Екшън пред НС – Петното и приятели с белезници

Задържането им е заради хулиганство, съобщиха от прокуратурата
Обновена: 15 яну 2014 19:10 | 15 яну 2014 12:53,
129

Снимка: Булфото

Маскирани тежко въоръжени полицаи от спецчастите арестуваха при зрелищна акция пред парламента Бисер Миланов–Петното и приятелите му от движение "Свобода".

Екшънът се разигра по обед на стълбите на паметника на "Цар Освободител". Арестуваните са отведени в Първо РПУ.

Арестът на Петното и компания е по искане на главния прокурор Сотир Цацаров заради отправени заплахи към журналисти от bTV. Софийската районна прокуратура (СРП) е сезирана заради извършени хулигански действия от страна на Петното.

От държавното обвинение съобщиха, че е разпоредена проверка на делата срещу Бисер Миланов - две досъдебни производства за подбуждане към расова омраза и расова дискриминация, и за закана за убийство.

Прокуратурата е изискала за проверка и жалбите на собственичката на имота, живееща в чужбина, чието жилище обитава понастящем Бисер Миланов, и за който bTV разказа снощи в свой репортаж..

От него стана видно, че Бисер Миланов и още около 15 души живеят в къща край столицата под наем. От месеци обаче той и приятелите му отказват да плащат и отказват да го напуснат.

Собственичката на имота Анжелика Шварц разказа, че през лятото на миналата година сключила договор за наем с Йордан Бонев, без да знае, че той е председател на движението на Миланов - "Свобода".

Контактите със собствениците поел Миланов, но след два платени наема заявил, че има финансови трудности.

"В един момент му казах, че имам нужда от тези пари и ще го дам под наем на други. Той ми каза, че ще съжалява", разказа женатаи допълни, че впоследствие нещата загрубели. Анжелика твърди, че заради заплахи от Петното по адрес на семейството й, през последните месеци те живеят в чужбина.

Изпратеният на мястото снощи екип на bTV посрещна лице в лице агресията на Петното, който размаха цигара пред лицето на репортерката и я хвърли към нея.

"Mахни го този микрофон" и "Aбе, ти ли ще ми кажеш къде да ходя" бяха виковете му по адрес на журналистите.

Впоследствие Миланов се обади и в полицията: "Имаме проблем с някакви журналисти. Нахълтали са в един имот и снимат", каза им той.

Един след друг, два полицейски екипа се отзоваваха на сигнала му и отведоха екипа на bTV в полицията. Там за разпит бяха отведени Петното и приятелите му, които впоследствие бяха освободени, до днес на обед, когато бяха арестувани.

Към момента Бисер Миланов е задържан за 24 часа. Прокуратурата обаче извършва анализ на всички материали и дела, като се преценява привличането на Миланов като обвиняем и задържането му до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези трябва да бъдат линчувани ,на какви се правят,ше се дърви на журналиската дето е на 20години момичето,нека ми се издървят на мене -ще им счупя ръцете-*** крадлива! Какъв *** трябва да си ,че да се държиш така със журналист и камера .
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
един мистър Пропър и това петно няма да го има.що го чакате
101
0
 
9
 
! Отговори
капитан Бълбъл преди 10 години
С какво наглото поведение на "Петното" е по различно от наглеците дето са се набутали във властта? Бандите които някои наричат партии са пълни с петна . Зад така наречените политици не стои никой. За това им е налага да правятсеир с платени негодници и ***.
100
1
 
11
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ преди 10 години
Колкото и брутално да звучи докато не се върне смъртната присъда в България няма да се оправят нещата...СМЪРТ ЗА ИЗЕДНИЦИТЕ КАТО ТОЗИ ТРЯБВА ДА ИМА!!!ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ В ЗАТВОРА И НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ!!!ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО!!!
99
0
 
13
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ преди 10 години
Заради ето тези *** България никога няма да тръгне напред и нагоре докато не бъдат изчистени от корен тези които разболяват децата ни заразявайки ги с наркотици хепатит и СПИН.В коя друга държава наркомани и престъпници имат движения,завземат безнаказано имотите на граждани и тровят децата?!?Не са внесли стотинка за осигуровки или за пенсията на някой възрастен човек а цял живот са като впити като *** в нашето общество..ДОКОГА?!?
98
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Непробуден 41Наистина ли си мислите, че като казвате на черното - бяло, някой ще се хване ? И да има, той не е от хората които могат да четат !Тоя *** участваше при окървяването на протестите срещу Б.Б., пак той, редом с Нина Гергова , контрапротестираше, същият отиде да съветва Орешарски, същият го видяхме да получава надницата си от Бареков . Та Вашето твърдение , че бил човек на Б.Б., е толкова абсурдно, че дори в опорните точки на Моника, няма такива неща !
97
0
 
15
 
! Отговори
Русенец преди 10 години
Този Петното е от платените провокатори на Гея. Всеки го знае що за *** е...
96
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 83Петна, сидери, бареци, те не са народ, а ***, те са тумори на обществото и трябва да бъдат ИЗРЯЗАНИ !
95
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 113Ще викаш "браво", като петната опрат до тебе и семейството ти !
94
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето какви *** крепят правителството! Петното ходи да съветва Орешарски, как да управлява, а Сидеров крепи кабинета със средния си пръст ! Има ли още в България, някой, който да не го вижда ?
93
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Петното а ареста трябва да е за Борисов Цветанов Плевнелиев които Петнят България
92
0
 
8
 
! Отговори
m.markov преди 10 години
Баречко го хранеше спомняме си Русе."Във ръката ми имаше химикалка ,а не някъкви пачки".*** мерзски ,пачка,химикалка все тая,тебе поддържаше ,плащал си имам видео как те врътка.
91
0
 
6
 
! Отговори
бай Шано до 107 преди 10 години
в Испания дето са що годе правова държава бързата процедура е 3-4 месеца след като подадеш жалба , и случаи като този спокойно се бавят по година и повече ......
90
0
 
19
 
! Отговори
58096 преди 10 години
Браво!!!! Браво на полицията и прокуратурата!!! Този *** и всички такива ниско-интелигентни слабоумни простаци, които се опитват да се правят на звезди трябва да ги арестуват всекидневно и да прилагат точката и запетаята на закона спрямо всичките им неправомерни действия. ... само имам малка забележка към полицая от снимка 1 арестуващ смотаняка отляво - пич, слагане на коляното върху врата му се смята за грубо превишаване на правомощията ти по белия свят... много филми си гледал... :)
89
0
 
16
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Някой има ли линк към въпросния арест, все някой трябва да е направил филмче и да го е качил (освен ако не са приели закон, че е престъпление да ги снимат), че снимките не са ми достатъчни.Изумен съм от две неща:1. "полицейски екипа се отзоваваха на сигнала му и отведоха екипа на bTV в полицията" - Защо са прибрали журналистите?2. Как са се настанили в чужда къща и заплашват собственичката? Защо чак сега Цацаров ще й разглежда жалбите? Колко време е нужно, за да изгонят натрапници от дома ти?
88
0
 
27
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Браво, едно хубаво нещо се случи от началото на управлението на комунистите. Протежето на Бареков, което си мисли че живее в мутренските времена, беше задържано (сигурно още утре ще го пуснат, но все пак). Дано скоро същото се случи и със Сидеров и гей ордата му, също и на Бареков и онова лойно топче - Пеевски.ОСТАВКА!!!
87
4
 
20
 
! Отговори
ОСТАВКА МОШЕНИЦИ преди 10 години
СТИГА СТЕ СЕ ОПРАВДАВАЛИ С БОРИСОВ И ГЕРБ, АМИ ВКУПОМ СЕ ОМЕТЕТЕ ОТ ВЛСТТА. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СТЕ ? АМИ ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ КАПИТАЛИСТИ. КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ СТАНИШЕВ И МОНИКА ТА СЕ СТИГНЕ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ДРУГАР ОТ ИБ И ВПС НА БСП. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ СВИНАРЯ, ДОБРЕВ КАЛОТИНЕЦА, КУТЕВ, НИНОВА, КАДИЕВ, ОВЧАРОВ, ПЕТКОВ, УЗУНОВ .... . АМИ ТЕ ВСИЧКИ СА КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ. А ПЪК ЗА ПРЕД РОМИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ДРУГАРИ. ОЛИГАРСИ КАПИТАЛИСТИ СЕ КЪЛНАТ В ИДЕАЛИТЕ НА ДЯДО БЛАГОЕВ. КОЩУНСТВО ДРУГАРИ. ИЗМИТАЙТЕ СЕ ОВРЕМЕ . ИНАК ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ С ТОЯГИТЕ И КАМЪНИТЕ. ПРЕСТЪПНИЦИ.
86
2
 
24
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Прави впечатление че само криминално проявени подкрепят кабинета Орешарски.
85
0
 
24
 
! Отговори
:) преди 10 години
Петното го бяха снимали как сладко си шушука с Бюреков в Русе. Идилия.
84
0
 
22
 
! Отговори
К.Кирова преди 10 години
Първо ненормалния Сидеров,сега Петното - не станаха ли много лекетата у нас?! Ей,вие там в НС начело с Мая и Местан вникнете в тия язви на обществото и работете по тия въпроси,а не само да вдигате шумотевица,че много работите!Направетъе най-сетне нещо за да заживеят хората и по-справедливо и по-спокойно и по-добре!Иначе нищо не струвате като парламента ристи -вятър ви вее на бял кон!А то у нас "свестните считат за луди",докато шантавите си правят каквото искат ,колкото и с когото искат!ОСТАВКА!