Оставиха зад решетките полицая, застрелял свой познат

Защитата ще обжалва решението на Окръжният съд в Благоевград
22 юли 2013 21:15,
13
Оставиха зад решетките полицая, застрелял свой познат
Каферинов беше доведен с количка в съда. Снимка: Булфото

Най-тежката мярта – задържане под стража, наложи  Окръжният съд в Благоевград на полицая Славчо Каферинов, прострелял смъртоносно на 20 юли в Добринище Спас Пенгьов.

Припомняме, че инцидентът стана след свада между двамата в сутрешните часове, а сигнала за стрелбата е подаден около 05.30 часа.

Още по темата

Каферинов бе доведен в съда в Благоевград за гледане на мярката за неотклонение с полицейски конвой в инвалидна количка и придружен от лекар. Прокурор Райна Гундева поиска най-тежката мярка.

Адвокатът на обвиняемия пледира за налагането на по-лека - домашен арест или парична гаранция, с оглед здравословното състояние на Славчо Каферинов, който е настанен за лечение в болницата в Разлог със съмнения за мозъчно-черепна травма. Съдебният състав уважи искането на прокуратурата да се наложи най-тежката мярка, като Каферинов първо бъде върнат в болницата в Разлог за долечение.

Адвокатът на обвиняемия заяви, че ще обжалва наложената мярка, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой не знае какво точно се е случило, но всеки коментира и се прави на умен.... Простотия до шия!
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крайно време е да пуснат по-освободен режим за оръжията, тогава всеки ще се замисли като взема пари, дали може да го върне и не само това. Питайте Стойчо Стоилов, дали ще ходи да се бие, ако някой му засече джипа. В САЩ казват - Колт направи хората равни. Може да има жертви, но едва ли ще са повече от тези по пътищата.
9
0
 
25
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Как преди 2-3 дена е вървял и е застрелял човек, а сега сяда артистично на инвалидна количка. Какво толкова се уплаши? Помисли си, че ще го съжалят и ще му намалят присъдата. Ох горкичкият той.
8
1
 
18
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Милиционер в полицията.Като гърмя с пищова нищо му нямаше и не беше в инвалидна количка.
7
1
 
10
 
! Отговори
Natural Dialectics преди 10 години
Какво му е тоя на тоя защитник на закона ? Да не се е подхлъзнал докато е пуцал по приятеля си ?
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не може да се дава униформа и оръжие на селски комплексари като тоя на снимката. комплексиран страхливец с оръжие е рецепта за трагедия.
5
9
 
9
 
! Отговори
do 3 преди 10 години
Ти първо малко се ограмоти кое какво е, кой кодекс какви ЗМВР и тогава пиши + че МВР е девоенизирана структура от 2006 година и Военен съд не може и не ги съди отдавна. Аман от разбирачи като теб, не разбрал, неграмотен ама се обажда по всички въпроси..
4
0
 
22
 
! Отговори
saki преди 10 години
Добре де колко пиян трябва да си и колко назобен с химикали или дрогиран ,за да извадиш пистолета и да убиеш приятеля си ,като знаеш какви ще са последствията. Почвам да си мисля че е тоя е бил друсан с нещо гадно.
3
5
 
9
 
! Отговори
въпрос преди 10 години
Това не е българска работа, а милиционерска едно и второ защо не ги съди Военен съд по Наказателнопроцсуалния Кодекс, а Граждански съд по змвр и този неизвестния извършител, които счупи ръката на момчето при масов бой между граждани и полицаи на почовка в Бургас
2
2
 
15
 
! Отговори
чингене Сали преди 10 години
Българска работа , сутрин рано-рано се бият !
1
8
 
22
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
В ЗАТВОРА ЩЕ ПОЛУЧИ СЪТРЕСЕНИЕ ОТЗАД.