Местят стрелеца от Лясковец в затворническа болница

Това ще стане под надзора на Охранителна полиция
Обновена: 24 мар 2014 15:03 | 24 мар 2014 14:58, Красимир Ангелов
32
Местят стрелеца от Лясковец в затворническа болница
Стрелецът Петков Савов. Снимка: БТА

Стрелецът от Лясковец Петко Савов, който уби полицай и рани трима негови колеги, бе транспортиран от Великотърновската болница в Затворническа болница, съобщи БТА.

Днес около 14,20 часа той беше изнесен на носилка от отделението по реанимация в МБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" и  настанен в линейка с ловешка регистрация, под плътна полицейска охрана.

Савов беше ранен при полицейска акция на 14 март и настанен в болницата с постоянна мярка "задържане под стража", издадена от състав на Окръжния съд във Велико Търново.

Още по темата

Заседанието на съда се състоя в областната болница "Д-р Стефан Черкезов", където 53-годишният мъж беше опериран заради получените огнестрелни рани при акцията по обезвреждането му.

На стрелеца бе извършена животоспасяващи операция, като при нея му беше изваден левият бъбрек.

Според д-р Николен Стойнов, ръководител на лекарския екип, който провежда лечението на Савов, състоянието му е стабилно, пациентът е захранен и може да бъде транспортиран до затворническата болница.

От прокуратурата уточниха, че действията по транспортирането на Петков ще бъдат извършени от Охранителна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ НЕ Е ЗА ЗАТВОРА АКО СЕ ДОКАЖЕ , ЧЕ И БАРЕТИТЕ ПЪРВИ СА ГО ПРОСТРЕЛЯЛИ, НАПРАВО ЩЕ Е НЕ САМО ГАФ, НО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ СТРАНА НА МВР ЗА ПРЕВИШЕНИ ПРАВА И НАПАДЕНИЕ. ИМА МНОГО НЕЯСНОТИ И ПЕТКО ИМА ПРАВО НА СПРАВЕДЛИВ СЪД, КОЙТО ДА УСТАНОВИ ВИНАТА МУ! МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ КВАЛИФИЦИРА И ПРИЕМЕ ЗА МЕРОДАВНА ВЕРСИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА, НО АКО Е НЕИСТИНА, ТАКА МОГАТ ДА ПРОЦЕДИРАТ С ВСЕКИ ОТ НАС, БЪЛГАРИТЕ ОСТАНАЛИ В СТРАНАТА НА АБСУРДА И КУПЕНИЯ И ЗАВИСИМ СЪД!!!!
7
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този трябва да го направят шеф на баретите. Явно е много по добър от тях
6
13
 
25
 
! Отговори
КИРИЛ СОФИЙСКИ преди 10 години
Е, ХУБАВА РАБОТА !!! ПРАЩАТ ЧОВЕКА В ЗАТВОРА САМО ЗА ТОВА ,ЧЕ Е УСПЯЛ ДА ОПАЗИ ЖИВОТА СИ И СЕ Е ОТБРАНЯВАЛ ПРИ НАПАДЕНИЕТО СРЕЩУ НЕГО И ДОМЪТ МУ. А КОЛКО ПО-ЛЕСНО И ДОБРЕ СПОРЕД МИЛИЦИЯТА ЩЕШЕ АД Е АКО СЕ БЕ ОСТАВИЛ ПРОСТО ДА БЪДЕ УБИТ ПРИ АКЦИЯ НА СПЕЦ КУКИТЕ .ЕИ ,ЯВНО ВСИЧКО У НАС ВЕЧЕ Е НАОПАКИ !!!
5
3
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
Страх ли те е от властта на *** НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ от ОФ? 30 г., не 70 г. вече. Без кръв няма мърдане и ще бъдем вечна ***, предпочитам кланица СЕГА!
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до2какви ги приказваш?внимавай да не те попитат защо
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чичката каквато е нинджа, да не подпука *** с носилката, да внимават.
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този защо не уби някой депутат, те също са на държавна хранилка. да убие мая манолова или цецка цачева, да убие юмюм курлюм или някой друг дпс ***. да убие лекето бареков или някой потомствен номенклатурчик от сдс и бкп, има много хора за убиване. още малко ще чакам, но има много работа.
1
4
 
21
 
! Отговори
Елемаг преди 10 години
O да,сега с една жертва ще има да имитирате дейност и да си оправдавате неправомерно заплатите, половината МВР!