Пуснаха всички нападатели на лекарите в Овча Купел

Разследващите допуснали грешки, смята Софийският районен съд
27 май 2013 21:25,
43
Пуснаха всички нападатели на лекарите в Овча Купел
Снимка: архив Булфото

Заради редица допуснати нарушения от разследващите Софийският районен съд пусна от ареста и останалите трима от шестимата задържани за нападението над медици от "Бърза помощ", станало преди дни, съобщи БТА.

Според съда в разпознаването на тримата младежи, които останаха задържани за няколко дни, е участвал само един от медицинския екип, а лекарят Красимир Йорданов и медицинската сестра не са били извикани, когато заподозрените за нападението са били разпознавани.

Още по темата

След днешното решение на съда всички шестима, които бяха заподозрени, вече са на свобода.
Ако прокуратурата реши, може да протестира решението на Районния съд от днес по отношение на Илиян Димитров, Даниела Николова и Ленко Панов.

Вечерта на 24 срещу 25 май шестима души – петима мъже и една жена, нападнаха екип на Спешна помощ на адрес в Овча купел в София, където медиците били повикани по сигнал за пияно 15-годишно момиче. Пробата в болницата показала, че тийнейждърката е с 4.32 промила алкохол в кръвта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
поли преди 10 години
До АнонименТупайте ги значи.Следващия път като дойдешпри мен в Пирогов и аз ще те тупам вместо да ти помагам пияно неосъзнало се дете.Щото си много смел ,носамо когато си анонимен
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой да не би да е очаквал да има санкции срещу пациентите те винаги са прави дори сега може да се оплачат предлагам в МЗ от екипа на спишна щото той е виновен няма значение за какво виновен е че детето било на диета е виновен че е с 4.3 промила пак е виновен че другите са били натаралянкани пак е виновен Ало социалните къде сте бе това дете като е на 15години и е с алкохол в присъститвито на родители си не трябва малко и вие да поработите или и на вас лекарите ви са виновни
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КЪДЕ Е ЦАЦАРОВ ДА НАПРАВИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ КОЛКО ПЕРФЕКТНО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ПРОКУРАТУРАТА???????? КЪДЕ СИ МИШОК????
30
2
 
9
 
! Отговори
sss преди 10 години
ДА СЕ ИЗСЕЛВАМЕ ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА ДОКАТО МОЖЕМ. НЯМА ОПРАВИЯ. НЯКОИ ХОРА ПОКАЗАХА КАК СЕ СЪСИПВА ДЪРЖАВА С ДЕЙСТВАЩА ИНДУСТРИЯ, ИКОНОМИКА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ И СЕ ПРЕВРЪЩА В *** ГЕТО. СПАСЯВАЙТЕ СЕ . ТУК НЯМА ЖИВОТ
29
0
 
4
 
! Отговори
Aleks преди 10 години
Нямаме оправия хора, колкото и да се вайкаме и да си мрънкаме ние сме си *** по природа. Докато не си променим мирогледа и докато старите навици не се забравят нашата държавица ще си гние.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми тя цялата работа на прокуратурата е такава.Прокурора за това е там да следи дали всичко се върши по реда и дали са събрани неоспорими и годни доказателства,които да издържат пред съда.Полицая не ходи в съда и не говори пред съдията.
27
0
 
5
 
! Отговори
Х преди 10 години
ИМА ПРЕСТЪПНИЦИ НА СВОБОДА ,ИМА ПОДКУП АКО СА В ЗАТВОРА КОЙ ЩЕ ПЛАЩА.
26
0
 
6
 
! Отговори
НАРОДЕН СЪД преди 10 години
ЗА ТЕМИДА, УШЕФ, ПОЛИТИЦИТЕ, БАНКИТЕ, ЕДРИЯ БИЗНЕС...
25
1
 
11
 
! Отговори
Мамантос преди 10 години
Само ново издание на Народния съд с обвиняеми: полиция, прокуратура, съдии, политици и банкери, може да предотврати катастрофата.*** са спокойни, че засега им се размина...
24
0
 
7
 
! Отговори
Гого Идиото преди 10 години
Както писах още под първата новина - МВР е извършило единствено "запознанство" с двамата, дето все още са били "непознати на МВР"...Май най-добре направо да закрием държавата и да почнем начисто, както трябва, както го правят в успешните държави.....
23
2
 
33
 
! Отговори
художника преди 10 години
Ами, пуснаха ги! Както и нищо не направиха против биячите на Енимехмедов, дето цял свят ги видя. Там пак нямаше доказателства. Е.ати подлеците!!!
22
1
 
6
 
! Отговори
минавам само преди 10 години
до 28 ....Явно в милата ни татковина "Чалгария" минаваш за остроумен, ако съдя по одобрението, което кумулираш!
21
2
 
23
 
! Отговори
ined преди 10 години
За да са ги пуснали сигурно са от *** етнос.
20
2
 
19
 
! Отговори
дебнещия в храсти преди 10 години
Те милиционерите си мислят,че като се струпат 50 тулупа на едно място и вършат много работа.Акъл и умения трябват,не бройка.
19
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗНАЧИ ,ПРАВИЛНО СА ГИ НАБИЛИ ЛЕКАРИТЕ ,ДРУГИТЕ ДА ЗНАЯТ КЪВ Е РЕДЪТ ВЕЧЕ , ИЛИ РАБОТИШ КАКТО СИ ТРЕБЕ ИЛИ ЯДЕШ БОЙ ЗА НЕСВЪРШЕНАТА РАБОТА . найс,а
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЕРФТГХУЙКти чете ли какви доказателства са събрали, ама по другите медии, тук нищокво му е елементарното бе ?ртакива дела са най-сложните, участвали са повече от 20 човека в инцидента и никоуй нищо не помни като хората, а другите са в шок от станалото, ми нормално да не могат да ги разпознаят, теб ако те заритат на земята ще се мъчиш да гледаш кой те рита или да се предпазиш ?айде съдийски мурафети, СГС едно, окръжния друго, апелативните трето ...тоя мач сме го гледали хиляда пъти!
17
19
 
30
 
! Отговори
ЕРФТГХУЙК преди 10 години
цецо докара МВР до това положение, за елементарен случай не могат да съберат доказателства по НПК.Писна ми от 'КАЛИНКИ'.
16
7
 
4
 
! Отговори
Некой си ... преди 10 години
И ... партенката замириса. От самото начало си беше ясно, че некой си търси защита от непрофеисоналното си представяне пред обществото ( самозабравяне по време на работа, служба ... ) другото е само пълнеж и ала-бала. Ако някой скоро е ползвал "услугите" на ЦСМП знае за що иде реч. Безхаберито и рутината са им изпили мозъка, а най-жалкото, е че причината е в безпаричието.
15
6
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пребиваш *** който те напада в къщата ти докато спиш - влизаш в затвора, пребиваш лекар докато те спасява - няма доказателства...
14
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи всеки може да пребива когото му е кеф, в тая държава доказателства никога за нищо няма. Абе тия сигурно и в Бангладеш щяха да ги осъдят, само тук са по живо по здраво.