Пуснаха Балджийски срещу 5000 лева гаранция

Според съда футболистът няма да се укрие
Обновена: 15 авг 2013 14:27 | 15 авг 2013 13:53,
63
Пуснаха Балджийски срещу 5000 лева гаранция
Борислав Балджийски. Снимка: БТА

Софийският апелативен съд освободи под гаранция от 5000 лева футболистa на „Славия” Борислав Балджийски.

Той е обвинен за убийството на Петър Алексов пред столично казино в квартал „Овча купел“. До момента е установено, че смъртта на Алексов е настъпила от падането на жертвата, но засега има разминавания в доказателствата дали то е причинено от удар или спъване.

Още по темата
Магистратите считат, че не е необходимо да се наложи най-тежката мярка за неотклонение, защото няма опасност Балджийски да се укрие или да извърши друго престъпление.

На 10 август Софийски градски съд остави в ареста футболиста, като счете, че показанията на свидетелите са основателни, за да се направи това.

Петър Алексов почина, след като падна на земята и удари главата си. Преди това той се спречкал с Балджийски и спътниците му в кола. Прокуратурата смята, че при спречкването Балджийски слиза от колата, удря Алексов, който пада, удря си главата и умира. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
forza преди 10 години
Познавам го тоя страшен *** и мишок е,в момента чупи стойки из кафетата в Ихтиман и гледа лошо аааахахаха ще му счупят трътката в затвора
50
0
 
2
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
Да има г-л прокурор прокуратура или съд.Отговора е Не няма Справка форума на ДПС ..............съдят младежа за над 18.Не е пуснат под гаранция Тук убийство и под гаранция 5000лв........................... ИЗВОДИТЕ си направете сами.Правителство и останали те са се клели в конституция и законите:)))))))))))))))))))))))))) Смях в Европарламента
49
1
 
0
 
! Отговори
zdr преди 10 години
govorite si ei taka kolko da ne zaspite.gledam tyka hora kadeto sa pisali I daje nesa si napravili da razberat kakvo tochno se e sluchilo I hulqt zatvor do jivot I t.n.t. abe hora zamislete se ako e na nqkoi ot vas dete brat ili priqtel dali togava she iskate zatvor do jivot kakto za tova momche,ne ste pravi.da jalko e I za pochinaloto momche bolka I stradanie e za rodninite.no tova momche ne e serien ubiec kakto go iskarahte tyka ot vashte komentari
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спокойно , добре са направили съдиите , до няколко дена това футболистче ще е на улица здраве 2 за аутопсия (родните не забравят)
47
0
 
6
 
! Отговори
Лина преди 10 години
Добре де... Тоя казва, че убития е паднал и е бил жив, когато си тръгнали... А кой го е бутнал? Кой го е настигнал, за да го удари, когато той вече се е отказал и си е тръгнал? Жалко за починалия... Тоя празноглавец - ритнитопковец ще си отърве кожата. Ето за това нямат страх подобни *** и си правят каквото искат... Че и нагъл...Кариера искал да гради... А адвокатът е искал да умре, не е искал да гради кариера...Сам се е подхлъзнал и нарочно си е треснал главата... Ей, няма такава държава...
46
0
 
1
 
! Отговори
georgi преди 10 години
До ha haНе бяха руски деца, чеченски бяха. Чеченците от родния им град се събрали и избрали един да отиде в Швейцария. Сети се сам за останалото...
45
3
 
0
 
! Отговори
пасивен преди 10 години
Момчето го познавам,изобщо не е лошо,напротив-с чисто сърце и добра душа е,недейте да го плюете,нелепо е това,което се случи и никой не е застрахован от подобно нещо,молете се само да не ви се случи и на вас,не сте прави да проклинате-дали пък няма да ви стигнат клетвите,а?
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
trud.bg/Article.asp?ArticleId=2209844Ето ви един типичен пример за безразсъдството на българския съд.
43
1
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
баз да влизам в подробности, имаше един случаи при които диспечер на едно летище вместо да направлява за кацане пътнически самолет с деца на богати руснаци, тои се занимаваше с презимяването на търговски самолет, поради което самолета с децата се разби, криха го близо година, мисля, че в Швеицария наричаха го (X) после го намериха "самоубит". Какъв е проблема и тоя да се подхлъзне на филията с масло и да се....... и така няколко пъти.
42
0
 
0
 
! Отговори
бойко 2 преди 10 години
До boiko1 Ще получи разбира се. Защото наистина се е подготвял за извършеното а къде втози злощастен случай се вижда подготовка
41
1
 
7
 
! Отговори
БГ преди 10 години
ДА НЕ ЗАБРАВЯТ И ДА ГО ОПРАВДАЯТ
40
2
 
15
 
! Отговори
баси преди 10 години
Мястото на тва ла*но е в пандиза,не сред нормалните хора.Утре пак ще убие някого.Съдията който го е пуснал е ***!
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А този който искаше само да сплаши Доган вече е в затвора и то с доживотна присъдаСъдя да си в днешно време (в ДАЙ само трохи)
38
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До х Къде видяхте умисъл. Все едно да какете че адвокатът умишлено ги е предизвикал. Ефектирани състоятия и инфарктна ситуация, за съжаление непоправима. Починалия няма да се върне, даже и да обесите момчето. А всичко това смазва и неговия живот.
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
които търси намира
36
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нападение се извършва с цел нараняване на друго лице, в случая убийство! Тук няма място за непредумишлено убийство има нападение и убийство!20г в панделата, те там ще го научат как се бие и как се е*е!
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В правова държава никой няма право да посяга на друг!Какво е това мотивирано нападение от псувня или каквато и да е друга обидна реплика?Излиза, че ако някой те обиди и ти го убиеш ще лежиш за неумишлено убийство? Това да се поправи в закона, ако някой посегне на друг дори да има мотив веднага да се глоби, при повторно нападение в панделата!
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е това е проблема на цяло едно поколение....бил корав пич...още се кефиш на мутрите нали....
33
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До азмного нагло гледа, защо ли?ЩОТО Е КОРАВ ПИЧ !
32
1
 
4
 
! Отговори
do zahoz преди 10 години
момко....на твое място бих си мълчал.....това си е убийство дали или без агресия, по принцип хората не се млатят така че единият от удар да се спомине....100 000 гаранция или постоянен арест и после да го яде.....ужас