Петното се обяви за жертва на политическа репресия

Съдът реши окончателно - Миланов остава в ареста
Обновена: 28 яну 2014 11:25 | 28 яну 2014 11:25,
54
Петното се обяви за жертва на политическа репресия
Миланов остава в ареста. Снимка: Булфото

Софийският градски съд остави окончателно в ареста Бисер Миланов – Петното. Магистратите решиха, че той може да извърши ново престъпление.

Още по темата

На излизане от залата той викаше: „Това е животът в България, какво толкова съм направил? Една дума не съм казал”. Петното беше задържан по време на антиправителствени протести от специализиран отряд на МВР.
Миланов е обвинен за закана за убийство към жена, която е извършил през юли. Той се разследва и за хулиганство заради нападението над екип на bTV.

Според прокуратурата в палатков лагер на протестиращи срещу правителството близо до парламента Миланов е казал на Боряна Георгиева: „Ще ти отрежа бавно и мъчително главата”.

Днес Миланов обясни, че той е жертва на политическа репресия и нарече прокуратурата „престъпна група“.

Искам да бъда незабавно освободен, защото лишавате децата ми от баща, обърна се Манолов към съдиите.
Обвинението аргументира искането си Миланов да остане в ареста с факта, че той многократно е осъждан, бил е в затвора, а вместо да преустанови престъпната си дейност, я развива, извършвайки различни престъпления.

Бисер Миланов отрече пред съда да е използвал тази реплика, която по думите му била "майтап", изречена от момче, стояло до него. 

На 18 януари Софийски районен съд също остави Петното с най-тежката мярка за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
лора преди 10 години
Тоя е жертва на собствената си простотия!!!Среща се с Орешарски, с Бареков, ходи по контра митинги и накрая какво? Употребиха го и ще го пратят при брат'чедите да го употребяват.Да се готви следващото петно - Шамара :)Този всяка вечер беше от КОНТРА протестите, които бяха ЗА Орешарски. Обаче нали това е тактиката, да говорим на обратно. Местан говори за олигарси,а не казва нищо за Доган,Пеевски,Цв.В.,Хр.Бисеров. Станишев - за калинки,а Моника *** от програмите милиони евра.Евтина пропаганда.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Салахадин: Подкрепям ви. Това ''ПЕТНО"- ОГРОМНО И ОПАСНО, го видях за първи път на снимка в компанията на бАРЕКОВ??? Какво ще каже номер 1 по въпроца?
41
0
 
0
 
! Отговори
реалист преди 10 години
До Тоя *** Н 1 Имаш голяма грешка, умишлено направена, за да отклониш вниманието от истината. "ИМЕ" - "ТОЯ ***" - И с това се изчерпва всичко и е ясно какъв е коментиращия под номер 1
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петното - селски бек - позор за Русе...
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
toq nema li da mu narqt negovoto si mqsto zaedno s grupata golupaci koito sa s nego
38
0
 
10
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
това *** още ли не са го третирали с подходящия химикал (H2 SO4) да го отстранят завинаги
37
1
 
15
 
! Отговори
До 36 преди 10 години
До АнонименВ голяма грешка си, промит мозък!Навремето в Белене са изпратени интелигенцията на нацията. При това истинската. Бизнесмени, фабриканти, интелигенти.А не като сегашните- мутри, мафиоти, корумпирани политици.В голяма грешка си.Прочети малко книги, интересувай се преди да пишеш глупости по форумите и да сравняваш тази ***- Петното с тези в лагерите в Белене.
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горкото Петно - среща се с Орешарски, с Бареков, ходи по контрамитинги и накрая какво? Употребиха го и ще го пратят при брат'чедите да го употребяват.Да се готви следващото петно - Шамара :)
35
0
 
20
 
! Отговори
Мърша преди 10 години
В затвора бе мършааа.
34
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На времето в Белене,Ловеч и др. лагери,за които новоизлюпените демократи се скъсаха да реват, 80% от въдворяваните са били подобни на Петното ***-мързели,лентяи,агресивни хулигани,*** и всякаква ***!Останалите 20% оплюващи строя и системата,осигуряваща работа за всички,нормални доходи,безплатно образование и здравеопазване,липса на спекула,експлоатация на труда и др. нередности от които и днес сме недоволни!Хайде ревете сега Демократи!
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе на тоя защо му дават право да мисли дори.бой е--н до откат
32
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съжалявам хората, които се възхищават на петното. Такива групи, като неговата, след 09,09,44 г. са извършвали масови убийства без съд и присъда на учени, заможни и кадърни хора!
31
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
volen liderov ne tribva li da e zaedno s petnoto v aresta?
30
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Номе 1 и номер 4 са платени клакьори на БСП. Взимат ни за умствено изостанали, все-едно не помним този че беше от КОНТРА протестите, които бяха ЗА Орешарски. Обаче нали това е тактиката, да говорим на обратно. Местан говори за олигарси и подслушване, Станишев - за калинки и тн. Само *** ще се върже на тази евтина пропаганда!
29
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя е жертва на собствената си простотия!!!А ние сме жертви на досадни медии които ни занимават с гнусната му персона!!!
28
0
 
19
 
! Отговори
st преди 10 години
Верните простаци на комунистите ехехееххеехех нямате оправия вие в БГ никога ама никога.
27
0
 
39
 
! Отговори
we преди 10 години
От Петното да го кръстят Л*йното.
26
26
 
1
 
! Отговори
Луджо преди 10 години
Щом е против ***,пришелци и най-вече срещу b-tv значи е престъпник.Така,че внимавайте бъдещи циганомразци и ксенофоби гледайте телевизия и знайте те винаги казват истината ха-ха-хаааа.
25
0
 
30
 
! Отговори
най-после преди 10 години
съдът да почисти едно ***
24
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами Бареков да му помогне,нали са си другарчета,или бях?