ВКП не проверява наема на Ася Петрова

Дипломата й също не представлявала интерес
11 юни 2013 12:04,
31
ВКП не проверява наема на Ася Петрова
Снимка: архив Булфото

Не се извършва проверка нито на обстоятелствата около дипломата на заместник-главния прокурор Ася Петрова, нито около това как е получила ведомствено жилище в София, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Отдел VI "Инспекторат" при Върховна касационна прокуратура не извършва подобна проверка, се казва в съобщението на прокуратурата, което е разпространено по повод публикация на “Стандарт“ със заглавие “Петрова с 59 лв. наем за дом на „Оборище" и с подзаглавие „Проверяват дома и дипломата на зам.-главната прокурорка".

В публикацията се казва, че Ася Петрова плаща по 59 лв. за ведомствения апартамент в район "Оборище", в който живее от половин година. Самата Петрова направила признанието пред вестника.

Инспекторатът към Върховната касационна прокуратура се готви да провери при какви обстоятелства Петрова е получила ведомствено жилище в София, пише още "Стандарт".

Освен около апартамента според вестника прокурорските инспектори душат и около дипломата на Петрова, която е от Бургаския свободен университет. Това дава повод на мнозина обвинители да се шегуват из коридорите на Съдебната палата, че си имат "калинка" и при тях, посочва изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: дипломавксАся Петрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
+-+-+-+- преди 10 години
Следващия главен прокурор- с диплома от ВИММЕСС Русе!
20
1
 
3
 
! Отговори
Brambarov преди 10 години
Niakoi da e vizdal diplomata na Stanishev? Da ne se okaze,che i toi e kalinka
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам икономиката ни в какво положение е си представям как са взимали дипломи в унсс.
18
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Госпожата е завършила бургаския университет ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ. Представете си какво е нивото на хората които са се издигнали на най висшите позиции във властта по времето на Герб.
17
3
 
17
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 10 години
ИНТЕРЕСНО, АМА МНОГО ИНТЕРЕСНО Е НАШАТА РОДНА ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И КРИВОРАЗДАДАВАТЕЛНА СИСТЕМА С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА. НА ТАЯ НЕ ПРОВЕРЯВАТ НАЕМА, НЕ ПРОВЕРЯВАТ И ДИПЛОМАТА Й. БОКО БУДАТА, МИРО МАЗНОТО И ДРУГИЯ ПРОКУРОР СЪЩО НЕ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. С КАКВО ВСЪЩНОСТ СЕ ЗАНИМАВАТ ТИЯ ИНСТАНЦИИ. СНОЩИ РАЗБРАХ-ЕДИН ВЛАЧИЛ ЕДНО КУЧЕ , ЧЕ БИЛО ИЗЯЛО КОКОШКИ И ПАТКИ НА ХОРА, НОООО СА НАРУШЕНИ КУЧЕШКИТЕ МУ ПРАВА И ЧОВЕКА СЕ РАЗСЛЕДВА И ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН. ВСИЧКО Е ЯСНО ПРОКУРАТУРАТА ВЪРШИ ШМЕНТИ КАПЕЛИ
16
14
 
10
 
! Отговори
Мите преди 10 години
Обучението в БСУ е на изключително високо ниво. Има прекрасна сграда, добре оборудвани зали, добре заплатени преподаватели. Специалността " Право" се изучава от 1990г., университета е акредитиран и отговаря на всички изисквания.Факт е че хората които коментират не са влизали дори в сградата на университета.
15
21
 
18
 
! Отговори
БСП преди 10 години
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ СА СРЕЩУ НЕЯ.ТЯ ОСЪДИ ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА, КОЯТО БСП ПОКРОВИТЕСТВУАШЕ. ТЕ ИЗВЪРШВАХА ОТВЛИЧАНИЯ И УБИЙСТА
14
23
 
21
 
! Отговори
TОВА Е ПРОКУРОРКАТА преди 10 години
КОЯТО ОСЪДИ КИЛЪРИТЕ!ТЯ Е ОТ ШУМЕН. ЗА ТАКАВА ПРОКУРОРКА- 0.00 ЛВ. НАЕМ ЗА КВАРТИРА! БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА Й ГО ПЛАЩА- НА ТАКИВА ХОРА БЪЛГАРИТЕ ДА ПЛАЩАТ- ДОБРЕ ЩЕ СМЕ!А АКО ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ УЧИЛИ В ЕЛИТНИ УЧИЛИЩА БЯХА КАТО НЕЯ- ДО СЕГА ДА СЕ БЯХМЕ ОПРАВИЛИ КАТО ДЪРЖАВА
13
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
14Хайде сега остави Станишев на мира и да погледнем Ася Петрова,а?!ВКП нямало да проверява???Борисов,Кокинов и Найденов не били извършили престъпление СПОРЕД прокуратурата???Смятам че главният прокурор трябва да бъде НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЕН и РАЗСЛЕДВАН!!!!
12
6
 
29
 
! Отговори
Оцеола преди 10 години
Кой разпъва чадър над тая?
11
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой се раждат с привилегии. Учил съм с дъщеря на кмет. На първия изпит за малко по погрешка да я скъсат, повече не се яви на изпити и завърши с отличен. Представете си Станишев като министерски син как е оценяван. Подобно в Бургас раздават всякакви дипломи-калинки.
10
1
 
21
 
! Отговори
34987 преди 10 години
Тези с с дипломи от Югозападният в Благоевград нямат никаков право да се подиграват на тези диплома от Бурагаския.
9
9
 
19
 
! Отговори
Свободен преди 10 години
С диплома от БСУ? Ха...е това наистина си е съмнително, не зная защо не искат да я проверяват, но определено с такава диплома си е жива калинка, кой кво ще да ми разправя!
8
3
 
22
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Абе защо трябва да имат привилегии ?Наема трябва да си е на общо основание по пазарни цени.Достатъчни са и служебните привилегии, та и лични. Ай сиктир!Всички такива пробивни "с гърди напред" да се махат от управлението.
7
7
 
23
 
! Отговори
joho преди 10 години
Аз пък познавам много добри юристи от ЮЗУ и крайно некадърни завършили СУ. Въпросът е не къде си завършил, а колко си компетентен да осъществяваш финциите за тази висока длъжност. А дали е калинка мисля, че всеки може от едно интервю на горепосочената да си даде смвтка. Правото се учи през целия живот , затова къде си взел диплома може да не е от голямо значение ако не си продажен и подкупен, а осъществяваш задълженията си на магистрат добросъвестно.
6
6
 
24
 
! Отговори
БГ преди 10 години
А ЗАЩО НЕ СЕ ИЗВЪРШВА ПРОВЕРКА ?ТА ТЯ СИ Е ЯВНА "КАЛИНКА", КОЯТО РАБОТИ ЗА И ПОД ЗАКРИЛАТА НА "НЯКОГО" !
5
9
 
17
 
! Отговори
brymbrym преди 10 години
С какво завършилите БСУ са по-зле от завършилите право в ЮЗУ?Познавам поне десет "юриста" завършили в ЮЗУ, които си нямат и най-малко понятие от право, но изпитите са си ги взели, не са ги купили.
4
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук не става въпрос дали е от ГЕРБ или от БСП. Става въпрос, че куцо и сакато, с минимум знания и интелект завършиха свободните университети в България. Знаем много добре как се вземат изпити в такива университети и трябваше да забранят дейността им.
3
15
 
38
 
! Отговори
възмутена преди 10 години
Още като разбрах ,че Ася Петрова има диплома от БСУ ,се зачудих как може да заема държавна служба ,а то пробивното момиче стана и магистрат от висок ранг в София. Много "калинки", много в тоя ГЕРБ !пък да не говорим и за привилегийте , които плзва.
2
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Започва се ,килърите и хората им атакуват.