Четирима младежи с обвинения заради побоя в Пловдив

Грози ги затвор от 2 до 10 години
Обновена: 5 яну 2015 17:11 | 5 яну 2015 17:01,
43
Четирима младежи с обвинения заради побоя в Пловдив
Пострадалият Румен Койчев. Снимка: Dnes.bg

Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинения на четирима души във връзка с нанесения побой над 16–годишния Румен Койчев, съобщи говорителят на Районна прокуратура Атанас Илиев. За нападението бяха арестувани досега 8 души.

Обвиненията са за причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди в съучастие. За това провинение законът предвижда лишаване от свобода от 2 до 10 години, уточни Илиев. Понеже има непълнолетни, за тях наказанието се редуцира до 3 години затвор, съобщиха още от прокуратурата.

В хода на разследването досега е установено, че Румен е бит от 19-годишните Васил Миткулев и Георги Иванов, както и от 16-годишния Виктор Радев и 17-годишния Николай Петров.

Обвиненията засега са работни, подчерта прокурор Илиев.

"Обадиха ми се от кабинета на главния прокурор Сотир Цацаров, за да ме уверят, че се работи бързо по случая и съм благодарна за това”, коментира пред Dnes.bg майката на Румен – Искра Койчева. Самият Румен следобед беше прегледан в Съдебна медицина – Пловдив.

Както Dnes.bg съобщи, футболни фенове пребиха 16-годишния младеж в пловдивско заведение в събота. Организирана агитка от 30 души нападнала няколко младежи, които били в заведение до букмейкърски пункт. От полицията отчитат, че разправата е станала между фенове на футболните Ботев и Локомотив Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Грози ги затвор от 2 до 10 години"ХА-ХА-ХААко нямат присъди и се признаят за виновни ги "грози" по 1 година УСЛОВНО!
13
1
 
6
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Правите се на ангелчета с крилца,кой ви знае какви сте и вие!
12
3
 
7
 
! Отговори
dimitar_vs преди 9 години
Тва не е само дамазлъка на чалгапоколението.Тва е основно дамазлъка на избирателите на сегашния премиер.
11
3
 
16
 
! Отговори
se преди 9 години
Съд до дупка!Затвор без право на помилване!Стига сме търпяли хулиганските прояви на пубертетите!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"За това провинение законът предвижда лишаване от свобода от 2 до 10 години, уточни Илиев. Понеже има непълнолетни, за тях наказанието се редуцира до 3 години затвор, съобщиха още от прокуратурата."...обаче понеже част от тях са и "наши" хора, може и да им се размине затвора.
9
10
 
3
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Ако не се бият за едно,ще се бият за друго,младежи-и ние сме се били!
8
1
 
29
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
До ОвчоДали и това момче има някаква вина, аз незнам, защото чета тези материали,които са побликувани тук. Но едно е да му ударят два шамара, друго е глутница от 30 човека да те ритат. И веднага , чалготеките, дискотеките и незнам си какво били виновни.Как никой тук не каза, за домашното възпитание от родителската страна.Забележете само тук във форума, колко хора обиждат и псуват . Нашите деца се учат на агресия от кой ??? От нас разбира се.
7
1
 
7
 
! Отговори
fric преди 9 години
Цацата за хилядарка убийци прикрива ...толко му е тарифата!!! Не бойте се няма затвор!
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ги вкарват в затвора, да се научат да не се правят на велики по улиците. Тази безнаказаност трябва да спре в това жалко подобие на държава! Ефективни присъди и няма какво да го мислите!
5
9
 
15
 
! Отговори
Овчо преди 9 години
Не е без нищо ял боя. Гледах го по ТВто и определено и той е ***.
4
2
 
26
 
! Отговори
Безпристрастен преди 9 години
Наистина не оправдавам такъв побой по никакъв начин. Обаче излезе и снимка на момчето с въпросната тениска. На снимката изглежда доста арогантен и най-вероятно неговата агитка е била по-слаба. Не се и съмнявам, че в противен случай това нещастно ангелче, щеше да е задържан, а някой от другите пребит. Така че: "всекиму според делата му"
3
1
 
28
 
! Отговори
Даола преди 9 години
Аман от тия фенове на спортните недоразумения / какво друго представляват самите отбори /.Няма ли нищо друго, което да обединява днешните младежи - природата, науката, изкуството, просперитета на родния град.
2
5
 
27
 
! Отговори
юбералес преди 9 години
В Пловдив действат бързо. За по-малко от 24ч. полицията хвана и седмината участника, а прокуратурата вече обвини четирима от тях.
1
1
 
33
 
! Отговори
ИСТИНА Е преди 9 години
ТОВА Е ДАМЪЗЛЪКА ДА ЧАЛГАПОЛКОЛЕНИЕТО !!