Прокуратурата се зае с подкупния катаджия

СГП е изискала материалите по случая от СДВР
Обновена: 18 ное 2014 17:53 | 18 ное 2014 17:53, Анисия Иванова
11
Прокуратурата се зае с подкупния катаджия
Архив: Булфото

Софийска градска прокуратура (СГП) се самосезира днес по случая с пътния полицай, заснет да получава подкупи от шофьори на автомобили, спрени за проверка в София. Това информираха от прокуратурата.

Още по темата
По-рано днес СДВР започна дисциплинарно производство по случая. Повод за разследването е видеозапис, разпространен в интернет, на който се вижда, че катаджията на два пъти дискретно взима пари от спрени за проверка шофьори.

По този повод СГП е изискала всички материали по случая от СДВР. След като СГП се запознае с тях, ще прецени по-нататъшните си действия.

Вътрешният министър Веселин Вучков днес също коментира случая и заяви, че подобни прояви са ежедневие и за да бъдат предотвратени, е нужна системна антикорупционна политика.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А , няма да бъде осъден полицая за подкуп. Няма. Съда не ще приеме записа като доказателство. Ще се назначават съдебни експертизи-тройна, петорна, десеторна докато доказателството изчезне като едно друго небезизвестно тефтерче. И хоп готово, оправдан. После ще си се пенсионира по живо по здраво и всички тия които е рекетирал през скромния си полицейски живот ще му плащат пенсията. Ами туй е! Учил човека и се подредил. Да сте станали катаджии и вие, да не сте спали.
7
0
 
1
 
! Отговори
Бай Цало преди 9 години
Като е бил отдавна за пенсия защо не се е пенсионирал? Тая овча муцуна , това жалко подобие на човек, тоя кьопетлък, този ако не е полицай няма да може с нищо в живота да изкара два лева. Па само той ли? Сега само социална пенсия и нищо повичи.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЯсенчоН6е може да п*бе пенсията, ако ще и дисциплинарно да го уволнят. Изгоря с 20 заплати.
5
6
 
12
 
! Отговори
амет преди 9 години
Прокуратурата да остави този семкаджия и да подхваща големите престъпници,които пред очите на един цял народ биват уреждани на държавната ясла от аверите си от герб.
4
0
 
18
 
! Отговори
списък в караулка преди 9 години
Ченгенцата никога не събират парите само за себе си. Отчитат се нагоре по веригата. Така се изхранва тази шуробадженакорушветчийска банда. В цялата система има едни десет процента неподкупни и лоялни хора,които си вършат работата. Нека тях да ни ги покажат и всички други на дръвника. Така е и в ииаа, и в митниците,и в данъчна служба, и на всяко едно място, където има повече от трима на държавна хранилка.
3
0
 
22
 
! Отговори
Ясенчо преди 9 години
преиба си пенсията.
2
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставете бедния човек на мира.
1
0
 
20
 
! Отговори
аз преди 9 години
Кога ли тая прокуратура ще започне да се държи адекватно?