Четирима младежи с обвинения заради побоя в Пловдив

Грози ги затвор от 2 до 10 години
Обновена: 5 яну 2015 17:11 | 5 яну 2015 17:01,
43
Четирима младежи с обвинения заради побоя в Пловдив
Пострадалият Румен Койчев. Снимка: Dnes.bg

Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинения на четирима души във връзка с нанесения побой над 16–годишния Румен Койчев, съобщи говорителят на Районна прокуратура Атанас Илиев. За нападението бяха арестувани досега 8 души.

Обвиненията са за причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди в съучастие. За това провинение законът предвижда лишаване от свобода от 2 до 10 години, уточни Илиев. Понеже има непълнолетни, за тях наказанието се редуцира до 3 години затвор, съобщиха още от прокуратурата.

В хода на разследването досега е установено, че Румен е бит от 19-годишните Васил Миткулев и Георги Иванов, както и от 16-годишния Виктор Радев и 17-годишния Николай Петров.

Обвиненията засега са работни, подчерта прокурор Илиев.

"Обадиха ми се от кабинета на главния прокурор Сотир Цацаров, за да ме уверят, че се работи бързо по случая и съм благодарна за това”, коментира пред Dnes.bg майката на Румен – Искра Койчева. Самият Румен следобед беше прегледан в Съдебна медицина – Пловдив.

Както Dnes.bg съобщи, футболни фенове пребиха 16-годишния младеж в пловдивско заведение в събота. Организирана агитка от 30 души нападнала няколко младежи, които били в заведение до букмейкърски пункт. От полицията отчитат, че разправата е станала между фенове на футболните Ботев и Локомотив Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
1948 преди 9 години
Идеален случай да се прекрати тази простотия в България - да се затворят всички келемета за по 10 години за назидание на всички филмирани малки *** от всички агитки. Не се ли реже до кокал, няма да се получат нещата. Разбира се, всички ще излязат с условни, за да могат пак да дивеят по улиците, защото докато има такива като тях, ченгетата ще си оправдават космисчеките заплатки...
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
mytrite i organiziranite bandi v zatvora ne ni triabvat ybici ;DNES E TOVA MOM4E A YTRE MOZE DA E VSEKI EDIN OT NAS ?????????
32
0
 
1
 
! Отговори
ROM PZ. преди 9 години
razgele i ynas da vzemat adekvatni merki na vreme ; bravo na plovdivskata prokyratyra -pozdraviavam gi za smelosta i preciznosta s koiato rabotat;. sershto zloto triabva po tvarda raka ...
31
0
 
1
 
! Отговори
yordanov преди 9 години
Na tezi chetirimata otvorkovci tryabva da im se povdigne obvinenie ot po 10 godini zatvor pri strog regim i da gi hranyat sas solena riba bez da im se dava voda,kakto na tyah taka i na roditelite im,zastoto ot roditelite idvat problemite i ot nespazvane na zakonite v Balgaria.
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този спорт футбола трябва да бъде закрит! То са побоища и убийства м/у фенове, уреждане на мачове подкупване на играчи и съдии, черно тото и какво ли още не! Абсолютно мафиотски спорт! И понеже знам, че това никога няма да стане, в заключение ще кажа - ами докато има футбол, ще има и такива работи! Толкоз.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хвърляй ги в затвора за матрал на Ранърса.
28
1
 
3
 
! Отговори
RRR преди 9 години
Време е в тая държава да се прилага закона, да ги видя следващите като ги осъдят тия на по 3-4 години много ли ще са отворени! А дано ги затворят, а да не се разминат с някоя условна присъда.
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко че я няма Желязната Лейди.
26
0
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
Huligani !
25
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МУЧИТЕ ЛИ МУЧИТИ ЛИ *** 100ЙЧО ВИ ЧАКА ДА ВИ ГО ОТПЕРИ
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 25"Веднага започваш да обиждаш"Ти какво предлагаш, да те почерпя ли??
23
5
 
9
 
! Отговори
До 23 преди 9 години
Ами явно не си интелигентен.Веднага започваш да обиждаш.Знаех си аз, че си гамен.Дали не си и от криминалният контингент?БКП обича да използва такива като теб дето са с досиета.Колко ти плаща Кутев бе червена ***?
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идеализирането на едно време до нищо добро няма да доведе.Сега е даже по-добре.Навремето беше гадно.
21
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 20, щом са те били значи е имало ЗАЩО!Същото е и с фенчето от статията.Никой не яде бпй без причина.Има и изключения но правилото е ИМА ЗАЩО.И не ми говори за интелигентност ...........
20
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хем чорбар, хем жълтур! Ужас, и той е същия като тях. Какво толкова го оплакват... Само шото майка му е журнашистка!!
19
4
 
19
 
! Отговори
Филип преди 9 години
по думи на хора които го познават, тоз набития е бил голямо *** и арогантно ***. Е, изял е боя да знае какво го чака напред в живота с това поведение
18
4
 
4
 
! Отговори
До 18 преди 9 години
И ти смяташ, че си интелигентен човек?Явно е, че си някакъв гамен.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Просто сега нещата се пишат и хората пищят. То само това се пише по "медиите". кой кого убил и кой кого набил.Навремето беше забранено да се пишат такива неща.Но ги имаше.Има един филм от едно време "Не знам, не чух, не видях" (1984 г.), там се казват доста неща за едно време, как всеки си траеше.Комунизъм.
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 17И добре са те били.Дори бих казал че малко са те били като чета тъпните ти.
15
7
 
7
 
! Отговори
До 25 години стигат преди 9 години
Ами реално комунизма си продължава.Какъв регрес те гони?По времето на комунизма няколко пъти са ме били в центъра на София гамени и никой не се намесваше.То сега белким някой като види и каже "Спрете!".А тогава си беше пълно безхаберие. Веднъж ме биха на автобусна спирка до зимната пързалка "Дружба" и нищо,всеки си траеше. Комунизма напраи от хората едни студени бездушни същества. В София и до днес по блоковете се крещи и се псува по апартаментите.На никой не му пука. В чужбина това го няма.