си в съда. Снимка: БТА
“Страхувах се, че Петър ще ме обърка и ще убие и мен”, е записано в показанията й.

От обвинителния акт стана ясно още, че Даниела и Петър се сближили през 2012 г., но се запознали 2 години преди това. През септември миналата година Светла споделила с дъщеря си, че иска Женя да изчезне, като я помолила да намери кой да я убие.

Приятелят на Даниела – Петър, се съгласил да стори това за 2000 лева. „Женя много ме дразни, дори с това, че живее. Искам да изчезнат (тя и родителите й), мразя я, после всички ще живеем добре“, казала Светла и двамата сключили сделката. Момчето получило аванс от 500 лева с обещанието, че останалото ще вземе, като убие Женя.

Петър се прибрал вкъщи, сложил в една торбичка анцуг, маска за картинг и нож за масло. След това излязъл с Даниела и приятели, разхождали се из квартал „Левски”, купил си пико и се надрусали заедно. Даниела се прибрала вкъщи. Тъй като наркотикът не му стигнал, Петър втори път отишъл да си набави. Купил си латексови ръкавици от аптека до Окръжна болница и отишъл на гости при приятел.

След това излязъл оттам, без да дава обяснения къде отива. Близо до дома на Женя се дегизирал и влязъл в стаята на заспалото момиче, държейки нож в ръката си. Момичето се събудило, а той настървено започнал да нанася удари по цялото й тяло. Тя се съпротивлявала, започнала да пълзи, но не успяла да се измъкне. По време на зверските удари ножът на мъчителя се счупил и той започнал да забива в тялото на жертвата си химикали и друг предмет, който все още не е установен. Когато се убедил, че си е свършил работата, избягал, оставяйки Женя жива. Петър се върнал при приятеля си, преоблякъл се и отишъл да изгори дрехите, с които е убил момичето.

Още по темата
Сутринта майката на Женя видяла кръв в мивката и открехнатата врата на стаята й, през които забелязала облените в кръв крака на детето си. Повикала съпруга си, който намерил дъщеря си убита. Направените експертизи установили, че младото момиче е починало от кръвозагуба.

77 са нараняванията по тялото на убитата Женя от Варна, които са преброили лекарите, извършили аутопсия на тялото й. Раните са били по лицето, шията и по ръцете на жертвата, пише в обвинителния акт, съдържащ 30 страници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
0
 
! Отговори
EDIN STAR BANDIT преди 11 години
SMART ZA IZVERGA
66
1
 
7
 
! Отговори
WTF преди 11 години
Това не е само убийство - това е пълна гавра с морала, закона и с всички нас в държавата.Доживотен затвор без право на замяна! И за двамата! Противник съм на смъртната присъда, но тук тези двамата го заслужават - защото не искам да им плащам престоя в затвора нито за един ден.Каква леля е това? Какъв родител е тя? То не е човек, че да го характеризирам дори. ***.
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Репортажа излъчен по БТВ тук goo.gl/Waa5h
64
1
 
4
 
! Отговори
S/ преди 11 години
Jalka istoriq ... Dano si poluchat tova koeto zaslujavat(EDVA li)....a na mene mi lipsva vremeto kogato mojeh da se razxojdam prez noshta bes da me e strax ot neshto ili nqkoi!
63
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Вече имат доживотни присъди!Сега остава и след обжалването да останат такива. Съдията трябва да е ***, за да им намали присъдите.
62
1
 
5
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
До варненец - Благодаря ти градски за информацията,вече съм доволен.
61
1
 
12
 
! Отговори
варненец преди 11 години
Доживотни присъди са издадени и на двамата ! Току що казаха по тв !
60
2
 
18
 
! Отговори
vivian преди 11 години
Задържително РЕФЕРЕНДУМ за връщане на смъртното наказание! Гарантирам 90% активност на населението, ако не и повече! Лелята е директно за разстрел.
59
2
 
6
 
! Отговори
Доживотен за него преди 11 години
Народе, истината е че на никого не му пука. Транзитния център на Цветанов до Турция вече бълва крадливи и агресивни сирийциСкандал, хванати да тарашат магазини - > Чети7plus7.net
58
2
 
16
 
! Отговори
Praetoriani Legio преди 11 години
Ако бащата е мъж на място , трябва да започне да събира пари за да може след като излязат, ( най - вероятно слаед 10 години) да плати да ги отвлекат и закарат в някое мазе , купува 1 циркуляр , 1 бензинова резачка и ги почва !
57
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички са за линч! Малката *** също. Това е съпричастие към убийство!!! Знаела е всичко, но не е уведомила полицията! Гнусни наркомани! Цялото семейство е за доживотен затвор. Убиецът вече е ясен...той в затвора до шестия месеца няма да оцелее. Майката, бащата и братовчедката са изключителни из.оди!
56
1
 
14
 
! Отговори
. преди 11 години
Ако все още има заблудени , съд в България няма , той е и подкупен , но и снизходителен към престъпници , които извършват зверски престъпления , за да може те да бъдат навън и хората да живеят в страх , да са стресирани и безобнадеждени, така че дали подобни из.оди ще бъдат съдени зависи само от нас , през 90-те години в Белгия се опитват да оправдаят убиец и изнасилвач на деца , 300 000 БЕЛГИЙЦИ ИЗЛИЗАТ ПО УЛИЦИТЕ ! Когато обсадим и ние съдебните зали, тогава ще има резултати.
55
1
 
24
 
! Отговори
Read преди 11 години
Смърт за всичките тея гадове! Никаква милост!
54
1
 
23
 
! Отговори
Той е преди 11 години
Чета тия подробности, и си мисля - луда работа! И това далеч не е само при нас, вижте как е в САЩ - всеки месец масови убийства! Защо се учудваме тогава, че се заразихме с тяхната болест? За имоти и пари сме готови да убиваме, кланяме се на един идол - златния телец, губим човешката си същност, ставаме по-лоши от зверове! Лошо ни се пише, ако овреме не преосмислим ценностите си, и не прогледнем!
53
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбирам, защо нападението срещу Доган например да е по-важен случай и да предизвиква такова внимание и вълнение! Би трябвало в разследването на това престъпление да се вложат същите усилия и средства, ако не и повече!За съжаление малко хора си дават сметка, че липсата на морал, самодисциплина и отговорност е огромен проблем, който води след себе си наркотици и трагедии.
52
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лелята вързана за 4 коня подгонени в различни посоки
51
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако има наказание чрез линчуване аз съм готова да пътувам зооо километра с камък в ръцете за да дам своя дял в неговото наказание
50
1
 
21
 
! Отговори
reader преди 11 години
Смърт за изверга !
49
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е направо чудовищно. Едва ли нечий ум може да побере тая гнусна извратена ненормална олиго.рения. Лелята! поръчала убийство заради имот! на гаджето на дъщеря си!, а последната е била с двата крака вътре! Да речем, че тоя е наркоман и *** и за два бона е готов на всичко, но лелята как ли е манипулирала неяата, че чак дъщеря й била в съседната стая и се направила, че сякаш нияо не става. После поздравили ли са се, пили ли са по едно, рисували са светло бъдеще може би?!?!!! Из.оди
48
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива *** и жалки същества не са нужни никому, колкото по-рано изчезнат от тази земя, толкова по-добре.