Повдигнаха обвинение на купувач на гласове в Кнежа

Две досъдебни производства се водят в Плевен
4
Повдигнаха обвинение на купувач на гласове в Кнежа
Снимка: Булфото, архив

Три досъдебни производства за "купуване на гласове" са образувани в област Плевен до момента, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура, прокурор Рени Кирилова пред БТА.

Още по темата
Две от досъдебните производства са образувани от Районната прокуратура в Плевен, а едно - от Районната прокуратура в Кнежа.

В Плевен се води разследване срещу неизвестни извършители. В Кнежа вече е повдигнато обвинение срещу лице, което е привлечено в качеството му на обвиняем за организиране на даването на определени суми за гласуване за посочена политическа партия в един от районите на Кнежа на предстоящите парламентарни избори.

В прокуратурата е постъпил още един сигнал за "купуване на гласове", но след проверка е установено, че няма достатъчно доказателства за образуване на досъдебно производство и делото по него е прекратено, уточни Кирилова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Очакват се 250000-300000 гласа.Това означава - толкова престъпления. Ще гледаме колко е ефективна съдебната система и разследването.
2
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
zashto da e podsadimo,glasut si e moi ,imoga da pravia s nego kakvoto si islam.to po taia logika izliza che i donorstvoto e podsadimo
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за коя партия е купувал?